ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Επισκευές Κλιματιστικών για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service Κλιματιστικών Air condition από τον οδηγό αγοράς μας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 24h με ποιοτικές υπηρεσίες.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Σύντομος πίνακας περιεχομένων

 1. Επισκευές κλιματιστικών από μόνο 25 Ευρώ με Φ.Π.Α.
 2. Επισκευές air condition απαραίτητες χειμώνα καλοκαίρι!
 3. Ποιες είναι οι 8 συνηθέστερες βλάβες στα κλιματιστικά;
 4. 7 λόγοι να να επιλέξετε την εταιρεία μας για το κλιματιστικό σας
 5. Τι χρειάζεται να κάνετε πριν κλείσετε ραντεβού μαζί μας;
 6. Τι χρειάζεται για την μέγιστη απόδοση του κλιματιστικού σας
 7. 8 σημεία ελέγχου που περιλαμβάνει το σέρβις μας
 8. Πόσο θα μου κοστίσει η συντήρηση;
 9. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες
 10. Επισκευές Κλιματιστικών και για όλες τις μάρκες
 11. Επισκευή Κλιματιστικού, Service Aircondition σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
 12. F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις
  1. Θέλω να μάθω τιμή για service κλιματιστικών – αιρκοντίσιον
  2. Ποιες περιοχές καλύπτει η εταιρεία σας για επισκευές air condition;
  3. Γιατί να μην αντικαταστήσω ένα κλιματιστικό με πρόγραμμα ανακύκλωσης σώζοντας το περιβάλλον;
  4. Ποιες μάρκες αιρκοντίσιον επισκευάζουν οι τεχνικοί σας;
  5. Απαντήστε μου, τι διαφορετικό προσφέρετε εσείς για να σας εμπιστευθώ;
  6. Ποιες κατηγορίες air condition αναλαμβάνει η εταιρεία σας;
  7. Έχει ISO η επιχείρησή σας;
  8. Ποια μέτρα εφαρμόζονται κατά του Covid-19;
  9. Εκδίδεται τιμολόγιο, αφού επισκευαστεί η βλάβη στο κλιματιστικό μου;
  10. Πόση είναι η εγγύηση εργασιών που παρέχεται από σας;

Επισκευές κλιματιστικών από μόνο 25 Ευρώ με Φ.Π.Α.

Επισκευές Κλιματιστικών
Επισκευές Κλιματιστικών

Οι επισκευές κλιματιστικών από 25 Ευρώ με το Φ.Π.Α. να συμπεριλαμβάνεται είναι μία μοναδική προσφορά για αυτόν το μήνα!

Επισκευές air condition απαραίτητες χειμώνα καλοκαίρι!

Το αιρκοντίσιον αποτελεί την απόλυτη καλοκαιρινή συσκευή και όχι μόνο. Είναι η μόνη ίσως συσκευή που έχει την ικανότητα να μας προσφέρει δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μόλις ερχόμαστε στο σπίτι ύστερα από μια ζεστή και κουραστική μέρα, η πρώτη κίνηση που κάνουμε είναι να ανάψουμε το air condition για να νιώσουμε όμορφα. Είναι η συσκευή που το καλοκαίρι πολλές φορές λειτουργεί αρκετές ώρες για να νιώθουμε δροσιά στο σπίτι ή την εργασία μας και να δημιουργούμε ένα απολαυστικό δροσερό περιβάλλον. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το κλιματιστικό είναι ικανό να μας ζεσταίνει και τις κρύες μέρες του χειμώνα. Αποτελεί μια πολύ έξυπνη λύση για όσους δεν έχουν σώματα καλοριφέρ και δεν υπάρχει άλλος τρόπος θέρμανσης.

Ώσπου μια μέρα ανάβετε το κλιματιστικό και αργότερα συνειδητοποιείτε ότι αυτό βγάζει μια περίεργη μυρωδιά. Μην πανικοβάλλεστε! Είναι μια συνηθισμένη απλή βλάβη.

Ποιες είναι οι 8 συνηθέστερες βλάβες στα κλιματιστικά;

 1. Είναι βρώμικο το φίλτρο του κλιματιστικού. Εάν λειτουργεί καθημερινά, θα πρέπει να φροντίσετε τουλάχιστον μια φορά το μήνα να καθαρίζετε τα φίλτρα, και ειδικά εάν στον χώρο υπάρχουν κατοικίδια.
 2. Φυτά «δυσκολεύουν» τη λειτουργία. Τα φυτά δεν πρέπει να βρίσκονται κοντά στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού, όπως και τα δέντρα τα οποία πρέπει να απέχουν τα κλαδιά τουλάχιστον 5 μέτρα.
 3. Οι ακτίνες του ήλιου έρχονται σε κόντρα με το κλιματιστικό. Εάν σε ένα δωμάτιο υπάρχει το κλιματιστικό, το οποίο είναι δίπλα στο παράθυρο, αυτό δεν βοηθάει καθόλου τη συσκευή. Καλό είναι να κατεβάσετε τα παντζούρια ή να έχετε καλύψει με τις κουρτίνες το παράθυρο.
 4. Τα φωτιστικά και οι τηλεοράσεις πρέπει να βρίσκονται μακριά. Τα φωτιστικά και οι τηλεοράσεις δημιουργούν θερμότητα, και όταν το κλιματιστικό βρίσκεται κοντά, έχει ως αποτέλεσμα να δουλεύει αυτό συνέχεια.
 5. Δεν έχετε κάνει ετήσιο σέρβις. Είναι άκρως απαραίτητο στα κλιματιστικά για την μέγιστη και άριστη απόδοση να γίνεται ένας ετήσιος έλεγχος.
 6. Δεν βγαίνει κρύος αέρας. Υπάρχει διαρροή υγρού από το κύκλωμα και έτσι έχουμε την έλλειψη του ψυκτικού υγρού.
 7. Δεν λειτουργεί. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα και το αποτέλεσμα είναι η βλάβη στην πλακέτα.
 8. Δεν έχει απόδοση στη ζέστη. Ο εξωτερικός ανεμιστήρας δεν λειτουργεί και μπορεί να είναι βλάβη στο μοτέρ του ανεμιστήρα ή στον πυκνωτή.

7 λόγοι να να επιλέξετε την εταιρεία μας για το κλιματιστικό σας

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 24h
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 24h
 1. Η εταιρία μας βρίσκεται πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά.
 2. Έχοντας πλέον πολυετή εμπειρία αντιμετωπίσαμε ως τώρα κάθε είδους βλάβη σε όλα τα είδη οικιακών συσκευών. Για αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα επιλύσουμε κάθε πρόβλημα στο κλιματιστικό σας.
 3. Επιπλέον, η εταιρία μας καλύπτει τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, αλλά και άλλους νομούς της Ελλάδος.
 4. Με άμεση και άριστη εξυπηρέτηση και έμπειρο προσωπικό θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι!
 5. Εξάλλου αυτό φαίνεται και από τις κριτικές που έχουν κάνει πελάτες μας.
 6. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με έμπειρο προσωπικό και τις κατάλληλες προδιαγραφές σύμφωνα με το πρωτόκολλο iso 9001.
 7. Η τηλεφωνική μας εξυπηρέτηση είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο! Μπορείτε πολύ απλά να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικώς ή online περιγράφοντας τη βλάβη που αντιμετωπίζετε στη συσκευή σας.

Τι χρειάζεται να κάνετε πριν κλείσετε ραντεβού μαζί μας;

Αρχικά, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε την μάρκα και το μοντέλο του κλιματιστικού σας. Θα ήταν πολύ βοηθητικό επίσης, εάν γνωρίζατε και τον σειριακό του αριθμό, έτσι ώστε να μας βοηθήσετε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία. Ως αποτέλεσμα θα έχετε μια γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση, και θα απαλλαγείτε οριστικά από τη βλάβη. Όμως οφείλουμε να σας επισημάνουμε πως πριν μας καλέσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τον κατάλληλο έλεγχο όπως αναφέραμε προηγουμένως, έτσι ώστε να δούμε εάν πρόκειται για κάτι που μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας. Σε περίπτωση όμως που έχετε κάνει τον κατάλληλο έλεγχο αλλά παρόλα αυτά, η συσκευή σας δεν ανταποκρίνεται, και μετά την κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, τότε μπορείτε άμεσα να προγραμματίσετε το ραντεβού σας μαζί μας!

Τι χρειάζεται για την μέγιστη απόδοση του κλιματιστικού σας;

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το κλιματιστικό είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή κυρίως για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Όπως όλες οι συσκευές έτσι κι αυτή χρειάζεται τη φροντίδα της και τον κατάλληλο έλεγχο για να έχει μέγιστη απόδοση. Είναι άκρως απαραίτητο να κάνετε ένα ετήσιο έλεγχο, έτσι ώστε να αποφύγετε τις «μεγάλες» βλάβες, αλλά και για να χαρείτε τη δροσιά του κλιματιστικού σας. Έτσι, θα πρέπει να καλείται την τεχνική υπηρεσία για να σας κάνει τον ετήσιο έλεγχο.

8 σημεία ελέγχου που περιλαμβάνει το σέρβις μας

Η εταιρεία μας κάνει αποτελεσματικό έλεγχο και επισκευή της συσκευής σας με τις εξής υπηρεσίες:

 1. Εγκατάσταση κλιματιστικού.
 2. Γενικός έλεγχος και συμπλήρωμα στο φρέον όπου χρειάζεται.
 3. Τοποθετούμε γνήσια ανταλλακτικά.
 4. Καθαρισμός φίλτρων αέρα.
 5. Έλεγχος και καθαρισμός ανεμιστήρων.
 6. Έλεγχος για τυχόν διαρροή ψυκτικού υγρού.
 7. Ειδικός καθαρισμός εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού.
 8. Καθαρισμός περσίδων.

Όμως οι τεχνικοί μας θα σας συμβουλεύσουν για το κόστος της επιδιόρθωσης και αν αυτή συμφέρει ή αν θα είναι καλύτερο να αγοράσετε μια καινούρια συσκευή. Καλύπτουμε όλα τα είδη των κλιματιστικών, όπως: inverter, κλιματιστικά δαπέδου, συμβατικά κλιματιστικά.

Η εταιρεία μας επιδιορθώνει βλάβες στις εξής μάρκες: Mitsubishi, Daikin, Toyotomi, Midea, Fujitsu, Gree, Panasonic, Toshiba, Sanyo, Inventor, Haier, LG, Hitachi, Samsung, Carrier, Airwell, Galanz, Argo, Sharp, Olefini, F&U, Morris, Miyoto, Whirlpool, Excel, Fisher, Kerosun, General, Skytec, Beko, Dai-Ichi, Fidji, Yoko, Atlantic, AUX, Nordstar, Hisense, Philco, Westinghouse, Desa, Dynamic, Electrocom, Finlux, Primo, Technibel, Akai, Carad, Chunlan, DAI-CHI, Delonghi, Electrolux, Melico, Miro, Nakassi, Osaka, Singer, Suntec, Adeo, Clatronic, Coolstar, Focus, Fujimi, IQ, Kelvinator, Mercury, Neo, Nitto, Winson.

Πόσο θα μου κοστίσει η συντήρηση;

Μην πανικοβάλλεστε! Σίγουρα μια ξαφνική βλάβη στη συσκευή μας προκαλεί μια ανεπιθύμητη σκέψη, την οποία όμως δεν μπορούμε να την απορρίψουμε. Όμως η εταιρεία μας βρίσκεται εδώ και με τιμές ανταγωνιστικές, θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι. Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το ψυκτικό υγρό. Για παράδειγμα, ένα παλαιότερο μοντέλο κλιματιστικού χρειάζεται ένα πιο δυσεύρετο και ακριβό ψυκτικό υγρό από ότι μια σύγχρονη συσκευή. Επιπλέον, τονίζουμε ότι τα σύγχρονα μοντέλα air condition χρησιμοποιούν πλέον οικολογικό ψυκτικό υγρό, το οποίο δεν μολύνει την ατμόσφαιρα. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες

Οι ηλεκτρολογοι μας τι έχουν κερδίσει και γιατί διακρίνονται;

 1. Βράβευση εργασιών για πολλοστή χρονιά.
 2. Διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!
 3. Ευγένεια και απαράμιλλη συμπεριφορά.
 4. Παραλαβή παράδοση στο χώρο σας!
 5. Εγγύηση τιμής.
 6. Πιστοποίηση ISO 9001.
 7. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Service Κλιματιστικών για όλες τις μάρκες

Το Service Κλιματιστικών είναι μία υπηρεσία για μας πολύ κρίσιμης σημασίας. Έχουμε έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που έχει αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Επισκευή Κλιματιστικού, Service Air condition σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Η Επισκευή Κλιματιστικού σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές γίνεται στο πνεύμα της κοινωνικής ευθύνης μας. Είμαστε εδώ για να μην ανησυχείτε. Το Service Air condition συνήθως γίνεται στο χώρο σας. Σε σπάνιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να μετακινηθεί στην έδρα μας η εξωτερική συσκευή. Με τον καιρό ίσως κάνει ραγισματάκια, που είναι η κύρια αιτία διαφυγής του freon. Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές μεταφοράς και παράδοσης παραλαβής με παραστατικά και φύλλο εγγύησης.

ΣΕΡΒΙΣ AIR CONDITION
ΣΕΡΒΙΣ AIR CONDITION

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Αρχικά, σας δηλώνουμε εξ’ αρχής ότι θα πληρώσετε ό,τι συμφωνήθηκε αρχικώς. Δηλαδή η χρέωση γίνεται πάντα στην τιμή που συμφωνείται εξ’ αρχής με τον πελάτη. Επίσης ρόλο παίζει και η βλάβη που έχει η συσκευή σας και τα ανταλλακτικά, όπου και αν χρειαστούν. Οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν άμεσα για τη βλάβη που έχει το air condition σας, αφού πρώτα το ελέγξουν εξονυχιστικά. Καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για service αιρκοντίσιον με συνέπεια, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, τεχνογνωσία και άριστες υπηρεσίες.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις περιοχές της Αττικής, αλλά και τους περισσότερους νομούς στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συμβουλευτείτε τη σελίδα Περιοχές για περισσότερα.

Με την επισκευή του κλιματιστικού σας βελτιώνεται η απόδοσή του και μειώνεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Όταν μια συσκευή λειτουργεί σωστά, καταναλώνει αυτό που είναι σωστό ή και λιγότερο. Από εκεί φαίνεται η συνεισφορά στο περιβάλλον.

Επισκευάζονται όλες οι μάρκες αιρκοντίσιον που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από τους τεχνικούς μας. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας για λεπτομέρειες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας καλύπτει επισκευές σε αιρκοντίσιον σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Όμως, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και επισκευές σε όλες τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές, όπως ψυγεία, πλυντήρια, ηλεκτρική κουζίνα, τηλεοράσεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές. Όσον αφορά τους τεχνικούς μας, έχουν μεγάλη εμπειρία και έχουν την ικανότητα να αναλάβουν την επιδιόρθωση στις συσκευές σας με αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και συνέπεια. Τέλος, έχουμε τεχνογνωσία και παρέχουμε άριστες υπηρεσίες.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα air condition σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: όλα τα είδη επαγγελματικών air condition, οικιακών με παλαιό και νέο οικολογικό υγρό ψύξης.

Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί πιστοποίηση ISO και τήρηση υψηλών standard που πληρούν κριτήρια ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή εφαρμόσαμε όλα τα μέτρα - οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.). Δείτε ένα άρθρο μας για τα μέτρα που τηρούμε σε όλη την εταιρεία μας εδώ.

Πάντα μετά την επισκευή του κλιματιστικού σας εκδίδεται τιμολόγιο από την εταιρεία μας. Εφαρμόζεται τυπικότητα και σωστή επαγγελματική δουλειά. Σκοπός μας ο ικανοποιημένος πελάτης, από μια σωστή και συνεπέστατη εταιρεία.

Στις τηλεοράσεις δίνουμε 3 μήνες εγγύηση εργασιών και στα ψυγεία, Πλυντήρια και κλιματιστικά 1 χρόνο.

Τελευταία ενημέρωση:

1 Ιουνίου 2021

από:

Λαμπροπούλου Ευτυχία

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ