ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Επισκευές Τηλεοράσεων Αθήνας για όλες τις μάρκες σε τιμές σέρβις Τηλεοράσεων TV από ✅25€ στην εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 24h με άριστες υπηρεσίες..

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Σύντομος πίνακας περιεχομένων

 1. Δωρεάν συμβουλές για σέρβις τηλεόρασης με άριστες υπηρεσίες και οικονομικές!
 2. Ποιά προβλήματα είναι προάγγελοι επισκευών τηλεοράσεων;
 3. Γιατί να μας επιλέξετε για σέρβις τηλεοράσεων;
 4. Τι χρειάζεται να κάνω για να είναι η τηλεόραση σε άριστη κατάσταση;
 5. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες
 6. Επισκευές Τηλεοράσεων και για όλες τις μάρκες από 25 Ευρώ και φθηνά και ποιοτικά!
 7. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, TV
 8. Επισκευή Τηλεόρασης, Service Τηλεόρασης TV σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
 9. F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις
  1. Θέλω να μάθω τιμή για service τηλεοράσεων
  2. Ποιες περιοχές καλύπτει η εταιρεία σας για επισκευές τηλεοράσεων;
  3. Γιατί να μην αντικαταστήσω μία τηλεόραση με πρόγραμμα ανακύκλωσης σώζοντας το περιβάλλον;
  4. Ποιες μάρκες τηλεοράσεων επισκευάζουν οι τεχνικοί σας;
  5. Απαντήστε μου, τι διαφορετικό προσφέρετε εσείς για να σας εμπιστευθώ;
  6. Ποιες κατηγορίες ψυγείων αναλαμβάνει η εταιρεία σας;
  7. Έχει ISO η επιχείρησή σας;
  8. Ποια μέτρα εφαρμόζονται κατά του Covid-19;
  9. Εκδίδεται τιμολόγιο, αφού επισκευαστεί η βλάβη στο ψυγείο μου;
  10. Πόση είναι η εγγύηση εργασιών που παρέχεται από σας;

Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί την καθημερινότητά του χωρίς την τηλεόραση. Τι θα κάναμε χωρίς αυτήν; Ούτε ταινίες θα μπορούσαμε να δούμε, ούτε να ενημερωθούμε, ούτε να δούμε το αγαπημένο μας ντοκιμαντέρ… Η τηλεόραση είναι εδώ για να μας διασκεδάζει και να μας ψυχαγωγεί, να μας ενημερώνει και να μας κάνει παρέα, όποτε δεν έχουμε καλή διάθεση ή όποτε θέλουμε να κάτσουμε με την παρέα μας και να παίξουμε βιντεοπαιχνίδια.

Όμως μετά από κάποια στιγμή παρατηρείτε ότι ενώ η τηλεόραση έπαιζε κανονικά, ξαφνικά αυτή αρχίζει να ανοίγει και να κλείνει μόνη της. Αναρωτιέστε τι μπορεί να συμβαίνει. Μην αγχώνεστε! Μπορεί να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την τηλεόρασή σας.

Δωρεάν συμβουλές για σέρβις τηλεόρασης με άριστες υπηρεσίες και οικονομικές!

3 βήματα που μπορείτε να δοκιμάσετε να για να λύσετε μόνοι σας το πρόβλημα:

 1. Βγάλτε το καλώδιο από την πρίζα. Αφήστε για ένα λεπτό περίπου και ξαναδοκιμάστε. Η επανεκκίνηση, μπορεί να βοηθήσει.
 2. Αφαιρέστε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με την TV.
 3. Αλλάξτε τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο.

Ποιά προβλήματα είναι προάγγελοι επισκευών τηλεοράσεων;

8 επιπλέον προβλήματα που μπορεί να εμφανίσει η τηλεόραση είναι:

 1. Παραμόρφωση και αποχρωματισμός της εικόνας: Μερικές φορές η τηλεόραση ξεκινάει κανονικά αλλά μετά από κάποια στιγμή αρχίζει να παραμορφώνει την εικόνα και να την αποχρωματίζει. Για να επιδιορθώσετε αυτή τη βλάβη, κλείστε την τηλεόραση και βγάλτε το καλώδιό της από την πρίζα. Αφήστε την κλειστή για ένα λεπτό και μετά επανασυνδέστε. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, ελέγξτε την με άλλες συσκευές, όπως DVD Player, ή κάποια βιντεοκονσόλα. Εάν η εικόνα εξακολουθεί να είναι ίδια χωρίς βελτίωση, τότε χρειάζεστε άμεσο σέρβις.
 2. Η τηλεόραση έχει εικόνα αλλά όχι ήχο και το ανάποδο: Αυτό μπορεί να οφείλεται σε απλά προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν με τη βοήθεια των ρυθμίσεων ήχου και εικόνας. Επομένως, ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας!
 3. Παρουσιάζεται μια οριζόντια ή κάθετη γραμμή στο τέλος της οθόνης: Συχνά αυτό οφείλεται σε μαγνητικά κύματα που προέρχονται από τα ηχεία ή από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που βρίσκονται κοντά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις απομακρύνετε από αυτήν. Ύστερα αποσυνδέστε την από την πρίζα και ξαναδοκιμάστε.
 4. Ανάβει αλλά εμφανίζει κάποια εικόνα: Ο πιο συχνός λόγος είναι η λανθασμένη τροφοδοσία. Μπορείτε να αλλάξετε την τροφοδοσία πιέζοντας το κουμπί του τηλεχειριστηρίου “source”, “input” ή TV/Video. Πατήστε το κουμπί μέχρι να εμφανιστεί η εικόνα. Εάν πάλι είστε στη σωστή είσοδο, σιγουρευτείτε ότι το καλώδιο κεραίας είναι συνδεδεμένο ή ότι ο δορυφόρος λειτουργεί.
 5. Ακούγεται ηχώ: Εάν ακούτε ηχώ, ίσως να έχετε και άλλο ηχοσύστημα συνδεδεμένο με την τηλεόραση. Εάν ισχύει αυτό, μπορεί να ακούτε και από το ηχοσύστημα και από τα ηχεία της. Αυτό δημιουργεί αντίλαλο ή ηχώ ενοχλητικό προς τα αυτιά μας. Στις ρυθμίσεις μπορείτε να αλλάξετε τον ήχο να προέρχεται είτε από την tv είτε από το ηχοσύστημα.
 6. Χαλάει η εικόνα ή φαίνονται pixel: Αν συμβαίνει αυτό, ίσως φταίει η ποιότητα του σήματος. Ελέγξτε όλες τις συνδέσεις και τα καλώδια της κεραίας.
 7. Οι υπότιτλοι είναι ενεργοποιημένοι: Θα χρειαστείτε το τηλεχειριστήριο για να τους απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις πατώντας τη ρύθμιση “CC”.
 8. Η συσκευή δεν συνδέεται με το ίντερνετ: Μπορεί να υπάρχει λειτουργία σύνδεσης με το ίντερνετ, όμως η TV δεν συνδέεται. Εάν είναι καινούρια θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο δίκτυο από τις ρυθμίσεις ή να κάνετε επανεκκίνηση του ρούτερ εάν η τηλεόραση δεν είναι καινούρια.

Γιατί να μας επιλέξετε για σέρβις τηλεοράσεων;

7 Λόγοι για να μας επιλέξετε για το service της τηλεόρασής σας;

 1. Με πολυετή εμπειρία και έχοντας πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά, έχουμε αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλες τις οικιακές συσκευές. Έτσι πλέον με μεγάλη αυτοπεποίθηση θα λύσουμε κάθε σας πρόβλημα.
 2. Η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις περιοχές της Αττικής και αρκετούς νομούς της Ελλάδος.
 3. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι με την άριστη εξυπηρέτησή μας και την τεχνική μας κάλυψη.
 4. Μπορεί κάποιος να καταλάβει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας από την κριτική των πελατών μας στην ιστοσελίδα μας!
 5. Παρέχουμε σέρβις υψηλής ποιότητας, με έμπειρο προσωπικό και τις κατάλληλες προδιαγραφές σύμφωνα με το πρωτόκολλο iso 9001.
 6. Η τηλεφωνική μας εξυπηρέτηση είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο!
 7. Μπορείτε πολύ απλά να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικώς ή online περιγράφοντας τη βλάβη που αντιμετωπίζετε στη συσκευή σας.

Πάντα πρέπει να φυλάτε το εγχειρίδιο οδηγιών, για περαιτέρω πληροφορίες και βοήθεια στις συσκευές σας!

Τι χρειάζεται να κάνω για να είναι η τηλεόραση σε άριστη κατάσταση;

Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όπως και όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, έτσι και η τηλεόραση χρειάζεται προσοχή και φροντίδα. Είναι καλό να αποφεύγεται η άσκοπη μετακίνησή της και το «κράτημα» στο χέρι με σκοπό την αποφυγή πτώσης της συσκευής σας. Επιπροσθέτως, θα ήταν καλό να καθαρίζετε τη συσκευή σας αυτή όπως και όλες τις υπόλοιπες καθώς η σκόνη δεν βοηθάει στην ορθή και άριστη λειτουργία της. Σε κάθε όμως περίπτωση, όταν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα με την συσκευή σας πρέπει να απευθυνθείτε στην τεχνική υπηρεσία.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, Βράβευση Εργασιών, Ποιότητα στις υπηρεσίες

Οι ηλεκτρολογοι μας τι έχουν κερδίσει και γιατί διακρίνονται;

 1. Βράβευση εργασιών για πολλοστή χρονιά.
 2. Διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!
 3. Ευγένεια και απαράμιλλη συμπεριφορά.
 4. Παραλαβή παράδοση στο χώρο σας!
 5. Εγγύηση τιμής.
 6. Πιστοποίηση ISO 9001.
 7. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Service Τηλεοράσεων για όλες τις μάρκες από 25 Ευρώ και φθηνά και ποιοτικά!

Το Service Τηλεοράσεων είναι μία υπηρεσία για μας πολύ κρίσιμης σημασίας. Έχουμε έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που έχει αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, TV

Δείτε και την αξιόλογη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, TV και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Οι Επισκευές Τηλεοράσεων είναι μία υπηρεσία για μας πολύ κρίσιμης σημασίας. Έχουμε έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που έχει αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Επισκευή Τηλεόρασης, Service Τηλεόρασης TV σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Η Επισκευή Τηλεόρασης TV σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές γίνεται στο πνεύμα της κοινωνικής ευθύνης μας. Είμαστε εδώ για να μην ανησυχείτε. Το Service Τηλεόρασης TV συνήθως γίνεται στο χώρο σας. Αν κριθεί αναγκαίο τηρούμε όλες τις προδιαγραφές μεταφοράς και παράδοσης παραλαβής με παραστατικά και φύλλο εγγύησης.

ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Αρχικά, σας δηλώνουμε εξ’ αρχής ότι θα πληρώσετε ό,τι συμφωνήθηκε αρχικώς. Δηλαδή η χρέωση γίνεται πάντα στην τιμή που συμφωνείται εξ’ αρχής με τον πελάτη. Επίσης ρόλο παίζει και η βλάβη που έχει η συσκευή σας και τα ανταλλακτικά, όπου και αν χρειαστούν. Οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν άμεσα για τη βλάβη που έχει τηλεόρασή σας, αφού πρώτα την ελέγξουν εξονυχιστικά. Καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για service τηλεοράσεων με συνέπεια, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, τεχνογνωσία και άριστες υπηρεσίες.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις περιοχές της Αττικής, αλλά και τους περισσότερους νομούς στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συμβουλευτείτε τη σελίδα Περιοχές για περισσότερα.

Με την επισκευή της τηλεόρασής σας βελτιώνεται η ποιότητα της εικόνας. Επίσης, είναι γνωστό ότι όταν μια συσκευή λειτουργεί σωστά, καταναλώνει αυτό που είναι σωστό ή και λιγότερο. Τέλος, η συνεισφορά στο περιβάλλον φαίνεται από τη συντήρηση και όχι σπατάλη. Ένα νέο μοντέλο τηλεόρασης συνήθως έχει τιμή υπερεκτιμημένη. Αυτό γίνεται για να αποσβέσει γρήγορα η εταιρεία που την παράγει το κόστος ανάπτυξης έρευνας και κατασκευής. Με την πάροδο του χρόνου η τιμή της μειώνεται σημαντικά.

Επισκευάζονται όλες οι μάρκες τηλεοράσεων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από τους τεχνικούς μας. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας για λεπτομέρειες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας καλύπτει επισκευές σε τηλεοράσεις σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Όμως, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και επισκευές σε όλες τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές, όπως κλιματιστικά, πλυντήρια, ηλεκτρική κουζίνα, ψυγεία. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές. Όσον αφορά τους τεχνικούς μας, έχουν μεγάλη εμπειρία και έχουν την ικανότητα να αναλάβουν την επιδιόρθωση στις συσκευές σας με αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και συνέπεια. Τέλος, έχουμε τεχνογνωσία και παρέχουμε άριστες υπηρεσίες.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις τηλεοράσεις σε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: όλα τα είδη επαγγελματικών τηλεοράσεων για ΠΡΟΠΟ, οθόνες γηπέδων, οικιακές, home cinema κα.

Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί πιστοποίηση ISO και τήρηση υψηλών standard που πληρούν κριτήρια ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή εφαρμόσαμε όλα τα μέτρα - οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.). Δείτε ένα άρθρο μας για τα μέτρα που τηρούμε σε όλη την εταιρεία μας εδώ.

Πάντα μετά την επισκευή του ψυγείου σας εκδίδεται τιμολόγιο από την εταιρεία μας. Εφαρμόζεται τυπικότητα και σωστή επαγγελματική δουλειά. Σκοπός μας ο ικανοποιημένος πελάτης, από μια σωστή και συνεπέστατη εταιρεία.

Στις τηλεοράσεις δίνουμε 3 μήνες εγγύηση εργασιών και στα ψυγεία, Πλυντήρια και κλιματιστικά 1 χρόνο.

Τελευταία ενημέρωση:

05 Ιουλίου 2021

από:

Λαμπροπούλου Ευτυχία

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ