ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, από ✅25€

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, από ✅25€
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ilektrologoi 24h

Η εταιρεία ilektrologoi24.gr εξυπηρετεί με Ηλεκτρολόγους τα Ανατολικά Προάστια της Αττικής άμεσα με ένα τηλεφώνημα. Έμπειροι Ηλεκτρολόγοι δίπλα σας.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος Ηλεκτρολογικών εργασιών
Έλεγχος διαρροής ρεύματος από: 25€
Επισκευή κεραίας από: 25€
Έλεγχος δικτύου από: 25€
Επισκευή ψυγείου από: 25€
Επισκευή κεραίας τηλεόρασης από: 25€
Αλλαγή ρελέ από: 25€
Αλλαγή πρίζας από: 25€
Αλλαγή ασφάλειας από: 25€
Επισκευή κουζίνας από: 25€
Επισκευή και σέρβις οικιακών συσκευών από: 25€

Τιμές υπηρεσιών σε προσφορά με άριστες Ηλεκτρολογικές εργασίες 24h!

τιμοκατάλογος ηλεκτρολόγου Αθήνα οικονομικά φθηνά
Τιμές εργασιών οικονομικά φθηνά αλλά και με τεράστια εμπειρία και επαγγελματισμό.

Δείτε τις επόμενες περιοχές των Ανατολικών Προαστίων που σας ενδιαφέρουν.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΟΙΞΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΟΙΞΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΥΣΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΟΥΣΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΥΛΩΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΥΛΩΝΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΦΙΔΝΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΦΙΔΝΕΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΓΕΡΑΚΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΑΡΓΗΤΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΓΑΡΓΗΤΟΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΑΜΟ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΝΤΖΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΝΤΖΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΥΒΙΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΕΡΑΤΕΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΟΡΩΠΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΡΩΠΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΛΑΥΡΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΛΑΥΡΙΟ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΛΕΓΡΕΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΛΕΓΡΕΝΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΤΡΑΦΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΤΡΑΦΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΙΑΝΙΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΙΚΕΡΜΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΡΑΦΗΝΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥΝΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΟΥΝΙΟ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΠΑΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΠΑΤΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑ, ✅25€


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΦΟΥΡΕΣΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΦΟΥΡΕΣΙ, ✅25€


F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Για Ηλεκτρολόγο στα Ανατολικά Προάστια καλέστε μας στο 2130905855 και με χαρά θα ακούσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Για εργασίες στο Βόλο καλέστε μας στο 2421200365. Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση; Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Καλέστε στο Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855 χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο. Πριν δείτε τις επόμενες ερωταπαντήσεις να έχετε στο νου σας ότι είμαστε εδώ να δώσουμε λύσεις. Πάντοτε μετά από λίγες διευκρινιστικές ερωτήσεις στο τηλεφωνικό μας κέντρο, εντοπίζεται ο βέλτιστος τρόπος. Αρκετές φορές δίνεται λύση χωρίς να γίνει επέμβαση από μας, αν και εφόσον είναι κάτι πολύ απλό. Ένα τηλεφώνημα δεν στοιχίζει τίποτα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Δείτε και τα επόμενα ερωτήματα, που έχουν προκύψει στη συσσωρευμένη και πολυετή πορεία μας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών!

Θα επιλέξετε Ηλεκτρολόγο Ανατολικά Προάστια για μία σειρά λόγους όπως είναι: Αξιοπιστία, Εμπειρία, Υψηλό αίσθημα ευθύνης, Υπηρεσίες με ISO και επιπλέον πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ακόμη, αν πράγματι σας ενδιαφέρει να δείτε τη στατιστική διασπορά των κλήσεων ανά υπηρεσία Ηλεκτρολόγου κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο: Γράφημα 2.

Ναι ο όμιλός μας λειτουργεί απρόσκοπτα και στα Ανατολικά Προάστια όλες τις μέρες του χρόνου και τις αργίες. Κατά συνέπεια θα αναλάβουμε και το δικό σας περιστατικό με περίσσεια φροντίδα. Επίσης κρατάμε στατιστικά κλήσεων στο οργανωμένο μας τηλεφωνικό κέντρο. Συνεπώς λαμβάνοντας υπόψη τις ώρες αιχμής και τις περιοχές μεγάλης ζήτησης φροντίζουμε ανάλογα την οργάνωση των συνεργείων μας. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 1.

Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες οικιακών συσκευών. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 2. Εκτός από την Ανατολικά Προάστια αναλαμβάνουμε περιστατικά κατ' οίκον σε όλον το νομό Αττικής, κέντρο athinas Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στα Ανατολικά Προάστια αλλά και μία σειρά άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Καταρχήν δηλώνουμε ότι αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες που κυκλογορούν στην Ελληνική και ξένη αγορά. Καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων στα Ανατολικά Προάστια με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Το κόστος για σέρβις πλυντηρίων είναι ανταγωνιστικό. Από την ποιοτική μας εργασία θα μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος και θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Για μας η επισκευές ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών είναι μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 και στα Ανατολικά Προάστια εφαρμόζουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Όλα μαζί εντάσσονται στο σχέδιο Χ.Α.Μ. Τι σημαίνει X.A.M.; Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: Πλένουμε τα Χέρια, Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα. 1. Απαιτείται χρήση μάσκας. 2. Το προσωπικό φοράει πάντα Μάσκα. 3. Τηρούνται αποστάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο μας. 4. Διενεργούνται συχνά πυκνά rapid test. Απαιτείται η απολύμανση των επιφανειών από το προσωπικό μεταξύ των επισκέψεων!

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας στα Ανατολικά Προάστια, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Ως γνωστό οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε ηλεκτρολόγο της σειράς. Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος στα Ανατολικά Προάστια θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Ναι, είστε καλυμμένος για όλα όσα αναγράφει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση όμως μίας ηλεκτρολογικής φύσεως αστοχίας, με αποτέλεσμα πυρκαγιά ή τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, τα πράγματα περιπλέκονται. Ποιο είναι το σημείο κλειδί για αποζημίωση; Κάθε ασφαλιστική εταιρεία ζητάει αναλυτική περιγραφή εμπειρογνωμόνων, πριν σας αποζημιώσει. Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής: Αν αποδειχτεί ότι εσείς ή κάποιος φίλος σας μη εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος στα Ανατολικά Προάστια έβαλε χέρι «στο ρεύμα» θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Σε αυτήν την περίπτωση η ασφαλιστική εταιρεία μάλλον θα επιρρίψει σε σας όλη την ευθύνη. Όχι μόνο θα σας καταγγείλει τη σύμβαση, ήτοι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά θα αξιώσει και αποζημίωση. Πριν βρεθείτε μπλεγμένοι καλό είναι να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν κάνετε επέκταση πίνακα ή άλλες αλλαγές.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ