ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑ

Σε κάθε Περιοχή της Αθήνας Ηλεκτρολόγος με εμπειρία εξυπηρετεί με ταχύτητα για οποιαδήποτε Επισκευή Οικιακής Συσκευής Ψυγείο, Κλιματιστικό κλπ.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος Ηλεκτρολογικών εργασιών
Έλεγχος διαρροής ρεύματος από: 25€
Επισκευή κεραίας από: 25€
Έλεγχος δικτύου από: 25€
Επισκευή ψυγείου από: 25€
Επισκευή κεραίας τηλεόρασης από: 25€
Αλλαγή ρελέ από: 25€
Αλλαγή πρίζας από: 25€
Αλλαγή ασφάλειας από: 25€
Επισκευή κουζίνας από: 25€
Επισκευή και σέρβις οικιακών συσκευών από: 25€

Τιμές υπηρεσιών σε προσφορά με άριστες Ηλεκτρολογικές εργασίες 24h!

τιμοκατάλογος ηλεκτρολόγου Αθήνα οικονομικά φθηνά
Τιμές εργασιών οικονομικά φθηνά αλλά και με τεράστια εμπειρία και επαγγελματισμό.

Δείτε τις επόμενες περιοχές στην Αθήνα που σας ενδιαφέρουν.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΒΥΡΩΝΑΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΓΑΛΑΤΣΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΚΑΖΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΓΚΑΖΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΚΥΖΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΓΚΥΖΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΟΥΔΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΓΟΥΔΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΔΑΦΝΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΘΗΣΕΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΗΣΕΙΟ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΙΛΙΣΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΙΛΙΣΙΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΟΛΩΝΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΥΚΑΚΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΥΨΕΛΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΗΣΙΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΛΑΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΛΑΚΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΥΓΩΝΟ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΕΠΟΛΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΕΠΟΛΙΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΥΜΗΤΤΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΥΜΗΤΤΟΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΨΥΡΡΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΨΥΡΡΗ, ✅25€


F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Για Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα και όλη την Αττική καλέστε μας στο 2130905855 και με χαρά θα ακούσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Για εργασίες στο Βόλο καλέστε μας στο 2421200365. Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση; Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Καλέστε στο Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855 χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο. Πριν δείτε τις επόμενες ερωταπαντήσεις να έχετε στο νου σας ότι είμαστε εδώ να δώσουμε λύσεις. Πάντοτε μετά από λίγες διευκρινιστικές ερωτήσεις στο τηλεφωνικό μας κέντρο, εντοπίζεται ο βέλτιστος τρόπος. Αρκετές φορές δίνεται λύση χωρίς να γίνει επέμβαση από μας, αν και εφόσον είναι κάτι πολύ απλό. Ένα τηλεφώνημα δεν στοιχίζει τίποτα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Δείτε και τα επόμενα ερωτήματα, που έχουν προκύψει στη συσσωρευμένη και πολυετή πορεία μας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών!

Θα επιλέξετε Ηλεκτρολόγο Αθήνα και όλη την Αττική για μία σειρά λόγους όπως είναι: Αξιοπιστία, Εμπειρία, Υψηλό αίσθημα ευθύνης, Υπηρεσίες με ISO και επιπλέον πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ακόμη, αν πράγματι σας ενδιαφέρει να δείτε τη στατιστική διασπορά των κλήσεων ανά υπηρεσία Ηλεκτρολόγου κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο: Γράφημα 2.

Ναι ο όμιλός μας λειτουργεί απρόσκοπτα και στην Αθήνα και όλη την Αττική όλες τις μέρες του χρόνου και τις αργίες. Κατά συνέπεια θα αναλάβουμε και το δικό σας περιστατικό με περίσσεια φροντίδα. Επίσης κρατάμε στατιστικά κλήσεων στο οργανωμένο μας τηλεφωνικό κέντρο. Συνεπώς λαμβάνοντας υπόψη τις ώρες αιχμής και τις περιοχές μεγάλης ζήτησης φροντίζουμε ανάλογα την οργάνωση των συνεργείων μας. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 1.

Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες οικιακών συσκευών. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 2. Εκτός από την Αθήνα και όλη την Αττική αναλαμβάνουμε περιστατικά κατ' οίκον σε όλον το νομό Αττικής, κέντρο athinas Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα και όλη την Αττική αλλά και μία σειρά άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Καταρχήν δηλώνουμε ότι αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες που κυκλογορούν στην Ελληνική και ξένη αγορά. Καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων στην Αθήνα και όλη την Αττική με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Το κόστος για σέρβις πλυντηρίων είναι ανταγωνιστικό. Από την ποιοτική μας εργασία θα μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος και θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Για μας η επισκευές ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών είναι μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 και στην Αθήνα και όλη την Αττική εφαρμόζουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Όλα μαζί εντάσσονται στο σχέδιο Χ.Α.Μ. Τι σημαίνει X.A.M.; Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: Πλένουμε τα Χέρια, Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα. 1. Απαιτείται χρήση μάσκας. 2. Το προσωπικό φοράει πάντα Μάσκα. 3. Τηρούνται αποστάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο μας. 4. Διενεργούνται συχνά πυκνά rapid test. Απαιτείται η απολύμανση των επιφανειών από το προσωπικό μεταξύ των επισκέψεων!

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας στην Αθήνα και όλη την Αττική, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Ως γνωστό οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλλοίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε ηλεκτρολόγο της σειράς. Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα και όλη την Αττική θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Ναι, είστε καλυμμένος για όλα όσα αναγράφει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση όμως μίας ηλεκτρολογικής φύσεως αστοχίας, με αποτέλεσμα πυρκαγιά ή τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, τα πράγματα περιπλέκονται. Ποιο είναι το σημείο κλειδί για αποζημίωση; Κάθε ασφαλιστική εταιρεία ζητάει αναλυτική περιγραφή εμπειρογνωμόνων, πριν σας αποζημιώσει. Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής: Αν αποδειχτεί ότι εσείς ή κάποιος φίλος σας μη εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα και όλη την Αττική έβαλε χέρι «στο ρεύμα» θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Σε αυτήν την περίπτωση η ασφαλιστική εταιρεία μάλλον θα επιρρίψει σε σας όλη την ευθύνη. Όχι μόνο θα σας καταγγείλει τη σύμβαση, ήτοι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά θα αξιώσει και αποζημίωση. Πριν βρεθείτε μπλεγμένοι καλό είναι να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν κάνετε επέκταση πίνακα ή άλλες αλλαγές.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ