ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ

Επισκευές Ψυγείων για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service Ψυγείων από τον οδηγό αγοράς μας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 24h με ποιοτικές υπηρεσίες.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ

 

Σύντομος πίνακας περιεχομένων

 1. 13 προβλήματα που ενδέχεται να εμφανιστούν;
 2. 7 λόγοι να διαλέξετε εμάς για service;
 3. Τι πρέπει να κάνετε πριν κλείσετε μαζί μας ραντεβού;
 4. Ποια βήματα χρειάζεται να κάνετε για να λειτουργεί ομαλά το ψυγείο σας;
 5. 5 Σημεία ελέγχου που περιλαμβάνει το σέρβις μας
 6. Πόσο θα μου κοστίσει η επισκευή;
 7. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες
 8. Επισκευή Ψυγείου και για όλες τις μάρκες
 9. Επισκευή Ψυγείων, Service Ψυγείων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
 10. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΟΥ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST
 11. F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις
  1. Αν θέλω Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα το 2130905855 εξυπηρετεί;
  2. Για σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα πάλι στο 213 0905855 να καλέσω;
  3. Επισκευές Πλυντηρίων με τι κόστος αναλαμβάνετε;
  4. Πόσο στοιχίζει περίπου μία επισκευή κουζίνας;
  5. Η επιχείρησή μου στην Αθήνα έχει ασφαλιστεί για οποιδήποτε αιτία. Γιατί να ανησυχώ;
  6. Τί θα γίνει όμως αν προκύψει ένα κακό; Τί θα γίνει όταν έρθει η ώρα της αποζημίωσης;
  7. Γιατί να φωνάξω Ηλεκτρολόγο; Έχω αρκετές γνώσεις, διότι έχω πτυχίο Α.Ε.Ι. και ξέρω από ρεύματα.

Το ψυγείο αποτελεί ίσως την πιο σημαντική ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι σας. Δουλεύει συνεχώς και φροντίζει να αποθηκεύει τα τρόφιμά σας και να τα διατηρεί στην κατάλληλη θερμοκρασία, έτσι ώστε να είναι φρέσκα και δροσερά για να μπορείτε να τα απολαμβάνετε ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, το ψυγείο είναι δίπλα μας στις ζεστές μέρες του χρόνου, παράγοντάς μας δροσερό νερό και παγάκια. Σίγουρα δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί την καθημερινότητά του χωρίς αυτό. Και ξαφνικά εκεί που βρίσκεστε χαλαροί στον καναπέ κάνει υπερβολικούς θορύβους, που είστε σίγουροι ότι δεν έχει ξανακάνει. Γιατί κάνει έτσι αναρωτιέστε, τι συμβαίνει άραγε; Επειδή ίσως δεν γνωρίζετε από τεχνικά θέματα και δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε τη βλάβη, αλλά κυρίως για να μην κάνετε περαιτέρω «ζημιά», χρειάζεται να καλέσετε άμεσα σέρβις!

13 προβλήματα που ενδέχεται να εμφανιστούν;

 1. Το ψυγείο δεν παράγει αρκετή ψύξη. Σε αυτήν την περίπτωση ελέγχουμε τους θερμοστάτες. Να αποφεύγεται το άσκοπο άνοιγμα της πόρτας. Επίσης, μπορούμε να καθαρίσουμε την μηχανή του ψυγείου μας για τυχόν σκόνες.
 2. Δεν ανάβει το φως. Κάντε έλεγχο στο φις σούκο του ψυγείου σας εάν υπάρχει κάποια φθορά.
 3. Δεν «ακούτε» να λειτουργεί η συσκευή σας. (Μπορείτε να το ελέγξετε βάζοντας κάποια άλλη συσκευή στην πρίζα ρεύματος του ψυγείου).
 4. Πέφτει η ασφάλεια. (Εάν συμβαίνει αυτό, καλέστε άμεσα τεχνική υπηρεσία).
 5. Τα τρόφιμα είναι καλυμμένα με υγρασία. (Προσέχουμε μήπως δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου μας ή μήπως κάποιο τρόφιμο εμποδίζει το κλείσιμο της πόρτας).
 6. Στην κατάψυξη τα τρόφιμα είναι καλυμμένα με «χιόνι». (Ελέγχουμε πολύ καλά εάν υπάρχει φθορά στα λάστιχα της πόρτας ή εάν η πόρτα κλείνει καλά).
 7. Το ψυγείο παράγει υπερβολική ψύξη στην συντήρηση. (Αρχικά ρυθμίζουμε τους θερμοστάτες σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Αποφεύγουμε να τοποθετούμε τρόφιμα κοντά στους αεραγωγούς της συσκευής μας. Εάν παρόλα αυτά δεν βλέπετε βελτίωση, χρειάζεστε service).
 8. Παρατηρείτε άσχημη μυρωδιά στο νερό και τα παγάκια. (Συνιστάται η αλλαγή του φίλτρου νερού κάθε χρόνο. Τα τρόφιμα πρέπει να είναι καλά κλεισμένα και να μην ανακατεύονται οι οσμές. Επιπλέον, ο κάδος του νερού χρειάζεται καθάρισμα τακτικά).
 9. Συνεχής λειτουργία του συμπιεστή του ψυγείου. (Απαιτείται ο καθαρισμός του συμπυκνωτή στο κάτω μέρος της συσκευής και ο έλεγχος της θερμοκρασίας).
 10. Το ψυγείο έχει διαρροή στο κάτω μέρος του. (Αυτό παρατηρείται σε ψυγεία που μπορούν να παράγουν νερό και παγάκια. Μπορεί να οφείλεται σε σπασμένο σωλήνα, στην αποχέτευση που έχει βουλώσει ή σε κάποια «προβληματικά» βαλβίδα).
 11. Δεν παράγεται νερό. (Το πρόβλημα εδώ κυρίως οφείλεται σε σπασμένο σωλήνα ή και ελαττωματική βαλβίδα νερού).
 12. Υπερβολικός θόρυβος. (Εάν δεν οφείλεται σε κάποια θέση που προκαλεί αυτόν τον θόρυβο, τότε είναι πρόβλημα στον ανεμιστήρα της συσκευής σας. Χρειάζεστε άμεσα επισκευή).
 13. Έλλειψη φρέον. (Σε πολλές περιπτώσεις το ψυγείο σας, μπορεί να θέλει συμπλήρωση φρέον)

7 λόγοι να διαλέξετε εμάς για service;

 1. Η εταιρεία μας βρίσκεται πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά. Έχοντας πλέον πολυετή εμπειρία και έχοντας αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλα τα είδη οικιακών συσκευών, είμαστε σίγουροι ότι θα επιλύσουμε κάθε πρόβλημα της συσκευής σας.
 2. Επιπλέον, η εταιρεία μας καλύπτει τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, αλλά και άλλους νομούς της Ελλάδος.
 3. Με άμεση και άριστη εξυπηρέτηση και έμπειρο προσωπικό θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι!
 4. Εξάλλου αυτό φαίνεται και από τις κριτικές που έχουν κάνει πελάτες μας.
 5. Παρέχουμε σέρβις υψηλής ποιότητας, με έμπειρο προσωπικό και τις κατάλληλες προδιαγραφές σύμφωνα με το πρωτόκολλο ISO 9001.
 6. Η τηλεφωνική μας εξυπηρέτηση είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο!
 7. Μπορείτε πολύ απλά να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικώς ή online περιγράφοντας τη βλάβη που αντιμετωπίζετε στη συσκευή σας.

Τι πρέπει να κάνετε πριν κλείσετε μαζί μας ραντεβού για το ψυγείο σας;

Σε πρώτο στάδιο, χρειάζεται να γνωρίζετε τη μάρκα και το μοντέλο του ψυγείου σας. Θα μας ήταν αρκετά βοηθητικό εάν επίσης γνωρίζατε και τον σειριακό του αριθμό. Έτσι, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας στη βλάβη που αντιμετωπίζετε. Όμως οφείλουμε να σας επισημάνουμε πως πριν μας καλέσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τον κατάλληλο έλεγχο όπως αναφέραμε προηγουμένως, έτσι ώστε να δούμε εάν πρόκειται για κάτι που μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας.

Ωστόσο σε περίπτωση όμως που έχετε κάνει τον κατάλληλο έλεγχο αλλά παρόλα αυτά, η συσκευή σας δεν ανταποκρίνεται, και μετά την κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, τότε μπορείτε άμεσα να προγραμματίσετε το ραντεβού σας μαζί μας!

Ποια βήματα χρειάζεται να κάνετε για να λειτουργεί ομαλά το ψυγείο σας;

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, το ψυγείο είναι η μόνη συσκευή στο σπίτι που δουλεύει ακατάπαυστα. Γι’ αυτό όμως χρειάζεται και την κατάλληλη φροντίδα, έτσι ώστε να συνεχίζει να δουλεύει το ίδιο αποτελεσματικά όπως και στην αρχή.

 1. Είναι αρκετά σημαντικό να μην ανοίγετε άσκοπα την πόρτα του ψυγείου σας. Αυτό αποτρέπει την αλλοίωση των τροφών και την δημιουργία πάγου στα τοιχώματα της συσκευής.
 2. Ύστερα, να καθαρίζετε τακτικά τα ράφια. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί η άσχημη μυρωδιά που θα έχουν τα τρόφιμά σας.
 3. Στη συνέχεια, έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε τα λάστιχα της πόρτας, για να δούμε εάν η πόρτα εφαρμόζει καλά, ή εάν αυτά έχουν αλλοιωθεί και θέλουν αλλαγή.

5 Σημεία ελέγχου που περιλαμβάνει το σέρβις μας

Η εταιρεία μας κάνει αποτελεσματικό έλεγχο και επισκευή της συσκευής σας, όπως:

 1. Επισκευή σε κάθε είδους ψυγείου, όπως μονόπορτα, δίπορτα.
 2. Επιδιόρθωση προβλημάτων σε οικιακές συσκευές αλλά και σε επαγγελματικές.
 3. Αλλαγή φοράς πόρτας.
 4. Συμπλήρωση φρέον εάν αυτό χρειάζεται.
 5. Γνήσια ανταλλακτικά.
ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΩΝ
ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΩΝ

Όμως οι τεχνικοί μας θα σας συμβουλεύσουν για το κόστος της επιδιόρθωσης και αν αυτή συμφέρει ή αν θα είναι καλύτερο να αγοράσετε μια καινούρια συσκευή. Η εταιρεία μας καλύπτει συσκευές όπως Siemens, Bosch, Pitsos, LG, Samsung, AEG, Whirlpool, Zanussi, Hitachi, Miele και όλες τις υπόλοιπες μάρκες. Οπωσδήποτε όμως μην επιχειρήσετε να επιδιορθώσετε μόνοι σας βλάβη στο ψυγείο χωρίς τη συμβουλή τεχνικού!

Πόσο θα μου κοστίσει η επισκευή;

Μην πανικοβάλλεστε! Σίγουρα μια ξαφνική βλάβη στη συσκευή μας είναι μια ανεπιθύμητη σκέψη, την οποία όμως δεν μπορούμε να την απορρίψουμε. Όμως η εταιρεία μας βρίσκεται εδώ και με τιμές ανταγωνιστικές, θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι. Για παράδειγμα, μια παλιά συσκευή ψύξης, η οποία θα χρειαστεί συμπλήρωμα φρέον, θα κοστίσει πιο ακριβά από μια καινούρια συσκευή, καθώς το παλιό φρέον είναι πολύ πιο ακριβό από το καινούριο. Θα χαρούμε πολύ να σας επυξηρετήσουμε!

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες

Οι ηλεκτρολογοι μας τι έχουν κερδίσει και γιατί διακρίνονται;

 1. Βράβευση εργασιών για πολλοστή χρονιά.
 2. Διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!
 3. Ευγένεια και απαράμιλλη συμπεριφορά.
 4. Παραλαβή παράδοση στο χώρο σας!
 5. Εγγύηση τιμής.
 6. Πιστοποίηση ISO 9001.
 7. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Επισκευή Ψυγείου και για όλες τις μάρκες

Η Επισκευή Ψυγείου είναι μία υπηρεσία για μας πολύ κρίσιμης σημασίας. Έχουμε έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που έχει αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

AEG
ARISTON
ATAG
BEKO
BOSCH
BRANDT
DELONGHI
ELECTROLUX
FRIGIDAIRE
GENERAL ELECTRIC
HITACHI
HOTPOINT
INDESIT
IZOLA
KENWOOD
LG
MAYTAG
MIELE
NEFF
PANASONIC
PITSOS
PHILCO
RCA
SAMSUNG
SHARP
WESTINGHOUSE
WHIRLPOOL
ZANUSSI

Επισκευή Ψυγείου, Service Ψυγείων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Η Επισκευή Ψυγείου σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές γίνεται στο πνεύμα της κοινωνικής ευθύνης μας. Είμαστε εδώ για να μην ανησυχείτε. Το Service Ψυγείων συνήθως γίνεται στο χώρο σας. Σε σπάνιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να μετακινηθεί στην έδρα μας το ψυγείο σας. Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές μεταφοράς και παράδοσης παραλαβής με παραστατικά και φύλλο εγγύησης.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΟΥ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST

Δείτε και την επόμενη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΟΥ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST και κάντε πάλι κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Για Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα καλέστε μας στο 2130905855 και με χαρά θα ακούσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση;

Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ για το Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο τηλεφωνικό μας κέντρο! Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα αλλά και μία σειρά από άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Στο τηλέφωνο 2421200365 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στο Βόλο αλλά και αρκετές άλλες υπηρεσίες.

Ναι καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Οφείλουμε να δηλώσουμε ότι το κόστος στην εταιρεία μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Πρέπει να συνυπολογίσετε ότι σε μας θα αυξήσετε κατά πολύ τη διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σας συσκευής. Το σέρβις πλυντηρίων είναι για μας μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Η επισκευή κουζίνας δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή, αν συγκρίνει κανείς το κόστος των ανταλλακτικών με το όφελος αντικατάστασης. Συνήθως η αντικατάσταση του ειδικού τζαμιού πόρτας μπορεί να δώσει άλλη τόση διάρκεια ζωής στην κουζίνα σας.

Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής: Μόνο αφού συγκρίνουμε τις τιμές ανταλλακτικών και εργασίας σε σχέση με το κόστος αγοράς νέας συσκευής προχωράμε στην επισκευή.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε «ηλεκτρολόγο της σειράς». Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Τελευταία ενημέρωση:

14 Σεπτεμβρίου 2020

από:

www.ilektrologoi24.gr

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: TV, AIRCONDITION, ΨΥΓΕΙΑ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Επιλέξτε μία από τις επόμενες εικόνες!

ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Επισκευή Τηλεόρασης TV για κάθε βλάβη, που μπορεί να προκύψει από ειδικό επιστημονικό προσωπικό όπου και αν βρίσκεστε!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η επισκευή κάθε οικιακής συσκευής γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές από επαγγελματίες με εξειδίκευση σε κάθε συσκευή!

ΣΕΡΒΙΣ AIR CONDITION

ΣΕΡΒΙΣ AIRCONDITION

Επισκευή Κλιματιστικού για όλα τα brands σε ανταγωνιστικές τιμές κάθε μέρα Κυριακές και όλες τις αργίες!

ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΩΝ

Επισκευή Ψυγείου για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service από τον οδηγό αγοράς μας 24h με ποιοτικές υπηρεσίες.

ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Επισκευές Πλυντηρίων για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service 24h μόνο από επαγγελματίες!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Επισκευή Κουζίνας για όλες τις μάρκες σε Κουζίνες από τον οδηγό αγοράς μας 24h και Κυριακές και αργίες.

Γιατί εμπιστεύεστε την εταιρεία μας για ηλεκτρολογικές υπηρεσίες;

Την εταιρεία μας εμπιστεύεστε για την επιλογή σοβαρού επιστήμονα και όχι γενικά ενός τεχνικού. Η ομάδα μας διαθέτει ολοκληρωμένες Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες για κάθε σας πρόβλημα.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΙΖΑΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή πρίζας ρεύματος ή αλλαγή πρίζας τηλεφώνου γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής πρίζας καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπ[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΡΕΛΕ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η αλλαγή ασφάλειας και αλλαγή ρελέ σε πίνακα προσφέρεται με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Καλέστε 2130905855 για τιμές κόστη.[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ή ηλεκτρολογικά καλέστε 213090585[...]

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ, ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΕΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΗ

Το πιστοποιητικό της ΔΕΗ εκδίδεται χωρίς χρονοτριβές από έμπειρο ηλεκτρολόγο σε λογικές τιμές και κόστη. Έχουμε εκδώσει εκατοντάδες πιστοποιητικά ΔΕΗ.[...]

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΡΡΟΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΣ

Ο έλεγχος διαρροής ρεύματος γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος ελέγχου διαρροής ρεύματος καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή πίνακα ή αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής πίνακα καλέστε στο 2130905855.[...]

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ

Η τοποθέτηση επισκευή επίγειων κεραιών γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη εγκατάστασης επίγειας κεραίας καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η τοποθέτηση επισκευή δορυφορικών κεραιών γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΣΕΡΒΙΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΛΛΑΓΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Η επισκευή στο θυροτηλέφωνο γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αλλαγή θυροτηλεφώνου καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η επισκευή στο κουδούνι σας γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστη στις επισκευές κουδουνιών καλέστε στο 213.090.5855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Οι επισκευές οικιακών συσκευών γίνονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη επισκευής οικιακής συσκευής καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Οι επισκευές ηλεκτρικών συσκευών γίνονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη επισκευής ηλεκτρικής συσκευής καλέστε στο 2130905855.[...]

ΨΑΧΝΕΤΕ

έμπειρους ηλεκτρολόγους;

Η ομάδα έμπειρων ηλεκτρολόγων μας, εξυπηρετεί όλη την Αττική γρήγορα και αποτελεσματικά!

1520
επισκεψεις το μηνα
15
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
325
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
1743
ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ