ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΣΕΡΒΙΣ TV

Επισκευές Τηλεοράσεων για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service Τηλεόρασης TV από τον οδηγό μας ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 24h με ποιοτικές υπηρεσίες.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Σύντομος πίνακας περιεχομένων

 1. 3 βήματα που μπορείτε να δοκιμάσετε να για να λύσετε μόνοι σας το πρόβλημα
 2. 8 επιπλέον προβλήματα που μπορεί να εμφανίσει η τηλεόραση είναι:
 3. 7 λόγοι να να επιλέξετε την εταιρεία μας
 4. Τι χρειάζεται να κάνω για να είναι η τηλεόραση σε άριστη κατάσταση;
 5. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες
 6. Επισκευές Τηλεοράσεων και για όλες τις μάρκες
 7. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, TV
 8. Επισκευή Τηλεόρασης, Service Τηλεόρασης TV σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
 9. F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις
  1. Αν θέλω Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα το 2130905855 εξυπηρετεί;
  2. Για σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα πάλι στο 213 0905855 να καλέσω;
  3. Επισκευές Πλυντηρίων με τι κόστος αναλαμβάνετε;
  4. Πόσο στοιχίζει περίπου μία επισκευή κουζίνας;
  5. Η επιχείρησή μου στην Αθήνα έχει ασφαλιστεί για οποιδήποτε αιτία. Γιατί να ανησυχώ;
  6. Τί θα γίνει όμως αν προκύψει ένα κακό; Τί θα γίνει όταν έρθει η ώρα της αποζημίωσης;
  7. Γιατί να φωνάξω Ηλεκτρολόγο; Έχω αρκετές γνώσεις, διότι έχω πτυχίο Α.Ε.Ι. και ξέρω από ρεύματα.

Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί την καθημερινότητά του χωρίς την τηλεόραση. Τι θα κάναμε χωρίς αυτήν; Ούτε ταινίες θα μπορούσαμε να δούμε, ούτε να ενημερωθούμε, ούτε να δούμε το αγαπημένο μας ντοκιμαντέρ… Η τηλεόραση είναι εδώ για να μας διασκεδάζει και να μας ψυχαγωγεί, να μας ενημερώνει και να μας κάνει παρέα, όποτε δεν έχουμε καλή διάθεση ή όποτε θέλουμε να κάτσουμε με την παρέα μας και να παίξουμε βιντεοπαιχνίδια.

Όμως μετά από κάποια στιγμή παρατηρείτε ότι ενώ η τηλεόραση έπαιζε κανονικά, ξαφνικά αυτή αρχίζει να ανοίγει και να κλείνει μόνη της. Αναρωτιέστε τι μπορεί να συμβαίνει. Μην αγχώνεστε! Μπορεί να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την τηλεόρασή σας.

3 βήματα που μπορείτε να δοκιμάσετε να για να λύσετε μόνοι σας το πρόβλημα

 1. Βγάλτε το καλώδιο από την πρίζα. Αφήστε για ένα λεπτό περίπου και ξαναδοκιμάστε. Η επανεκκίνηση, μπορεί να βοηθήσει.
 2. Αφαιρέστε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με την TV.
 3. Αλλάξτε τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο.

8 επιπλέον προβλήματα που μπορεί να εμφανίσει η τηλεόραση είναι:

 1. Παραμόρφωση και αποχρωματισμός της εικόνας: Μερικές φορές η τηλεόραση ξεκινάει κανονικά αλλά μετά από κάποια στιγμή αρχίζει να παραμορφώνει την εικόνα και να την αποχρωματίζει. Για να επιδιορθώσετε αυτή τη βλάβη, κλείστε την τηλεόραση και βγάλτε το καλώδιό της από την πρίζα. Αφήστε την κλειστή για ένα λεπτό και μετά επανασυνδέστε. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, ελέγξτε την με άλλες συσκευές, όπως DVD Player, ή κάποια βιντεοκονσόλα. Εάν η εικόνα εξακολουθεί να είναι ίδια χωρίς βελτίωση, τότε χρειάζεστε άμεσο σέρβις.
 2. Η τηλεόραση έχει εικόνα αλλά όχι ήχο και το ανάποδο: Αυτό μπορεί να οφείλεται σε απλά προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν με τη βοήθεια των ρυθμίσεων ήχου και εικόνας. Επομένως, ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας!
 3. Παρουσιάζεται μια οριζόντια ή κάθετη γραμμή στο τέλος της οθόνης: Συχνά αυτό οφείλεται σε μαγνητικά κύματα που προέρχονται από τα ηχεία ή από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που βρίσκονται κοντά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις απομακρύνετε από αυτήν. Ύστερα αποσυνδέστε την από την πρίζα και ξαναδοκιμάστε.
 4. Ανάβει αλλά εμφανίζει κάποια εικόνα: Ο πιο συχνός λόγος είναι η λανθασμένη τροφοδοσία. Μπορείτε να αλλάξετε την τροφοδοσία πιέζοντας το κουμπί του τηλεχειριστηρίου “source”, “input” ή TV/Video. Πατήστε το κουμπί μέχρι να εμφανιστεί η εικόνα. Εάν πάλι είστε στη σωστή είσοδο, σιγουρευτείτε ότι το καλώδιο κεραίας είναι συνδεδεμένο ή ότι ο δορυφόρος λειτουργεί.
 5. Ακούγεται ηχώ: Εάν ακούτε ηχώ, ίσως να έχετε και άλλο ηχοσύστημα συνδεδεμένο με την τηλεόραση. Εάν ισχύει αυτό, μπορεί να ακούτε και από το ηχοσύστημα και από τα ηχεία της. Αυτό δημιουργεί αντίλαλο ή ηχώ ενοχλητικό προς τα αυτιά μας. Στις ρυθμίσεις μπορείτε να αλλάξετε τον ήχο να προέρχεται είτε από την tv είτε από το ηχοσύστημα.
 6. Χαλάει η εικόνα ή φαίνονται pixel: Αν συμβαίνει αυτό, ίσως φταίει η ποιότητα του σήματος. Ελέγξτε όλες τις συνδέσεις και τα καλώδια της κεραίας.
 7. Οι υπότιτλοι είναι ενεργοποιημένοι: Θα χρειαστείτε το τηλεχειριστήριο για να τους απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις πατώντας τη ρύθμιση “CC”.
 8. Η συσκευή δεν συνδέεται με το ίντερνετ: Μπορεί να υπάρχει λειτουργία σύνδεσης με το ίντερνετ, όμως η TV δεν συνδέεται. Εάν είναι καινούρια θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο δίκτυο από τις ρυθμίσεις ή να κάνετε επανεκκίνηση του ρούτερ εάν η τηλεόραση δεν είναι καινούρια.

7 Λόγοι για να μας επιλέξετε για το service της τηλεόρασής σας;

 1. Με πολυετή εμπειρία και έχοντας πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά, έχουμε αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλες τις οικιακές συσκευές. Έτσι πλέον με μεγάλη αυτοπεποίθηση θα λύσουμε κάθε σας πρόβλημα.
 2. Η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις περιοχές της Αττικής και αρκετούς νομούς της Ελλάδος.
 3. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι με την άριστη εξυπηρέτησή μας και την τεχνική μας κάλυψη.
 4. Μπορεί κάποιος να καταλάβει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας από την κριτική των πελατών μας στην ιστοσελίδα μας!
 5. Παρέχουμε σέρβις υψηλής ποιότητας, με έμπειρο προσωπικό και τις κατάλληλες προδιαγραφές σύμφωνα με το πρωτόκολλο iso 9001.
 6. Η τηλεφωνική μας εξυπηρέτηση είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο!
 7. Μπορείτε πολύ απλά να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικώς ή online περιγράφοντας τη βλάβη που αντιμετωπίζετε στη συσκευή σας.

Πάντα πρέπει να φυλάτε το εγχειρίδιο οδηγιών, για περαιτέρω πληροφορίες και βοήθεια στις συσκευές σας!

Τι χρειάζεται να κάνω για να είναι η τηλεόραση σε άριστη κατάσταση;

Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όπως και όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, έτσι και η τηλεόραση χρειάζεται προσοχή και φροντίδα. Είναι καλό να αποφεύγεται η άσκοπη μετακίνησή της και το «κράτημα» στο χέρι με σκοπό την αποφυγή πτώσης της συσκευής σας. Επιπροσθέτως, θα ήταν καλό να καθαρίζετε τη συσκευή σας αυτή όπως και όλες τις υπόλοιπες καθώς η σκόνη δεν βοηθάει στην ορθή και άριστη λειτουργία της. Σε κάθε όμως περίπτωση, όταν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα με την συσκευή σας πρέπει να απευθυνθείτε στην τεχνική υπηρεσία.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες

Οι ηλεκτρολογοι μας τι έχουν κερδίσει και γιατί διακρίνονται;

 1. Βράβευση εργασιών για πολλοστή χρονιά.
 2. Διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!
 3. Ευγένεια και απαράμιλλη συμπεριφορά.
 4. Παραλαβή παράδοση στο χώρο σας!
 5. Εγγύηση τιμής.
 6. Πιστοποίηση ISO 9001.
 7. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Service Τηλεοράσεων για όλες τις μάρκες

Το Service Τηλεοράσεων είναι μία υπηρεσία για μας πολύ κρίσιμης σημασίας. Έχουμε έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που έχει αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, TV

Δείτε και την αξιόλογη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, TV και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Οι Επισκευές Τηλεοράσεων είναι μία υπηρεσία για μας πολύ κρίσιμης σημασίας. Έχουμε έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που έχει αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Επισκευή Τηλεόρασης, Service Τηλεόρασης TV σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Η Επισκευή Τηλεόρασης TV σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές γίνεται στο πνεύμα της κοινωνικής ευθύνης μας. Είμαστε εδώ για να μην ανησυχείτε. Το Service Τηλεόρασης TV συνήθως γίνεται στο χώρο σας. Αν κριθεί αναγκαίο τηρούμε όλες τις προδιαγραφές μεταφοράς και παράδοσης παραλαβής με παραστατικά και φύλλο εγγύησης.

ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Για Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα καλέστε μας στο 2130905855 και με χαρά θα ακούσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση;

Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ για το Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο τηλεφωνικό μας κέντρο! Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα αλλά και μία σειρά από άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Στο τηλέφωνο 2421200365 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στο Βόλο αλλά και αρκετές άλλες υπηρεσίες.

Ναι καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Οφείλουμε να δηλώσουμε ότι το κόστος στην εταιρεία μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Πρέπει να συνυπολογίσετε ότι σε μας θα αυξήσετε κατά πολύ τη διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σας συσκευής. Το σέρβις πλυντηρίων είναι για μας μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Η επισκευή κουζίνας δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή, αν συγκρίνει κανείς το κόστος των ανταλλακτικών με το όφελος αντικατάστασης. Συνήθως η αντικατάσταση του ειδικού τζαμιού πόρτας μπορεί να δώσει άλλη τόση διάρκεια ζωής στην κουζίνα σας.

Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής: Μόνο αφού συγκρίνουμε τις τιμές ανταλλακτικών και εργασίας σε σχέση με το κόστος αγοράς νέας συσκευής προχωράμε στην επισκευή.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε «ηλεκτρολόγο της σειράς». Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Τελευταία ενημέρωση:

01 Οκτωβρίου 2020

από:

www.ilektrologoi24.gr

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: TV, AIRCONDITION, ΨΥΓΕΙΑ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Επιλέξτε μία από τις επόμενες εικόνες!

ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Επισκευή Τηλεόρασης TV για κάθε βλάβη, που μπορεί να προκύψει από ειδικό επιστημονικό προσωπικό όπου και αν βρίσκεστε!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η επισκευή κάθε οικιακής συσκευής γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές από επαγγελματίες με εξειδίκευση σε κάθε συσκευή!

ΣΕΡΒΙΣ AIR CONDITION

ΣΕΡΒΙΣ AIRCONDITION

Επισκευή Κλιματιστικού για όλα τα brands σε ανταγωνιστικές τιμές κάθε μέρα Κυριακές και όλες τις αργίες!

ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΩΝ

Επισκευή Ψυγείου για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service από τον οδηγό αγοράς μας 24h με ποιοτικές υπηρεσίες.

ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Επισκευές Πλυντηρίων για όλες τις μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές Service 24h μόνο από επαγγελματίες!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Επισκευή Κουζίνας για όλες τις μάρκες σε Κουζίνες από τον οδηγό αγοράς μας 24h και Κυριακές και αργίες.

Γιατί εμπιστεύεστε την εταιρεία μας για ηλεκτρολογικές υπηρεσίες;

Την εταιρεία μας εμπιστεύεστε για την επιλογή σοβαρού επιστήμονα και όχι γενικά ενός τεχνικού. Η ομάδα μας διαθέτει ολοκληρωμένες Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες για κάθε σας πρόβλημα.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΙΖΑΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΖΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή πρίζας ρεύματος ή αλλαγή πρίζας τηλεφώνου γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής πρίζας καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπ[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΡΕΛΕ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η αλλαγή ασφάλειας και αλλαγή ρελέ σε πίνακα προσφέρεται με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Καλέστε 2130905855 για τιμές κόστη.[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ή ηλεκτρολογικά καλέστε 213090585[...]

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ, ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΕΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΗ

Το πιστοποιητικό της ΔΕΗ εκδίδεται χωρίς χρονοτριβές από έμπειρο ηλεκτρολόγο σε λογικές τιμές και κόστη. Έχουμε εκδώσει εκατοντάδες πιστοποιητικά ΔΕΗ.[...]

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΡΡΟΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΣ

Ο έλεγχος διαρροής ρεύματος γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος ελέγχου διαρροής ρεύματος καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΝΑΚΑ, ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΣ

Η αλλαγή πίνακα ή αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστος αλλαγής πίνακα καλέστε στο 2130905855.[...]

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ

Η τοποθέτηση επισκευή επίγειων κεραιών γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη εγκατάστασης επίγειας κεραίας καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η τοποθέτηση επισκευή δορυφορικών κεραιών γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΣΕΡΒΙΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΛΛΑΓΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Η επισκευή στο θυροτηλέφωνο γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αλλαγή θυροτηλεφώνου καλέστε στο 2130905855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ, ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΗ

Η επισκευή στο κουδούνι σας γίνεται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για κόστη στις επισκευές κουδουνιών καλέστε στο 213.090.5855 για ταχύτατη εξυπηρέτηση.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Οι επισκευές οικιακών συσκευών γίνονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη επισκευής οικιακής συσκευής καλέστε στο 2130905855.[...]

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Οι επισκευές ηλεκτρικών συσκευών γίνονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τιμές και κόστη επισκευής ηλεκτρικής συσκευής καλέστε στο 2130905855.[...]

ΨΑΧΝΕΤΕ

έμπειρους ηλεκτρολόγους;

Η ομάδα έμπειρων ηλεκτρολόγων μας, εξυπηρετεί όλη την Αττική γρήγορα και αποτελεσματικά!

1520
επισκεψεις το μηνα
15
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
325
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
1743
ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ