ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Κάθε ηλεκτρική συσκευή επισκευάζεται από Ηλεκτρολόγους στα Δυτικά Προάστια, διότι οι Ηλεκτρολόγοι μας διαθέτουν εμπειρία, ευγένεια και επαγγελματισμό.

Δείτε τις επόμενες περιοχές των Δυτικών Προαστίων που σας ενδιαφέρουν.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΙΛΙΟΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΙΛΙΟΝ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΧΑΡΝΕΣ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΖΕΦΥΡΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΖΕΦΥΡΙ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΝΙΔΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΕΝΙΔΙ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙ, ΤΙΜΕΣ


F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις για υποθέσεις όπου επαγγελματίας ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα έδινε εξαρχής τις κατάλληλες λύσεις

Ναι, είστε καλυμμένος για όλα όσα αναγράφει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση όμως μίας ηλεκτρολογικής φύσεως αστοχίας, με αποτέλεσμα πυρκαγιά ή τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, τα πράγματα περιπλέκονται. Κάθε ασφαλιστική εταιρεία ζητάει αναλυτική περιγραφή εμπειρογνωμόνων, πριν σας αποζημιώσει. Αν αποδειχτεί όμως ότι εσείς ή κάποιος φίλος σας μη εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα έβαλε χέρι «στο ρεύμα» θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας στο Χαλάνδρι, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε «ηλεκτρολόγο της σειράς». Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑ ΧΑΡΤΗΣ