Σπουδές Ηλεκτρολόγου, Επάγγελμα Ηλεκτρολόγου, ilektrologoi24h

Πώς θα σπουδάσω ηλεκτρολόγος
Σπουδές Ηλεκτρολόγου, Επάγγελμα Ηλεκτρολόγου, ilektrologoi24h

Γνωρίζουμε πως στην εποχή που ζούμε σημαντικό ερώτημα που μπορεί να απασχολεί πολλούς από εσάς είναι το ακόλουθο: τι θα σπουδάσω ώστε να μπορέσω να ενταχθώ στην εργασιακή αγορά; Ποια είναι η κατάλληλη δουλειά και σπουδές για μένα;

Όλοι μας, και ειδικά μαθητές που βρίσκονται στην ηλικία επιλογής σπουδής και επαγγέλματος, επιδιώκουν να σπουδάσουν και να ασχοληθούν με κάτι που και ταυτόχρονα θα τους αρέσει, θα τους ταιριάζει και θα τους γεμίζει αλλά και που θα έχει μέλλον στην αγορά και θα εξασφαλίζει απολαβές και προοπτικές. Ένα τέτοιο επάγγελμα και σπουδή θεωρούμε πως είναι αυτό του ηλεκτρολόγου.

Θέλω να κάνω σπουδές Ηλεκτρολόγου - Θέλω να ακολουθήσω το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου

Το μέλλον του ηλεκτρισμού και της ενέργειας μόνο ελπιδοφόρο πρόκειται να είναι και θεωρούμε πως υπάρχει επαγγελματική διασφάλιση. Εδώ θα σας παρουσιάσουμε κάποιους τρόπους που μπορείτε να κάνετε σπουδές Ηλεκτρολόγου και να ξεκινήσετε την καριέρα σας σε αυτό το επάγγελμα.

Θέλω να γίνω ηλεκτρολόγος - Τι θα μάθω;

Πριν να προβούμε σε παρουσίαση των τρόπων που μπορείτε να σπουδάσετε για να γίνετε ηλεκτρολόγος, ας πούμε τι ακριβώς θα μάθετε στις σπουδές σας. Το αντικείμενο σας θα είναι το εξής:

 • Σχεδιασμός και κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτηρίων και βιομηχανικών χώρων με κυκλώματα.
 • Μέτρηση και έλεγχος του κατά πόσο μια ηλεκτρική εγκατάσταση λειτουργεί με ασφάλεια.
 • Συντήρηση, επισκευή, βελτίωση και εκσυγχρονισμός μιας ηλεκτρικής εγκατάστασης.
 • Συντήρηση και επισκευή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών (κουζίνες, πλυντήρια, ψυγεία).
 • Τοποθέτηση ηλεκτρικών συσκευών, φωτιστικών, πριζών καθώς και αλλαγή ή επισκευή όσων έχουν υποστεί βλάβη.
Τι μαθαίνει ο ηλεκτρολόγος
Τι μαθαίνει ο ηλεκτρολόγος

 

Αυτά και πολλά άλλα θα αποτελέσουν το αντικείμενο των σπουδών σας αν επιλέξετε τον κλάδο του ηλεκτρολόγου. Πέρα από αυτό το βασικό ερώτημα, σίγουρα υπάρχει και ένα άλλο.

Που μπορώ να εργαστώ μετά το πέρας των σπουδών

Συγχαρητήρια! Έχετε ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών σας και είστε πλέον ηλεκτρολόγος. Έχετε επίσης δώσει και εξετάσεις και έχετε αποκτήσει την άδεια άσκησης επαγγέλματος και είστε έτοιμοι να μπείτε στην αγορά εργασίας. Πού όμως μπορείτε να ψάξετε και να βρείτε δουλειά; Ιδού μερικά από τα σημεία που μπορείτε να δουλέψετε:

 1. Να εργάζεστε ως ελεύθερος επαγγελματίας ηλεκτρολόγος και εγκαταστάτης. Θα διαθέτετε δικό σας πελατολόγιο και θα αναλαμβάνετε ηλεκτρολογικά έργα.
 2. Σε ένα συνεργείο που ειδικεύεται στις μεγάλες κατασκευής. Εκεί θα μπορείτε να εργαστείτε ως τεχνικός.
 3. Σε ένα κατάστημα ή αλυσίδα πώλησης ηλεκτρολογικών ειδών. Μπορείτε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση ή να είστε υπάλληλος.
 4. Μπορείτε επίσης να μπείτε στο χώρο του δημοσίου και να δουλεύετε ως υπάλληλος και ως συντηρητής σε οργανισμούς όπως ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ μετά από κάποιον διαγωνισμό.
 5. Μπορείτε επιπλέον να προσληφθείτε και ως ηλεκτροτεχνίτης σε έργα εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων και ηλεκτρογερανών.
 6. Αν διαθέτετε προϋπηρεσία μπορείτε να αποκτήσετε την άδεια ηλεκτροτεχνίτη.
 7. Όταν αποκτήσετε προϋπηρεσία, μπορείτε να αποκτήσετε την άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη για την μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρικών κατασκευών.

Αυτά είναι κάποια από τα μέρη όπου θα μπορείτε να εργαστείτε αν αποφασίσετε να σπουδάσετε ηλεκτρολόγος. Και μετά από το παραπάνω ερώτημα, σίγουρα έχετε άλλα τόσα. Σίγουρα όμως αναρωτιέστε το ακόλουθο:

Τι δεξιότητες πρέπει να έχω για να γίνω ηλεκτρολόγος

Καίριο και βασικό ερώτημα που θα πρέπει να αναλογιστείτε προτού πάρετε απόφαση να σπουδάσετε ηλεκτρολόγος. Ως ηλεκτρολόγος θα οφείλετε να έχετε τις εξής δεξιότητες:

 • Αίσθημα ευθύνης ιδιαίτερα αναπτυγμένο καθώς οι εργασίες μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη υγεία των χρηστών.
 • Ακρίβεια, ηρεμία, συγκέντρωση και να μην αποσπάται εύκολα η προσοχή σας.
 • Υπομονή και κοινωνικότητα.
 • Ικανότητα και δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων.
 • Επιδεξιότητα και σταθερότητα στον χειρισμό εργαλείων και στις κινήσεις των χεριών.
Δεξιότητες ηλεκτρολόγος
Δεξιότητες ηλεκτρολόγος

 

Αν διαθέτετε όλες αυτές τις δεξιότητες μαζί με αγάπη για το αντικείμενο, το μόνο που είναι σίγουρο πως το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς. Αναπόφευκτα μετά από αυτό θα αναλογιστείτε το ακόλουθο και πιο βασικό ερώτημα.

Που μπορώ να σπουδάσω για να γίνω ηλεκτρολόγος;

Την σημερινή εποχή αν επιθυμείτε να σπουδάσετε ηλεκτρολόγος, ένα είναι το μόνο σίγουρο. Διαθέτετε πολλές επιλογές και ιδρύματα που μπορείτε να σπουδάσετε το αντικείμενο. Αρχικά:

 • Ένας ηλεκτρολόγος μπορεί να εκπαιδευτεί στα διάφορα τμήματα ηλεκτρολογίας των ΤΕΙ.
 • Μπορεί επίσης να φοιτήσει σε δημόσια ή ιδιωτικά Επαγγελματικά Λύκεια, τα γνωστά και ως ΕΠΑΛ (πρώην ΤΕΕ). Οι απόφοιτοί τους απορροφώνται απευθείας στην αγορά εργασίας. Επίσης, στον τομέα των Ηλεκτρολόγων οι απόφοιτοι αποκτούν άδεια άσκησης επαγγέλματος είτε ως ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες είτε ως ηλεκτρολόγοι αυτοκινήτων. Η διάρκεια της φοίτησης είναι 2 χρόνια και μετά την απόκτηση προϋπηρεσίας 36 μηνών αποκτούν την άδεια ηλεκτροτεχνίτη.
 • Ένα μέρος επίσης που μπορείτε να σπουδάσετε ηλεκτρολογία είναι οι σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ καθώς και τα τμήματα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Κύριο αντικείμενο σπουδών είναι η κατασκευή, επιθεώρηση, συντήρηση και επισκευή μιας εγκατάστασης σε οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά κτήρια.
 • Ένα χαρακτηριστικό ίδρυμα από όπου έχουν αποφοιτήσει πολλοί και ικανοί ηλεκτρολόγοι είναι το ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου. Εκεί, με δύο χρόνια δωρεάν σπουδές μπορείτε να πάρετε το πτυχίο σας.
 • Τέλος, υπάρχουν και πολλά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα ειδίκευσης και εξειδίκευσης στην ηλεκτρολογία στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, που είναι εξίσου αναγνωρισμένα από το κράτος.

Όλα αυτά και άλλα πολλά ιδρύματα και σχολές παρέχουν σπουδές ηλεκτρολογίας. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και να παρακολουθήσετε τον κύκλο τους. Τι συμβαίνει όμως αφού ολοκληρώσετε τις σπουδές σας; Θα απορροφηθείτε από την αγορά;

Έχει ο ηλεκτρολόγος επαγγελματικές προοπτικές;

Στις μέρες μας η αγορά είναι θετική για τον κλάδο των ηλεκτρολόγων. Η κρίση που υφίσταται ο κλάδος της οικοδομής και των κατασκευών ελάχιστα επηρεάζει την απορρόφηση σας καθώς μπορείτε να απασχοληθείτε και σε άλλους τομείς. Ένας ηλεκτρολόγος είναι πάντα απαραίτητος και μπορεί να εργαστεί σε ένα μεγάλο εύρος και φάσμα δραστηριοτήτων.

Από την άλλη ανάλογα με την άδεια που θα αποκτήσετε μπορείτε να δουλέψετε και σε μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα έργα. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ίσως χρειαστεί να ανταγωνιστείτε τα μεγάλα συνεργεία που παρέχουν πιο γρήγορη εξυπηρέτηση και σε φθηνές τιμές. Αν όμως παρέχετε ποιοτικές υπηρεσίες, γρήγορα θα αποκτήσετε κύκλο και θα σας προτιμούνε.

Υπάρχει, βέβαια, πάντα και η επιλογή απασχόλησης στο Δημόσιο, σε διάφορους οργανισμούς και υπηρεσίες. Εκεί οι χρηματικές απολαβές είναι τυπικές αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία ανέλιξης και επαγγελματικά αλλά και μισθολογικά. Ως ελεύθερος επαγγελματίας θα έχετε βέβαια καλύτερες απολαβές αλλά θα πρέπει να ανταγωνίζεστε συνέχεια τους άλλους συναδέλφους σας για την παροχή υπηρεσιών.

Πώς αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες για να είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο;

Έχουμε συνεργεία με διασπορά στο κέντρο αλλά και όλο σχεδόν το λεκανοπέδιο. Έτσι μπορούμε να εξυπηρετούμε το καταναλωτικό κοινό σε ελάχιστο χρόνο. Αρκετές φορές έχουμε και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται.

Να δούμε ένα παράδειγμα της αρχιτεκτονικής μας στις υπηρεσίες Ηλεκτρολόγου σε Αθήνα αλλά και περιφερειακά;

Υπάρχει διαθέσιμος ηλεκτρολόγος στο Περιστέρι για υπηρεσίες όπως:

 1. Επισκευές τηλεοράσεων Περιστέρι.
 2. Αλλαγή πίνακα, πιστοποιητικά ΔΕΗ.
 3. Επισκευή ψυγείου αλλά και επισκευές υπολογιστών.

Παρόμοια με τα παραπάνω υπάρχει τεχνικός ηλεκτρολόγος με Ηλεκτρονικό για το κέντρο της Αθήνας. Έτσι στην αναζήτηση Επισκευή τηλεόρασης Τιμές θα μας βρείτε πολύ ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά!

Επίσης οι τιμές μας για Ηλεκτρολόγο που ζητάτε είναι τίμιες!

Πράγματι, δεν γράφουμε 25 ευρώ το κόστος ανταλλακτικού αλλά της εργασίας μας. Υπάρχουν και ανταλλακτικά που στοιχίζουν μόνο μισό (0,50) Ευρώ. Εξυπακούεται ότι δεν θα γράφαμε ποτέ την έκφραση από μισό Ευρώ. Αντίστοιχα όταν γράφουν άλλοι από 10€ θεωρούμε ότι απλά παραπλανούν το κοινό.

Τι συμβουλεύουμε τους καταναλωτές;
 1. Να ζητάτε αποδείξεις.
 2. Να επιμένετε να πάρετε εγγύηση επισκευής.
 3. Στην απόδειξη να αναγράφεται ρητά το ΑΦΜ του επαγγελματία. Υπάρχουν και διάφοροι χωρίς άδεια λειτουργίας. Θα εμπιστευτείτε τη ζωή σας στα χέρια ανειδίκευτων;

Σχετικές Υπηρεσίες


7 τρόποι να μην χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο

7 τρόποι να μην χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο

Ακολουθούν 7 τρόποι να μη χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο. Ακολουθώντας τους θα χρειαστεί να καλέσετε ξανά ηλεκτρολόγο πάρα πολύ σπάνια ή και ποτέ.

Τι πρέπει να κάνετε αν ξεσπάσει πυρκαγιά από ηλεκτρικό ρεύμα;

Τι πρέπει να κάνετε αν ξεσπάσει πυρκαγιά από ηλεκτρικό ρεύμα;

Πρόληψη ηλεκτρολογικών πυρκαγιών. Δείτε τι προτείνουν επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι. Τι να κάνετε αν τελικά προκληθεί πυρκαγιά από ηλεκτρικό ρεύμα.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Δείτε πιο κάτω μία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST

Δείτε και την επόμενη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST και κάντε πάλι κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV

Δείτε και την αξιόλογη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ
SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

Δείτε και την τελαυταία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΟΜΠΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΑΘΗΝΑ

Τελευταία ενημέρωση:

07 Απριλίου 2024

από:

Λαμπροπούλου Ευτυχία

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Για Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα και όλη την Αττική καλέστε στο 2130905855. Για εργασίες στο Βόλο καλέστε 24h στο 2421200365. Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση; Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Καλέστε στο Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855 χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο. Πριν δείτε τις επόμενες ερωταπαντήσεις να έχετε στο νου σας ότι είμαστε εδώ να δώσουμε λύσεις. Πάντοτε μετά από λίγες διευκρινιστικές ερωτήσεις στο τηλεφωνικό μας κέντρο, εντοπίζεται ο βέλτιστος τρόπος. Αρκετές φορές δίνεται λύση χωρίς να γίνει επέμβαση από μας, αν και εφόσον είναι κάτι πολύ απλό. Ένα τηλεφώνημα δεν στοιχίζει τίποτα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Δείτε και τα επόμενα ερωτήματα, που έχουν προκύψει στη συσσωρευμένη και πολυετή πορεία μας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών!

Θα επιλέξετε Ηλεκτρολόγο Αθήνας για μία σειρά λόγους όπως είναι: Τιμές Ηλεκτρολόγου από 25 Ευρώ 24h. Αξιοπιστία, Εμπειρία, Υψηλό αίσθημα ευθύνης, Υπηρεσίες με ISO και επιπλέον πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ακόμη, αν πράγματι σας ενδιαφέρει να δείτε τη στατιστική διασπορά των κλήσεων ανά υπηρεσία Ηλεκτρολόγου κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο: Γράφημα 2.

Ναι ο όμιλός μας λειτουργεί απρόσκοπτα και στην Αθήνα όλες τις μέρες του χρόνου και τις αργίες. Κατά συνέπεια θα αναλάβουμε και το δικό σας περιστατικό από 25 Ευρώ με περίσσεια φροντίδα. Επίσης κρατάμε στατιστικά κλήσεων στο οργανωμένο μας τηλεφωνικό κέντρο. Συνεπώς λαμβάνοντας υπόψη τις ώρες αιχμής και τις περιοχές μεγάλης ζήτησης φροντίζουμε ανάλογα την οργάνωση των συνεργείων μας. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 1.

Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες οικιακών συσκευών που κκλογορούν στην Ελλάδα. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 2. Εκτός από την Αθήνα αναλαμβάνουμε περιστατικά κατ' οίκον σε όλον το νομό Αττικής, κέντρο athinas Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα αλλά και μία σειρά άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Καταρχήν δηλώνουμε ότι αναλαμβάνουμε και επισκευάζουμε όλες τις μάρκες που κυκλογορούν στην Ελληνική και ξένη αγορά. Καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων στην Αθήνα με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Το κόστος για σέρβις πλυντηρίων είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Από την ποιοτική μας εργασία από τη μία θα μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος και από την άλλη θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Για μας οι επισκευές ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών είναι μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 και στην Αθήνα εφαρμόζουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Όλα μαζί εντάσσονται στο σχέδιο Χ.Α.Μ. Τι σημαίνει X.A.M.; Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: Πλένουμε τα Χέρια, Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα. 1. Απαιτείται χρήση μάσκας. 2. Το προσωπικό φοράει πάντα Μάσκα. 3. Τηρούνται αποστάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο μας. 4. Διενεργούνται συχνά πυκνά rapid test. 5. Απαιτείται η απολύμανση των επιφανειών από το προσωπικό μεταξύ των επισκέψεων!

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας στην Αθήνα, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Ως γνωστό οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε ηλεκτρολόγο της σειράς. Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Ναι, είστε καλυμμένος για όλα όσα αναγράφει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση όμως μίας ηλεκτρολογικής φύσεως αστοχίας, με αποτέλεσμα πυρκαγιά ή τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, τα πράγματα περιπλέκονται. Ποιο είναι το σημείο κλειδί για αποζημίωση; Κάθε ασφαλιστική εταιρεία ζητάει αναλυτική περιγραφή εμπειρογνωμόνων, πριν σας αποζημιώσει. Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής: Αν αποδειχτεί ότι εσείς ή κάποιος φίλος σας μη εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος έβαλε χέρι «στο ρεύμα» θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ: Σε αυτήν την περίπτωση η ασφαλιστική εταιρεία μάλλον θα επιρρίψει σε σας όλη την ευθύνη. Όχι μόνο θα σας καταγγείλει τη σύμβαση, ήτοι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά θα αξιώσει και αποζημίωση. Πριν βρεθείτε μπλεγμένοι καλό είναι να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν κάνετε επέκταση ηλεκτρολογικού πίνακα ή άλλες αλλαγές.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ