ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Καλέστε Ηλεκτρολόγο στα Νότια Προάστια στις καλύτερες Τιμές για άριστες Ηλεκτρολογικές Εργασίες. Ηλεκτρολόγοι Νότια Προάστια με ήθος και  συνέπεια. 

Δείτε τις επόμενες περιοχές των Νοτίων Προαστίων που σας ενδιαφέρουν.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΛΙΜΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΛΙΜΟΣ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΑΡΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΒΑΡΗ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΑΡΚΙΖΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΒΑΡΚΙΖΑ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΑ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΟΥΡΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΒΟΥΡΙ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΟΣΧΑΤΟ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΠΡΑΧΑΜΙ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥΡΜΕΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΟΥΡΜΕΝΑ, ΤΙΜΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΑΥΡΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΑΥΡΟΣ, ΤΙΜΕΣ


F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις για υποθέσεις όπου επαγγελματίας ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα έδινε εξαρχής τις κατάλληλες λύσεις

Ναι, είστε καλυμμένος για όλα όσα αναγράφει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση όμως μίας ηλεκτρολογικής φύσεως αστοχίας, με αποτέλεσμα πυρκαγιά ή τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, τα πράγματα περιπλέκονται. Κάθε ασφαλιστική εταιρεία ζητάει αναλυτική περιγραφή εμπειρογνωμόνων, πριν σας αποζημιώσει. Αν αποδειχτεί όμως ότι εσείς ή κάποιος φίλος σας μη εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα έβαλε χέρι «στο ρεύμα» θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας στο Χαλάνδρι, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε «ηλεκτρολόγο της σειράς». Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑ ΧΑΡΤΗΣ