ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ, SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ, AIR CONDITION

Επισκευές Κλιματιστικών για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service Κλιματιστικών Air condition από τον οδηγό αγοράς μας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 24h με ποιοτικές υπηρεσίες.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Τελευταία ενημέρωση 01-08-2020, by www.ilektrologoi24.gr

Το κλιματιστικό αποτελεί την απόλυτη καλοκαιρινή συσκευή και όχι μόνο. Είναι η μόνη ίσως συσκευή που έχει την ικανότητα να μας προσφέρει δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μόλις ερχόμαστε στο σπίτι ύστερα από μια ζεστή και κουραστική μέρα, η πρώτη κίνηση που κάνουμε είναι να ανάψουμε το air condition για να νιώσουμε όμορφα. Είναι η συσκευή που το καλοκαίρι πολλές φορές λειτουργεί αρκετές ώρες για να νιώθουμε δροσιά στο σπίτι ή την εργασία μας και να δημιουργούμε ένα απολαυστικό δροσερό περιβάλλον. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το κλιματιστικό είναι ικανό να μας ζεσταίνει και τις κρύες μέρες του χειμώνα. Αποτελεί μια πολύ έξυπνη λύση για όσους δεν έχουν σώματα καλοριφέρ και δεν υπάρχει άλλος τρόπος θέρμανσης.

Ώσπου μια μέρα ανάβετε το κλιματιστικό και αργότερα συνειδητοποιείτε ότι αυτό βγάζει μια περίεργη μυρωδιά. Μην πανικοβάλλεστε! Είναι μια συνηθισμένη απλή βλάβη.

Ποιες μπορεί να είναι οι συνηθέστερες βλάβες;

 1. Είναι βρώμικο το φίλτρο του κλιματιστικού. Εάν λειτουργεί καθημερινά, θα πρέπει να φροντίσετε τουλάχιστον μια φορά το μήνα να καθαρίζετε τα φίλτρα, και ειδικά εάν στον χώρο υπάρχουν κατοικίδια.
 2. Φυτά «δυσκολεύουν» τη λειτουργία. Τα φυτά δεν πρέπει να βρίσκονται κοντά στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού, όπως και τα δέντρα τα οποία πρέπει να απέχουν τα κλαδιά τουλάχιστον 5 μέτρα.
 3. Οι ακτίνες του ήλιου έρχονται σε κόντρα με το κλιματιστικό. Εάν σε ένα δωμάτιο υπάρχει το κλιματιστικό, το οποίο είναι δίπλα στο παράθυρο, αυτό δεν βοηθάει καθόλου τη συσκευή. Καλό είναι να κατεβάσετε τα παντζούρια ή να έχετε καλύψει με τις κουρτίνες το παράθυρο.
 4. Τα φωτιστικά και οι τηλεοράσεις πρέπει να βρίσκονται μακριά. Τα φωτιστικά και οι τηλεοράσεις δημιουργούν θερμότητα, και όταν το κλιματιστικό βρίσκεται κοντά, έχει ως αποτέλεσμα να δουλεύει αυτό συνέχεια.
 5. Δεν έχετε κάνει ετήσιο σέρβις. Είναι άκρως απαραίτητο στα κλιματιστικά για την μέγιστη και άριστη απόδοση να γίνεται ένας ετήσιος έλεγχος.
 6. Δεν βγαίνει κρύος αέρας. Υπάρχει διαρροή υγρού από το κύκλωμα και έτσι έχουμε την έλλειψη του ψυκτικού υγρού.
 7. Δεν λειτουργεί. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα και το αποτέλεσμα είναι η βλάβη στην πλακέτα.
 8. Δεν έχει απόδοση στη ζέστη. Ο εξωτερικός ανεμιστήρας δεν λειτουργεί και μπορεί να είναι βλάβη στο μοτέρ του ανεμιστήρα ή στον πυκνωτή.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας;

Η εταιρεία μας βρίσκεται πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά. Έχοντας πλέον πολυετή εμπειρία και έχοντας αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλα τα είδη οικιακών συσκευών, είμαστε σίγουροι ότι θα επιλύσουμε κάθε πρόβλημα της συσκευής σας.

 1. Επιπλέον, η εταιρεία μας καλύπτει τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, αλλά και άλλους νομούς της Ελλάδος.
 2. Με άμεση και άριστη εξυπηρέτηση και έμπειρο προσωπικό θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι!
 3. Εξάλλου αυτό φαίνεται και από τις κριτικές που έχουν κάνει πελάτες μας.
 4. Παρέχουμε σέρβις υψηλής ποιότητας, με έμπειρο προσωπικό και τις κατάλληλες προδιαγραφές σύμφωνα με το πρωτόκολλο iso 9001.
 5. Η τηλεφωνική μας εξυπηρέτηση είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο!
 6. Μπορείτε πολύ απλά να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικώς ή online περιγράφοντας τη βλάβη που αντιμετωπίζετε στη συσκευή σας.

Τι χρειάζεται να κάνετε πριν κλείσετε ραντεβού μαζί μας;

Αρχικά, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε την μάρκα και το μοντέλο του κλιματιστικού σας. Θα ήταν πολύ βοηθητικό επίσης, εάν γνωρίζατε και τον σειριακό του αριθμό, έτσι ώστε να μας βοηθήσετε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία. Ως αποτέλεσμα θα έχετε μια γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση, και θα απαλλαγείτε οριστικά από τη βλάβη. Όμως οφείλουμε να σας επισημάνουμε πως πριν μας καλέσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τον κατάλληλο έλεγχο όπως αναφέραμε προηγουμένως, έτσι ώστε να δούμε εάν πρόκειται για κάτι που μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας. Σε περίπτωση όμως που έχετε κάνει τον κατάλληλο έλεγχο αλλά παρόλα αυτά, η συσκευή σας δεν ανταποκρίνεται, και μετά την κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, τότε μπορείτε άμεσα να προγραμματίσετε το ραντεβού σας μαζί μας!

Τι χρειάζεται για την μέγιστη απόδοση του κλιματιστικού σας;

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το κλιματιστικό είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή κυρίως για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Όπως όλες οι συσκευές έτσι κι αυτή χρειάζεται τη φροντίδα της και τον κατάλληλο έλεγχο για να έχει μέγιστη απόδοση. Είναι άκρως απαραίτητο να κάνετε ένα ετήσιο έλεγχο, έτσι ώστε να αποφύγετε τις «μεγάλες» βλάβες, αλλά και για να χαρείτε τη δροσιά του κλιματιστικού σας. Έτσι, θα πρέπει να καλείται την τεχνική υπηρεσία για να σας κάνει τον ετήσιο έλεγχο.

Τι περιλαμβάνει το σέρβις μας;

Η εταιρεία μας κάνει αποτελεσματικό έλεγχο και επισκευή της συσκευής σας με τις εξής υπηρεσίες:

 1. Εγκατάσταση κλιματιστικού.
 2. Γενικός έλεγχος και συμπλήρωμα στο φρέον όπου χρειάζεται.
 3. Τοποθετούμε γνήσια ανταλλακτικά.
 4. Καθαρισμός φίλτρων αέρα.
 5. Έλεγχος και καθαρισμός ανεμιστήρων.
 6. Έλεγχος για τυχόν διαρροή ψυκτικού υγρού.
 7. Ειδικός καθαρισμός εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού.
 8. Καθαρισμός περσίδων.

Όμως οι τεχνικοί μας θα σας συμβουλεύσουν για το κόστος της επιδιόρθωσης και αν αυτή συμφέρει ή αν θα είναι καλύτερο να αγοράσετε μια καινούρια συσκευή. Καλύπτουμε όλα τα είδη των κλιματιστικών, όπως: inverter, κλιματιστικά δαπέδου, συμβατικά κλιματιστικά.

Η εταιρεία μας επιδιορθώνει βλάβες στις εξής μάρκες: Mitsubishi, Daikin, Toyotomi, Midea, Fujitsu, Gree, Panasonic, Toshiba, Sanyo, Inventor, Haier, LG, Hitachi, Samsung, Carrier, Airwell, Galanz, Argo, Sharp, Olefini, F&U, Morris, Miyoto, Whirlpool, Excel, Fisher, Kerosun, General, Skytec, Beko, Dai-Ichi, Fidji, Yoko, Atlantic, AUX, Nordstar, Hisense, Philco, Westinghouse, Desa, Dynamic, Electrocom, Finlux, Primo, Technibel, Akai, Carad, Chunlan, DAI-CHI, Delonghi, Electrolux, Melico, Miro, Nakassi, Osaka, Singer, Suntec, Adeo, Clatronic, Coolstar, Focus, Fujimi, IQ, Kelvinator, Mercury, Neo, Nitto, Winson.

Πόσο θα μου κοστίσει η συντήρηση;

Μην πανικοβάλλεστε! Σίγουρα μια ξαφνική βλάβη στη συσκευή μας προκαλεί μια ανεπιθύμητη σκέψη, την οποία όμως δεν μπορούμε να την απορρίψουμε. Όμως η εταιρεία μας βρίσκεται εδώ και με τιμές ανταγωνιστικές, θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι. Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το ψυκτικό υγρό. Για παράδειγμα, ένα παλαιότερο μοντέλο κλιματιστικού χρειάζεται ένα πιο δυσεύρετο και ακριβό ψυκτικό υγρό από ότι μια σύγχρονη συσκευή. Επιπλέον, τονίζουμε ότι τα σύγχρονα μοντέλα air condition χρησιμοποιούν πλέον οικολογικό ψυκτικό υγρό, το οποίο δεν μολύνει την ατμόσφαιρα. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες

Οι ηλεκτρολογοι μας τι έχουν κερδίσει και γιατί διακρίνονται;

 1. Βράβευση εργασιών για πολλοστή χρονιά.
 2. Διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!
 3. Ευγένεια και απαράμιλλη συμπεριφορά.
 4. Παραλαβή παράδοση στο χώρο σας!
 5. Εγγύηση τιμής.
 6. Πιστοποίηση ISO 9001.
 7. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Service Κλιματιστικών για όλες τις μάρκες

Το Service Κλιματιστικών είναι μία υπηρεσία για μας πολύ κρίσιμης σημασίας. Έχουμε έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που έχει αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Επισκευή Κλιματιστικού, Service Air condition σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Η Επισκευή Κλιματιστικού σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές γίνεται στο πνεύμα της κοινωνικής ευθύνης μας. Είμαστε εδώ για να μην ανησυχείτε. Το Service Air condition συνήθως γίνεται στο χώρο σας. Σε σπάνιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να μετακινηθεί στην έδρα μας η εξωτερική συσκευή. Με τον καιρό ίσως κάνει ραγισματάκια, που είναι η κύρια αιτία διαφυγής του freon. Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές μεταφοράς και παράδοσης παραλαβής με παραστατικά και φύλλο εγγύησης.

ΣΕΡΒΙΣ AIRCONDITION
ΣΕΡΒΙΣ AIR CONDITION

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις για υποθέσεις όπου επαγγελματίας ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα έδινε εξαρχής τις κατάλληλες λύσεις

Για Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα καλέστε μας στο 2130905855 και με χαρά θα ακούσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση;

Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Καλεστε στο Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855 χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα αλλά και μία σειρά από άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Ναι καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων στην Αθήνα με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Το σέρβις πλυντηρίων είναι για μας μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Ναι, είστε καλυμμένος για όλα όσα αναγράφει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση όμως μίας ηλεκτρολογικής φύσεως αστοχίας, με αποτέλεσμα πυρκαγιά ή τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, τα πράγματα περιπλέκονται.

Ποιο είναι το σημείο κλειδί για αποζημίωση;

Κάθε ασφαλιστική εταιρεία ζητάει αναλυτική περιγραφή εμπειρογνωμόνων, πριν σας αποζημιώσει.

Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής:

Αν αποδειχτεί ότι εσείς ή κάποιος φίλος σας μη εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα έβαλε χέρι «στο ρεύμα» θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας στην Αθήνα, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε «ηλεκτρολόγο της σειράς». Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: TV, AIRCONDITION, ΨΥΓΕΙΑ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Επιλέξτε μία από τις επόμενες εικόνες!

ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Επισκευή Τηλεόρασης TV για κάθε βλάβη, που μπορεί να προκύψει από ειδικό επιστημονικό προσωπικό όπου και αν βρίσκεστε!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η επισκευή κάθε οικιακής συσκευής γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές από επαγγελματίες με εξειδίκευση σε κάθε συσκευή!

ΣΕΡΒΙΣ AIR CONDITION

ΣΕΡΒΙΣ AIRCONDITION

Επισκευή Κλιματιστικού για όλα τα brands σε ανταγωνιστικές τιμές κάθε μέρα Κυριακές και όλες τις αργίες!

ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΩΝ

Επισκευή Ψυγείου για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service από τον οδηγό αγοράς μας 24h με ποιοτικές υπηρεσίες.

ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Επισκευές Πλυντηρίων για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service 24h μόνο από επαγγελματίες!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Επισκευή Κουζίνας για όλες τις μάρκες σε Κουζίνες από τον οδηγό αγοράς μας 24h και Κυριακές και αργίες.

Γιατί εμπιστεύεστε την εταιρεία μας για ηλεκτρολογικές υπηρεσίες;

Την εταιρεία μας εμπιστεύεστε για την επιλογή σοβαρού επιστήμονα και όχι γενικά ενός τεχνικού. Η ομάδα μας διαθέτει ολοκληρωμένες Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες για κάθε σας πρόβλημα σε όλη την Αθήνα.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΙΖΑΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή πρίζας ρεύματος ή αλλαγή πρίζας τηλεφώνου γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής πρίζας καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπ[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΡΕΛΕ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η αλλαγή ασφάλειας και αλλαγή ρελέ σε πίνακα προσφέρεται με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Καλέστε 2130905855 για τιμές κόστη.[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ή ηλεκτρολογικά καλέστε 213090585[...]

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ, ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΕΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΗ

Το πιστοποιητικό της ΔΕΗ εκδίδεται χωρίς χρονοτριβές από έμπειρο ηλεκτρολόγο σε λογικές τιμές και κόστη. Έχουμε εκδώσει εκατοντάδες πιστοποιητικά ΔΕΗ.[...]

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΡΡΟΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΣ

Ο έλεγχος διαρροής ρεύματος γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος ελέγχου διαρροής ρεύματος καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή πίνακα ή αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής πίνακα καλέστε στο 2130905855.[...]

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ

Η τοποθέτηση επισκευή επίγειων κεραιών γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη εγκατάστασης επίγειας κεραίας καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η τοποθέτηση επισκευή δορυφορικών κεραιών γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΣΕΡΒΙΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΛΛΑΓΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Η επισκευή στο θυροτηλέφωνο γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αλλαγή θυροτηλεφώνου καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η επισκευή στο κουδούνι σας γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστη στις επισκευές κουδουνιών καλέστε στο 213.090.5855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Οι επισκευές οικιακών συσκευών γίνονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη επισκευής οικιακής συσκευής καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Οι επισκευές ηλεκτρικών συσκευών γίνονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη επισκευής ηλεκτρικής συσκευής καλέστε στο 2130905855.[...]

ΨΑΧΝΕΤΕ

έμπειρους ηλεκτρολόγους;

Η ομάδα έμπειρων ηλεκτρολόγων μας, εξυπηρετεί όλη την Αττική γρήγορα και αποτελεσματικά!

1520
επισκεψεις το μηνα
15
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
325
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
1743
ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ