ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Επισκευές Πλυντηρίων για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service Πλυντηρίων από τον οδηγό αγοράς μας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 24h με ποιοτικές υπηρεσίες.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το πλυντήριό σας είναι μια από τις πιο χρήσιμες οικιακές συσκευές; Σας βοηθάει να πλένετε ρούχα σε γρήγορο χρονικό διάστημα και σε όποια θερμοκρασία εσείς επιθυμείτε. Μπορεί επίσης να πλύνει για εσάς ρούχα που δεν μπορείτε να πλένετε στα χέρια και που είναι δύσκολο να καθαρίσετε μόνοι σας. Αρκεί και μόνο να επιλέξετε μια λειτουργία και το πλυντήριο θα κάνει μόνο του όλη τη διαδικασία.

 

Σύντομος πίνακας περιεχομένων

 1. 16 προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν;
 2. 7 λόγοι να επιλέξετε την εταιρεία μας;
 3. Τι χρειάζεται να κοιτάξετε προτού προγραμματίσετε ραντεβού μαζί μας;
 4. Κάθε πότε χρειάζεται να κάνω συντήρηση στο πλυντήριό μου;
 5. Θέλετε μία συμβουλή;
 6. Τι περιλαμβάνει το σέρβις μας;
 7. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες
 8. Επισκευή για όλες τις μάρκες
 9. Επισκευή Πλυντηρίων, Service Πλυντηρίων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
 10. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
 11. F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις
  1. Αν θέλω Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα το 2130905855 εξυπηρετεί;
  2. Για σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα πάλι στο 213 0905855 να καλέσω;
  3. Επισκευές Πλυντηρίων με τι κόστος αναλαμβάνετε;
  4. Πόσο στοιχίζει περίπου μία επισκευή κουζίνας;
  5. Η επιχείρησή μου στην Αθήνα έχει ασφαλιστεί για οποιδήποτε αιτία. Γιατί να ανησυχώ;
  6. Τί θα γίνει όμως αν προκύψει ένα κακό; Τί θα γίνει όταν έρθει η ώρα της αποζημίωσης;
  7. Γιατί να φωνάξω Ηλεκτρολόγο; Έχω αρκετές γνώσεις, διότι έχω πτυχίο Α.Ε.Ι. και ξέρω από ρεύματα.

Εκεί όμως, που όλα δουλεύουν ομαλά, ξαφνικά το πλυντήριο αρχίζει να κάνει διάφορους θορύβους. Εμφανίζεται η ανησυχία ότι κάτι δεν πάει καλά. Σε αυτήν την κατάσταση χρειάζεται να βρείτε μια εταιρία τεχνικής υποστήριξης που θα μπορέσει να λύσει τη βλάβη του πλυντηρίου σας.

16 προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν;

 1. Δεν ανοίγει η πόρτα: Σιγουρευτείτε ότι έχει ασφαλίσει σωστά η πόρτα.
 2. Δεν μπαίνει σε λειτουργία στυψίματος: Θα ήταν καλό να δοκιμάσετε να κάνετε επαναφορά της ηλεκτρικής σας συσκευής, αν δεν στύβει.
 3. Τα ρούχα δεν είναι καλά πλυμένα: Σε περίπτωση που τα ρούχα αποκτούν ένα γκριζωπό χρώμα, αυτό σημαίνει ότι το απορρυπαντικό δεν διαλύεται και ότι το νερό είναι πολύ σκληρό. Επίσης μπορεί να χρειαστεί και μείωση απορρυπαντικού.
 4. Παρατηρούνται περίεργοι θορύβοι: Σε αυτήν την περίπτωση ένα ρούχο μπορεί να έχει κάποιο κουμπί που να κάνει περίεργο θόρυβο.
 5. Είναι αδύνατη η επανέναρξη λειτουργίας: Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ρεύμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύμετρο για να δείτε την ηλεκτρική τάση. Εάν παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να ελέγξετε το ρεύμα στο σπίτι σας. Επίσης μπορεί η μηχανή του πλυντηρίου να υπερθέρμανε το πλυντήριο. Έτσι δεν θα ξεκινήσει. Επίσης ελέγξτε εάν υπάρχει χρονοδιακόπτης. Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι σε λειτουργία και αυτός να είναι ένας λόγος που δεν λειτουργεί η συσκευή σας.
 6. Η συσκευή πλυντηρίου δεν αποβάλλει νερά: Μεγάλο ενδεχόμενο είναι να έχει βουλώσει ο σωλήνας αποστράγγισης. Να ελέγξετε μήπως ο σωλήνας έχει φράξει από διάφορα αντικείμενα, όπως χνούδια, κέρματα.
 7. Η αντλία νερού δεν τροφοδοτεί νερό.
 8. Η συσκευή σας κάνει πολλά τραντάγματα.
 9. Σταματάει στη μέση του προγράμματος πλύσης: Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στον χρονοδιακόπτη της συσκευής ή να είναι ελαττωματικός.
 10. Υπάρχει διαρροή νερών στο πάτωμα: Αυτό το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στο σωλήνα αποστράγγισης, στη βαλβίδα εισροής νερού, στη μεγάλη ποσότητα μαλακτικού, στο κλείσιμο της πόρτας
 11. Ο κάδος πλυντηρίου μυρίζει άσχημα: Όταν συμβαίνει αυτό, το πλυντήριο έχει «μαζέψει» πολλά άλατα. Είναι πιθανό να έχουν αναπτυχθεί βακτήρια. Επιπροσθέτως η μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού μπορεί πολλές φορές να προκαλέσει δυσοσμία.
 12. Δεν διαλύεται το απορρυπαντικό: Χρειάζεται καθαρισμός της θήκης απορρυπαντικού. Επιπλέον το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείτε μπορεί να μην είναι το κατάλληλο.
 13. Υπερφόρτωση κάδου.
 14. Το πλυντήριο δεν παράγει ζεστό νερό: Ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα σε κώδικα στο κεντρικό σύστημα στις σύγχρονες συσκευές πλυντηρίων.
 15. Η ηλεκτρική σας συσκευή μυρίζει «καμμένο»: Εάν σας συμβαίνει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να κλείσετε το ρεύμα. Αυτή η μυρωδιά οφείλεται κυρίως στη σπασμένη ζώνη ή στη σπασμένη μηχανή.
 16. Συμβαίνει υπερχείλιση νερού: Πιθανότατα η βλάβη εντοπίζεται στο σύστημα πίεσης νερού. Ενδεχόμενο πρόβλημα είναι η βαλβίδα εισόδου.
7 tips service
7 tips service

7 λόγοι να να επιλέξετε την εταιρεία μας;

 1. Η εταιρία μας βρίσκεται πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά.
 2. Έχοντας πλέον πολυετή εμπειρία αντιμετωπίσαμε ως τώρα κάθε είδους βλάβη σε όλα τα είδη οικιακών συσκευών. Για αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα επιλύσουμε κάθε πρόβλημα της συσκευής σας.
 3. Επιπλέον, η εταιρία μας καλύπτει τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, αλλά και άλλους νομούς της Ελλάδος.
 4. Με άμεση και άριστη εξυπηρέτηση και έμπειρο προσωπικό θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι!
 5. Εξάλλου αυτό φαίνεται και από τις κριτικές που έχουν κάνει πελάτες μας.
 6. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με έμπειρο προσωπικό και τις κατάλληλες προδιαγραφές σύμφωνα με το πρωτόκολλο iso 9001.
 7. Η τηλεφωνική μας εξυπηρέτηση είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο! Μπορείτε πολύ απλά να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικώς ή online περιγράφοντας τη βλάβη που αντιμετωπίζετε στη συσκευή σας.

Τι χρειάζεται να κοιτάξετε προτού προγραμματίσετε ραντεβού μαζί μας;

Αρχικά, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το μοντέλο του πλυντηρίου σας και τον σειριακό του αριθμό. Αυτό είναι πολύ βοηθητικό για να σας εξυπηρετήσουμε και να βρούμε άμεσα που εμφανίζεται και που οφείλεται το πρόβλημα. Ύστερα, μπορεί να είναι κάποια βλάβη που να υπάρχει η δυνατότητα να μπορέσετε να την επιλύσετε μόνοι σας. Μέσω της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης μπορούμε μαζί να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε το πρόβλημα και αν αυτό μπορείτε να το επιδιορθώσετε κι εσείς, εάν δεν είναι σοβαρό.

Αντίθετα, στην περίπτωση που το πλυντήριό σας δεν ανταποκρίνεται στις οδηγίες που θα σας δοθούν τηλεφωνικώς, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε εμάς!

Κάθε πότε χρειάζεται να κάνω συντήρηση στο πλυντήριό μου;

Το πλυντήριο είναι μια από τις συσκευές που δουλεύουν συνέχεια. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται και πιο τακτικά συντήρηση. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τη συσκευή σας είναι να κάνετε μια ετήσια συντήρηση. Η αντιμετώπιση ενός προβλήματος μόλις αυτό εμφανιστεί είναι το σημαντικότερο όφελος προς τη συσκευή σας. Επίσης, εάν παρουσιαστεί ένα από τα παραπάνω προβλήματα στο πλυντήριό σας, μην διστάσετε να μας καλέσετε.

Θέλετε μία συμβουλή;

Μια επιπρόσθετη συμβουλή για τη συντήρηση του πλυντηρίου σας είναι να το καθαρίζετε τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του. Τα χνούδια που μαζεύονται από τα ρούχα είναι πολύ πιθανό να ευθύνονται για βλάβες.

Τι περιλαμβάνει το σέρβις μας;

Πραγματοποιούμε έναν γενικό αλλά επαγγελματικό έλεγχο του πλυντηρίου σας, ο οποίος μεταξύ αυτών περιλαμβάνει όπου απαιτείται:

 1. Καθαρισμός κάδου.
 2. Ευθυγράμμιση συσκευής.
 3. Έλεγχος λειτουργικότητας της πόρτας.
 4. Σφίξιμο βιδών σε αμορτισέρ, αντίβαρα.
 5. Αλλαγή ιμάντα.
 6. Διόρθωση χρονοδιακοπτών.
 7. Διόρθωση αντλίας νερού.
 8. Αλλαγή λάστιχων.
 9. Διόρθωση πίεσης αντλίας νερού.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες

Οι ηλεκτρολογοι μας τι έχουν κερδίσει και γιατί διακρίνονται;

 1. Βράβευση εργασιών για πολλοστή χρονιά.
 2. Διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!
 3. Ευγένεια και απαράμιλλη συμπεριφορά.
 4. Παραλαβή παράδοση στο χώρο σας!
 5. Εγγύηση τιμής.
 6. Πιστοποίηση ISO 9001.
 7. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Επισκευή για όλες τις μάρκες

Οι Υπηρεσίες Επισκευών είναι μία υπηρεσία για μας πολύ κρίσιμης σημασίας. Έχουμε έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που έχει αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

AEG
ARISTON
ATAG
BEKO
BOSCH
BRANDT
DELONGHI
ELECTROLUX
FRIGIDAIRE
GENERAL ELECTRIC
HITACHI
HOTPOINT
INDESIT
IZOLA
KENWOOD
LG
MAYTAG
MIELE
NEFF
PANASONIC
PITSOS
PHILCO
RCA
SAMSUNG
SHARP
WESTINGHOUSE
WHIRLPOOL
ZANUSSI

Επισκευή Πλυντηρίων, Service Πλυντηρίων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Η Επισκευή Πλυντηρίων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές γίνεται στο πνεύμα της κοινωνικής ευθύνης μας. Είμαστε εδώ για να μην ανησυχείτε. Το Service Πλυντηρίων συνήθως γίνεται στο χώρο σας. Σε σπάνιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να μετακινηθεί στην έδρα μας το δικό σας πλυντήριο. Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές μεταφοράς και παράδοσης παραλαβής με παραστατικά και φύλλο εγγύησης.

ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ
ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

Δείτε πιο κάτω μία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Για Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα καλέστε μας στο 2130905855 και με χαρά θα ακούσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση;

Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ για το Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο τηλεφωνικό μας κέντρο! Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα αλλά και μία σειρά από άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Στο τηλέφωνο 2421200365 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στο Βόλο αλλά και αρκετές άλλες υπηρεσίες.

Ναι καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Οφείλουμε να δηλώσουμε ότι το κόστος στην εταιρεία μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Πρέπει να συνυπολογίσετε ότι σε μας θα αυξήσετε κατά πολύ τη διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σας συσκευής. Το σέρβις πλυντηρίων είναι για μας μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Η επισκευή κουζίνας δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή, αν συγκρίνει κανείς το κόστος των ανταλλακτικών με το όφελος αντικατάστασης. Συνήθως η αντικατάσταση του ειδικού τζαμιού πόρτας μπορεί να δώσει άλλη τόση διάρκεια ζωής στην κουζίνα σας.

Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής: Μόνο αφού συγκρίνουμε τις τιμές ανταλλακτικών και εργασίας σε σχέση με το κόστος αγοράς νέας συσκευής προχωράμε στην επισκευή.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε «ηλεκτρολόγο της σειράς». Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Τελευταία ενημέρωση:

14 Σεπτεμβρίου 2020

από:

www.ilektrologoi24.gr

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: TV, AIRCONDITION, ΨΥΓΕΙΑ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Επιλέξτε μία από τις επόμενες εικόνες!

ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Επισκευή Τηλεόρασης TV για κάθε βλάβη, που μπορεί να προκύψει από ειδικό επιστημονικό προσωπικό όπου και αν βρίσκεστε!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η επισκευή κάθε οικιακής συσκευής γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές από επαγγελματίες με εξειδίκευση σε κάθε συσκευή!

ΣΕΡΒΙΣ AIR CONDITION

ΣΕΡΒΙΣ AIRCONDITION

Επισκευή Κλιματιστικού για όλα τα brands σε ανταγωνιστικές τιμές κάθε μέρα Κυριακές και όλες τις αργίες!

ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΩΝ

Επισκευή Ψυγείου για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service από τον οδηγό αγοράς μας 24h με ποιοτικές υπηρεσίες.

ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Επισκευές Πλυντηρίων για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service 24h μόνο από επαγγελματίες!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Επισκευή Κουζίνας για όλες τις μάρκες σε Κουζίνες από τον οδηγό αγοράς μας 24h και Κυριακές και αργίες.

Γιατί εμπιστεύεστε την εταιρεία μας για ηλεκτρολογικές υπηρεσίες;

Την εταιρεία μας εμπιστεύεστε για την επιλογή σοβαρού επιστήμονα και όχι γενικά ενός τεχνικού. Η ομάδα μας διαθέτει ολοκληρωμένες Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες για κάθε σας πρόβλημα.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΙΖΑΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή πρίζας ρεύματος ή αλλαγή πρίζας τηλεφώνου γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής πρίζας καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπ[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΡΕΛΕ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η αλλαγή ασφάλειας και αλλαγή ρελέ σε πίνακα προσφέρεται με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Καλέστε 2130905855 για τιμές κόστη.[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ή ηλεκτρολογικά καλέστε 213090585[...]

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ, ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΕΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΗ

Το πιστοποιητικό της ΔΕΗ εκδίδεται χωρίς χρονοτριβές από έμπειρο ηλεκτρολόγο σε λογικές τιμές και κόστη. Έχουμε εκδώσει εκατοντάδες πιστοποιητικά ΔΕΗ.[...]

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΡΡΟΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΣ

Ο έλεγχος διαρροής ρεύματος γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος ελέγχου διαρροής ρεύματος καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή πίνακα ή αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής πίνακα καλέστε στο 2130905855.[...]

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ

Η τοποθέτηση επισκευή επίγειων κεραιών γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη εγκατάστασης επίγειας κεραίας καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η τοποθέτηση επισκευή δορυφορικών κεραιών γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΣΕΡΒΙΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΛΛΑΓΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Η επισκευή στο θυροτηλέφωνο γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αλλαγή θυροτηλεφώνου καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η επισκευή στο κουδούνι σας γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστη στις επισκευές κουδουνιών καλέστε στο 213.090.5855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Οι επισκευές οικιακών συσκευών γίνονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη επισκευής οικιακής συσκευής καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Οι επισκευές ηλεκτρικών συσκευών γίνονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη επισκευής ηλεκτρικής συσκευής καλέστε στο 2130905855.[...]

ΨΑΧΝΕΤΕ

έμπειρους ηλεκτρολόγους;

Η ομάδα έμπειρων ηλεκτρολόγων μας, εξυπηρετεί όλη την Αττική γρήγορα και αποτελεσματικά!

1520
επισκεψεις το μηνα
15
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
325
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
1743
ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ