ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ ΑΘΗΝΑ, ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΕΗ, 24h

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΗ ΑΘΗΝΑ αλλά και σε όλη την Αττική εκδίδεται χωρίς χρονοτριβές σε ✅λογικές τιμές και για την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ καλέστε μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ, ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΕΗ, 24h
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ ΑΘΗΝΑ, ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΕΗ, 24h

Τι είναι το πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Πιστοποιητικό ΔΕΗ

Είναι ένα σχετικά νέο έγγραφο το οποίο πρέπει να εκδίδεται για κάθε κτήριο.

Η νομοθεσία και πιο συγκεκριμένα ο Νόμος 4483/65 καθιστά πλέον υποχρεωτικό τον έλεγχο της εσωτερικής ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Εννοείται πως δεν γίνεται καμία διάκριση για μία κατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο. Απλά είναι νομική υποχρέωση η προσκόμισή του.

Ποια είναι η ✅αιτία έκδοσης πιστοποιητικών ΔΕΗ στην Αθήνα;

Ο ✅λόγος έκδοσης πιστοποιητικών ΔΕΗ είναι να διασφαλιστεί ότι η εγκατάσταση λειτουργεί φυσιολογικά. Και ασφαλώς έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ασφάλεια και ακεραιότητα των κατοίκων ή των εργαζομένων στο χώρο.

Ο έλεγχος και επανέλεγχος των εγκαταστάσεων θα πρέπει να διενεργείται μόνο από ηλεκτρολόγους εγκαταστάσεων που διαθέτουν την ανάλογη αδειοδότηση. Αυτοί μόνο μπορούν να εκδώσουν τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση και την οποία πρέπει να καταθέσουν στο ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.

Για τις κατοικίες και τα διαμερίσματα ο έλεγχος πρέπει να γίνεται τουλάχιστον κάθε 14 χρόνια, ενώ για τις εταιρείες, τις επιχειρήσεις και τους χώρους εργασίας που δεν διαθέτουν εύφλεκτα υλικά, είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε 7 χρόνια.

Πότε χρειάζεται να ✅βγάλω ένα πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πιστοποιητικό ΔΕΗ για κατοικίες και διαμερίσματα ισχύει για 14 έτη.

Αφού λήξει, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με αδειούχο ηλεκτρολόγο για ανανέωση και έκδοση νέου.

Μια άλλη περίπτωση που το πιστοποιητικό ΔΕΗ είναι απαραίτητο είναι κατά την επανασύνδεση γραμμής ή κατά την αίτηση αλλαγής ονόματος στο λογαριασμό.

Προϋπόθεση εδώ βέβαια είναι το προηγούμενο ✅πιστοποιητικό να έχει λήξει.

Επιπλέον, αν επιθυμείτε να αποκτήσετε οικοδομική άδεια και να τροφοδοτήσετε το εργοτάξιο σας με ρεύμα (εργοταξιακή παροχή) θα χρειαστείτε πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου.

Επίσης, μετά το πέρας κάθε νέας κατασκευής και πριν να θέσετε σε λειτουργία μια νέα ηλεκτρική εγκατάσταση ή να επεκτείνετε/τροποιήσετε μια υπάρχουσα, ένας αδειούχος ηλεκτρολόγος θα πρέπει να διαπιστώσει αν πληρείται το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384 και αν η εγκατάσταση συνάδει με την ισχύουσα νομοθεσία.

Γιατί πρέπει να απευθυνθώ σε ✅ηλεκτρολόγο για το πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Στην ομάδα μας θα βρείτε τους καλύτερους ηλεκτρολόγους της αγοράς. Με εξειδίκευση, εμπειρία πολλών ετών και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό, μπορούν να σας βοηθήσουν άμεσα και γρήγορα στην ✅έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ για το σπίτι σας ή για την επιχείρησή σας. Με ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια οικονομική προσφορά.

Ποιος είναι ο ✅στόχος μας στην Έκδοση Πιστοποιητικών ΔΕΗ στην Αθήνα;

Στόχος μας στην Έκδοση Πιστοποιητικών ΔΕΗ είναι να σας εξυπηρετούμε και σε Κυριακές και αργίες 24h τη μέρα όλο το έτος. Ελέγχουμε πάντα, έτσι ώστε αν το ακίνητό σας να είναι ασφαλές και να πληροί τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές.

Ένας ακόμη λόγος που πρέπει να απευθυνθείτε σε εμάς και σε κάποιο μέλος της ομάδας μας είναι το ότι μπορούν εύκολα να αντιληφθούν οποιεσδήποτε αστοχίες και σφάλματα υπάρχουν στην εγκατάσταση σας. Ακολούθως προβαίνουν στην επιτόπου διόρθωσή τους και μόνο αφού η εγκατάστασή σας πληροί τις προδιαγραφές θα εκδώσουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή ώστε να ορίσουμε μια συνάντηση και επιθεώρηση του χώρου σας και της εγκατάστασης, για την οποία ενδιαφέρεστε.

Για τα ✅πιστοποιητικά ΔΕΗ έχουμε όλες τις λύσεις

Επειδή γνωρίζουμε πως η όλη διαδικασία μπορεί να είναι κουραστική, επίπονη και να απαιτεί τη συγκέντρωση πολλών δικαιολογητικών και εγγράφων, καλό θα ήταν να ζητήσετε τη βοήθεια των ειδικών της ομάδας μας. Άμεσα θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας, θα σας παρέχουν όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε και θα ξεκαθαρίσουν οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ. Έτσι θα το έχετε άμεσα στα χέρια σας.

Αξίζει να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο, διότι θα πάρετε πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Πότε χρειάζονται έμπειροι ηλεκτρολόγοι μετά την αντικατάσταση κλιματιστικού;

Αν σε παλαιά οικοδομή έγινε αντικατάσταση κλιματιστικού, είναι πιθανό να πέφτει το ρελέ ή η ασφάλεια. Τότε χρειάζεται τουλάχιστον αλλαγή της ασφάλειας με μία μεγαλύτερη. Εύλογο είναι το επόμενο ερώτημα: Αντέχει η παλαιά καλωδίωση;

Για αυτόν το λόγο έμπειροι ηλεκτρολόγοι συνιστούν να γίνεται έλεγχος διαρροής ρεύματος. Μόνο έτσι διαπιστώνεται, αν το πρόβλημα εντοπίζεται σε μικρότερη ή μεγαλύτερη βλάβη. Επιπλέον ένας έμπειρος ηλεκτρολόγος θα ελέξγει αν υπάρχει ισοκατανομή των φορτίων του πίνακα.

Αντίθετα, αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε είναι πιθανόν να χρειάζεται να τοποθετηθεί και νέο καλώδιο. Αυτό ίσως είναι αναγκαίο, διότι το παλαιό καλώδιο θα υπερθερμαίνεται με αποτέλεσμα να ρίχνει το «γενικό».

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Αντικατάσταση ψυγείων σε επιχείρηση

Είναι το πιο συχνό φαινόμενο να μη σηκώνει η παλιά ασφάλεια τα νέα φορτία, εφόσον αντικαταστάθηκαν τα ψυγεία. Έτσι θα ρίχνει την ασφάλεια ή και το ρελέ ένα νέο μεγαλύτερο ψυγείο. Μία ασφάλεια με 20A αντί της παλαιάς των 16A μπορεί να δώσει άμεση λύση. Ίσως όμως απαιτηθεί και η αλλαγή ρελέ, αν αυτό είναι αρκετά παλιό.

Και πάλι επισημαίνεται ο κίνδυνος να έχουμε υπερθέρμανση καλωδίων και πολλές αστοχίες στο μέλλον.

Πράγματι, αυτές οι αστοχίες μπορεί να οδηγήσουν βραχυπρόθεσμα ή στη χειρότερη μακροπρόθεσμα ακόμη και σε πυρκαγιά. Για αυτό πάντα αφήνουμε αυτές τις εργασίες σε επαγγελματίες ηλεκτρολόγους.

Η ομάδα ηλεκτρολόγων μας σταθερά προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες ηλεκτρολόγου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Σε όλους τους δήμους προσφέρουμε αδιάλλειπτα τις υψηλού επιπέδου άριστες ηλεκτρολογικές υπηρεσίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  • Σας ευχαριστούμε για το χρόνο, που αφιερώνετε στο παρόν άρθρο, και θα χαρούμε να δείτε όλες τις υπηρεσίες μας.
  • Με τις υπηρεσίες, που προσφέρουν οι επαγγελματίες του ηλεκτρονικού οδηγού μας συμβάλλουμε ενεργά στη διατήρηση του περιβάλλοντος.
  • Επίσης, φροντίζουμε για τη δική σας ασφάλεια αλλά και σιγουριά για το μέλλον.
  • Επιλέγοντας έναν ηλεκτρολόγο από το www.ilektrologoi24.gr γίνεστε και εσείς κοινωνός του βασικού προϊόντος μας.

Ηλεκτρολόγοι που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές για τον πολίτη και το περιβάλλον, στο οποίο ζει και μεγαλώνει την οικογένειά του.

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Για Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα και όλη την Αττική καλέστε μας στο 2130905855 και με χαρά θα ακούσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Για εργασίες στο νομό Βόλου καλέστε μας 24h στο 2421200365. Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση; Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση. ✅ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Καλέστε στο Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855 χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο. Πριν δείτε τις επόμενες ερωταπαντήσεις να έχετε στο νου σας ότι είμαστε εδώ να δώσουμε λύσεις. Πάντοτε μετά από λίγες διευκρινιστικές ερωτήσεις στο τηλεφωνικό μας κέντρο, εντοπίζεται ✅ο βέλτιστος τρόπος. Αρκετές φορές δίνεται λύση χωρίς να γίνει επέμβαση από μας, αν και εφόσον είναι κάτι πολύ απλό. Ένα τηλεφώνημα δεν στοιχίζει τίποτα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Δείτε και τα επόμενα ερωτήματα, που έχουν προκύψει στη συσσωρευμένη και πολυετή πορεία μας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών!

Θα επιλέξετε Ηλεκτρολόγο Αθήνας για μία σειρά λόγους όπως είναι: ✅Αξιοπιστία, Εμπειρία, Υψηλό αίσθημα ευθύνης, Υπηρεσίες με ISO και επιπλέον ✅πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ακόμη, αν πράγματι σας ενδιαφέρει να δείτε τη στατιστική διασπορά των κλήσεων ανά υπηρεσία Ηλεκτρολόγου κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο: Γράφημα 2.

Ναι ο όμιλός μας λειτουργεί απρόσκοπτα και στην Αθήνα όλες τις μέρες του χρόνου και τις αργίες. Κατά συνέπεια θα αναλάβουμε και το δικό σας περιστατικό από 25 Ευρώ με περίσσεια φροντίδα. Επίσης κρατάμε στατιστικά κλήσεων στο οργανωμένο μας τηλεφωνικό κέντρο. Συνεπώς λαμβάνοντας υπόψη τις ✅ώρες αιχμής και τις περιοχές μεγάλης ζήτησης φροντίζουμε ανάλογα την οργάνωση των συνεργείων μας. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 1.

Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 2. Εκτός από την Αθήνα αναλαμβάνουμε περιστατικά κατ' οίκον σε όλον το νομό Αττικής, κέντρο athinas Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα αλλά και μία σειρά άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Καταρχήν δηλώνουμε ότι αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες που κυκλογορούν στην Ελληνική και ξένη αγορά. Καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων στην Αθήνα με ✅συνέπεια, ✅ταχύτητα και ✅αποτελεσματικότητα. Το κόστος για σέρβις πλυντηρίων είναι ανταγωνιστικό. Από την ποιοτική μας εργασία θα μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος και θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Για μας οι επισκευές ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών είναι μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 και στην Αθήνα εφαρμόζουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Όλα μαζί εντάσσονται στο σχέδιο Χ.Α.Μ. Τι σημαίνει X.A.M.; Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: ✅Πλένουμε τα Χέρια, ✅Κρατάμε Αποστάσεις και ✅Φοράμε Μάσκα. 1. Απαιτείται χρήση μάσκας. 2. Το προσωπικό φοράει πάντα Μάσκα. 3. Τηρούνται αποστάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο μας. 4. Διενεργούνται συχνά πυκνά rapid test. 5. Απαιτείται η απολύμανση των επιφανειών από το προσωπικό μεταξύ των επισκέψεων!

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας στην Αθήνα, τότε θα βρεθείτε προ ✅δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ✅ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Ως γνωστό οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα ✅διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο ✅δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε ηλεκτρολόγο της σειράς. Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ✅ποιος θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Ναι, είστε καλυμμένος για όλα όσα αναγράφει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση όμως μίας ηλεκτρολογικής φύσεως αστοχίας, με αποτέλεσμα πυρκαγιά ή τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, τα πράγματα περιπλέκονται. Ποιο είναι το σημείο κλειδί για αποζημίωση; ✅Κάθε ασφαλιστική εταιρεία ζητάει αναλυτική περιγραφή εμπειρογνωμόνων, πριν σας αποζημιώσει. Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής: Αν αποδειχτεί ότι εσείς ή κάποιος φίλος σας μη εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα ✅έβαλε χέρι «στο ρεύμα» θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Σε αυτήν την περίπτωση η ασφαλιστική εταιρεία μάλλον θα επιρρίψει σε σας όλη την ευθύνη. Όχι μόνο θα σας καταγγείλει τη σύμβαση, ήτοι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά θα αξιώσει και αποζημίωση. Πριν βρεθείτε μπλεγμένοι καλό είναι να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν κάνετε επέκταση ηλεκτρολογικού πίνακα ή άλλες αλλαγές.

Μπορεί ένας ελεγχος διαρροής ρεύματος να οδηγήσει σε αλλαγή της παλαιάς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και πόσο θα μου στοιχίσει;

Παρά την οικονομική κρίση είναι αναγκαίο να ενημερωνόμαστε συχνά για τις εξελίξεις. Η κρίση μπορεί να διαρκέσει για χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε «στον πάγο» και να μην κινηθούμε, να μην επενδύσουμε. Η επένδυση στη γνώση και τις σπουδές δεν είναι μονόδρομος. Εκτός από το μέλλον των παιδιών μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την ανακαίνιση της οικοδομής που μένουμε ή που αγοράσαμε. Εννοείται ότι όλη η χώρα έχει υποφέρει πολλά και συνεχίζει να υποφέρει.

Αντίθετα όμως από το κλίμα γύρω του ο σόφρων άνθρωπος προχωρά στη ζωή του επενδύοντας και αγοράζοντας αναλαμβάνοντας ρίσκα. Έτσι, σε μία οικονομία, που ομολογουμένως έχει ακουμπήσει στον πάτο του βαρελιού, αναδύονται πάρα πολλές ευκαιρίες.

  1. Μη διστάσετε να αγοράσετε μία παλαιά οικοδομή, επειδή το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό από άποψη ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
  2. Είμαστε εδώ για σας με γνώση και εμπειρία να σας συμβουλέψουμε ακόμη και πριν την αγορά της του εν λόγω οικήματος.
  3. Έμπειρο προσωπικό θα έλθει μαζί σας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και θα κάνει έλεγχο διαρροής ρεύματος.
  4. Όλα τα συμπεράσματα θα καταγραφούν, ώστε να γίνει μία καταρχήν αποτίμηση της υπάρχουσας κατάστασης.

Έπειτα θα ακολουθήσει σύνταξη οικονομικής προσφοράς για αλλαγή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στο οίκημά σας.

Ζητήστε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για την έκδοση του πιστοποιητικού της ΔΕΗ με υψηλού επιπέδου εργασία και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Τελευταία ενημέρωση:

07 Απριλίου 2024

από:

Λαμπροπούλου Ευτυχία

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ