6 τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας από επαγγελματία ηλεκτρολόγο, ilektrologoi24h

Έξι τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας από επαγγελματία ηλεκτρολόγο
6 τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας από επαγγελματία ηλεκτρολόγο, ilektrologoi24h

Ο κ. Παπαλεξίου, Ηλεκτρολόγος με μεταπτυχιακό στο περιβάλλον, αναφέρει τα εξής: Ζούμε σε μια εποχή όπου τα αποθέματα ενέργειας έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να εξαντλούνται. Η περιβαλλοντική συνείδηση και αντίληψη πλέον θεωρείται απαραίτητο να διέπει κάθε μας πράξη. Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έναν πλανήτη καθαρότερο, ομορφότερο και με αποθέματα ενέργειας.

Ένας απλός και μη περίπλοκος τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι εξοικονομώντας ενέργεια. Όλοι μας σε καθημερινή βάση καταναλώνουμε ρεύμα και χρησιμοποιούμε ηλεκτρικές συσκευές. Είτε στο σπίτι μας είτε στην επιχείρησή μας, συνεχώς εξαρτόμαστε από το ρεύμα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το σπαταλάμε και να το χρησιμοποιούμε αλόγιστα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας που θα κάνουν καλό και στο περιβάλλον αλλά και στην τσέπη σας. Θα σας παρουσιάσουμε τους 6 κορυφαίους, που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα.

6 tips από Ηλεκτρολόγο: Εξοικονομήστε ενέργεια, γλυτώστε χρήματα!

Αν τρέμετε κάθε φορά που ανοίγετε το λογαριασμό του ηλεκτρικού και φοβάστε τι θα δείτε, ίσως είναι ώρα να εφαρμόσετε κάποια βήματα για να εξοικονομήσετε και ενέργεια και χρήματα. Δεν χρειάζονται δύσκολες διαδικασίες. Πολύ απλά μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια με τους παρακάτω τρόπους:

1. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στον φωτισμό στο χώρο σας.

Ο φωτισμός που υπάρχει σε ένα σπίτι και σε ένα χώρο δεν συμβάλλει μόνο στην καθημερινή πρακτική και την αισθητική του. Μπορεί να επηρεάσει δραστικά και την υγεία σας, τη διάθεσή σας και την ψυχολογία σας. Αλλά επίσης, αν φωτίζεται λανθασμένα, μπορεί να ανεβάσει το λογαριασμό του ηλεκτρισμού στα ύψη. Σας συνιστούμε να αντικαταστήσετε όλες τις λάμπες του χώρου σας με λάμπες LED για την εξοικονόμηση ρεύματος και χρημάτων.

Τί γίνονταν παλαιότερα; Ο φωτισμός με λάμπες πυρακτώσεως υστερούσε σε πολλά σημεία. Είχαν πολλές απώλειες σε θερμότητα, μικρό κύκλο ζωής και κατανάλωναν πολλή ενέργεια. Ακολούθησαν οι λάμπες αλογόνου και φθορισμού που παρουσίασαν σημαντικά πλεονεκτήματα.

Τα τελευταία χρόνια μας όμως έχουν εισαχθεί οι λάμπες LED που καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ηλεκτρολόγος LED φωτισμός
Ηλεκτρολόγος LED φωτισμός

 

Ένας ανασταλτικός παράγοντας ίσως αποτελεί η λίγο υψηλή τιμή τους, αλλά θεωρούμε πως αποτελούν μια σημαντική επένδυση για το μέλλον. Και η απόσβεση του κόστους σας θα γίνει πάρα πολύ γρήγορα.

2. Απενεργοποιήστε τελείως τις συσκευές όταν δεν τις έχετε ανάγκη.

Στους χώρους μας και στα σπίτια μας όλοι διαθέτουμε πολλές ηλεκτρικές συσκευές που καλύπτουν τις ανάγκες μας. Κάθε μία επιτελεί το σκοπό της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να λειτουργούν όλες ταυτόχρονα. Επίσης, πολλοί λανθασμένα πιστεύουν πως μια συσκευή αν βρίσκετε στην αναμονή ή αν δεν δουλεύει δεν καταναλώνει ενέργεια. Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου αληθές. Ιδού μερικά παραδείγματα συσκευών που καταναλώνουν ενέργεια δίχως να το ξέρετε:

  • Πολύμπριζο: ξέρουμε είναι εκνευριστικό να το ανοίγεις κάθε φορά που θα χρειαστεί να συνδέσεις κάτι αντί να παραμένει για πάντα ανοιχτό. Η ενέργεια όμως που καταναλώνεται, αν είναι μονίμως ανοιχτό, σπαταλείται αλόγιστα και ξοδεύονται χρήματα
  • Οθόνες υπολογιστών και συσκευών: Καλό θα ήταν κάθε φορά που έχετε τελειώσει τη δουλειά σας με μια συσκευή να την κλείνετε τελείως. Όχι να την βάζετε σε κατάσταση αναμονής ή ύπνου, αλλά να την τερματίζετε. Και αφού το κάνετε αυτό, καλό θα είναι να βλέπετε αν υπάρχουν φώτα και λυχνίες ανοιχτές πάνω τους. Κλείστε το φωτάκι της οθόνης της τηλεόρασης, του υπολογιστή, του φούρνου μικροκυμάτων και της καφετιέρας. Όλα αυτά συσσωρεύουν και καταναλώνουν ενέργεια, εκεί που δεν το περιμένετε.

3. Αγοράστε ενεργειακά αποδοτικές συσκευές.

Καλό θα ήταν κάθε φορά πριν από κάθε σας αγορά να προσέχετε τις ενεργειακές αποδόσεις και απαιτήσεις της κάθε συσκευής. Τα τελευταία χρόνια έγινε τεράστια πρόοδος στον τομέα του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της κατασκευής συσκευών και εξοπλισμού που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια απ’ ό, τι παλαιότερα. Αν και τα σημερινά μοντέλα διαθέτουν περισσότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, μειώνουν τις εκπομπές, βελτιώνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τα κόστη.

Οικονομία στην ενέργεια
Οικονομία στην ενέργεια

 

Συνιστούμε να αναζητήσετε στα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε τη νέα ενεργειακή ετικέτα στα καταστήματα λιανικής πώλησης που θα επισκεφτείτε αλλά και στο διαδίκτυο. Συνήθως η απόσβεση του κόστους αγοράς γίνεται πολύ γρηγορότερα στις υψηλής ενεργειακής κλάσης ηλεκτρονικές συσκευές. Έτσι, και εσείς θα εξοικονομήστε χρήματα αγοράζοντας μια συσκευή με μειωμένο κόστος λειτουργίας, και θα κάνετε μια συμφέρουσα αγορά. Εξυπακούεται ότι θα συνεισφέρετε και στη φροντίδα του περιβάλλοντος.

4. Κάθε ηλεκτρολόγος συμβουλεύει να αξιοποιούμε την ενέργεια του ήλιου.

Οποιοσδήποτε ηλεκτρολόγος, ειδικά στη χώρα μας, την Ελλάδα, όπου η ηλιοφάνεια είναι μεγάλη, συμβουλεύει να εκμεταλλευόμαστε την ενέργεια του ήλιου.

Πολλά πράγματα μπορείτε να κάνετε για την αξιοποιήστε και να μειώσετε τα κόστη θέρμανσης και ηλεκτρισμού.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας
Ηλιακός Θερμοσίφωνας 

 

Παράδειγμα: Το ζεστό νερό για μπάνιο και για το πλύσιμο των πιάτων. Είναι κρίμα να χρησιμοποιούμε ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, ενώ μπορούμε να έχουμε ηλιακούς. Η τοποθέτηση ενός ηλιακού και ενός boiler θα σας λύσει τα χέρια και με τα χρήματα, που θα εξοικονομήσετε, θα κάνετε απόσβεση στην επένδυσή σας άμεσα.

Επίσης, αν έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να εγκαταστήσετε φωτοβολταϊκά για την κάλυψη όλων των ενεργειακών σας αναγκών.

5. Μειώστε τη χρήση του air condition συνιστούν οι ηλεκτρολόγοι.

Ειδικά στη χώρα μας, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες ανεβαίνουν αρκετά οι θερμοκρασίες και μπορεί να έχουμε καύσωνες, συνιστούμε τη μείωση της κατανάλωσης του κλιματιστικού. Ανταυτού  μπορείτε να λειτουργήσετε ανεμιστήρες, είτε δαπέδου είτε οροφής. Οι ηλεκτρολόγοι συμβουλεύουν τα εξής:

  1. Ένας ανεμιστήρας οροφής αποτελεί την πιο φιλική λύση προς το περιβάλλον και την πιο οικονομική.
  2. Επιπλέον καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια από το κλιματιστικό.
Ηλεκτρολόγος για τη χρήση Air Condition
Ηλεκτρολόγος Air Condition

 

Αξίζει να τονιστεί ότι σε ό,τι αφορά την αίσθηση δροσιάς, οι ανεμιστήρες βοηθούν πολύ, διότι αναδιανέμουν τον αέρα στο δωμάτιο και έχουν μικρότερο κόστος συντήρησης. Εξάλλου είναι καλύτεροι για την υγεία σας. Η ροή αέρα που προκαλούν είναι σαφώς πιο φυσική.

6. Κλείστε την πόρτα του ψυγείου σας.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργος ως τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας αλλά είναι. Μην αφήνετε την πόρτα του ψυγείου, ειδικά τους ζεστούς μήνες, ανοιχτή δίχως λόγο. Ή μην την ανοίγετε κάθε τόσο δίχως να υπάρχει λόγος. Το ψυγείο σε τέτοιες περιπτώσεις υπερλειτουργεί και καταναλώνει ενέργεια για να έρθει πάλι στην κατάλληλη θερμοκρασία. Αν αυτό συμβαίνει συνέχεια, σίγουρα δεν θα εξοικονομήσετε ενέργεια.

Συμπεράσματα από τις συμβουλές του Ηλεκτρολόγου κ. Παπαλεξίου

Αυτοί ήταν μερικοί μόνο από τους τρόπους που μπορείτε να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε άμεσα και εύκολα στο χώρο σας. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο και τεχνογνωσία. Με αυτούς και πολλούς άλλους τρόπους εγγυόμαστε πως θα δείτε τρομερή διαφορά στον επόμενο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Από την άλλη θα έχετε προστατεύσει και το περιβάλλον και τον πλανήτη μας, που την περίοδο αυτή χρειάζεται περισσότερο από ποτέ επαγρύπνηση.

Ευχαριστούμε τον Ηλεκτρολόγο μας κ. Παπαλεξίου, ειδικό επιστήμονα, για το άκρως διαφωτιστικό άρθρο στην ιστοσελίδα μας.

Ωστόσο επισημαίνουμε ότι υπάρχουν ακόμη πιο περίπλοκες τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας με πάρα πολύ σημαντικά οικονομικά οφέλη, όπως είναι η γεωθερμία κα. Για αυτό το σκοπό μπορείτε να στείλετε αίτημα για περισσότερες πληροφορίες στη φόρμα, που ακολουθεί.

Πώς αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες για να είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο;

Έχουμε συνεργεία με διασπορά στο κέντρο αλλά και όλο σχεδόν το λεκανοπέδιο. Έτσι μπορούμε να εξυπηρετούμε το καταναλωτικό κοινό σε ελάχιστο χρόνο. Αρκετές φορές έχουμε και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται.

Να δούμε ένα παράδειγμα της αρχιτεκτονικής μας στις υπηρεσίες Ηλεκτρολόγου σε Αθήνα αλλά και περιφερειακά;

Υπάρχει διαθέσιμος ηλεκτρολόγος στο Περιστέρι για υπηρεσίες όπως:

  1. Επισκευές τηλεοράσεων Περιστέρι.
  2. Αλλαγή πίνακα, πιστοποιητικά ΔΕΗ.
  3. Επισκευή ψυγείου αλλά και επισκευές υπολογιστών.

Παρόμοια με τα παραπάνω υπάρχει τεχνικός ηλεκτρολόγος με Ηλεκτρονικό για το κέντρο της Αθήνας. Έτσι στην αναζήτηση Επισκευή τηλεόρασης Τιμές θα μας βρείτε πολύ ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά!

Επίσης οι τιμές μας για Ηλεκτρολόγο που ζητάτε είναι τίμιες!

Πράγματι, δεν γράφουμε 25 ευρώ το κόστος ανταλλακτικού αλλά της εργασίας μας. Υπάρχουν και ανταλλακτικά που στοιχίζουν μόνο μισό (0,50) Ευρώ. Εξυπακούεται ότι δεν θα γράφαμε ποτέ την έκφραση από μισό Ευρώ. Αντίστοιχα όταν γράφουν άλλοι από 10€ θεωρούμε ότι απλά παραπλανούν το κοινό.

Τι συμβουλεύουμε τους καταναλωτές;
  1. Να ζητάτε αποδείξεις.
  2. Να επιμένετε να πάρετε εγγύηση επισκευής.
  3. Στην απόδειξη να αναγράφεται ρητά το ΑΦΜ του επαγγελματία. Υπάρχουν και διάφοροι χωρίς άδεια λειτουργίας. Θα εμπιστευτείτε τη ζωή σας στα χέρια ανειδίκευτων;

Σχετικές Υπηρεσίες


Πιστοποιητικά ΔΕΗ Κυριακές και αργίες 24h

Πιστοποιητικά ΔΕΗ Κυριακές και αργίες 24h

Ήταν Κυριακή αλλά ο κ. Αργυρός Ευτύχης έψαχνε για Πιστοποιητικά ΔΕΗ στο Ίντερνετ. Κάλεσε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και κλείστηκε το ραντεβού.

7 τρόποι να μην χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο

7 τρόποι να μην χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο

Ακολουθούν 7 τρόποι να μη χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο. Ακολουθώντας τους θα χρειαστεί να καλέσετε ξανά ηλεκτρολόγο πάρα πολύ σπάνια ή και ποτέ.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Δείτε πιο κάτω μία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST

Δείτε και την επόμενη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST και κάντε πάλι κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV

Δείτε και την αξιόλογη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ
SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

Δείτε και την τελαυταία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΟΜΠΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΑΘΗΝΑ

Τελευταία ενημέρωση:

07 Απριλίου 2024

από:

Λαμπροπούλου Ευτυχία

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Για Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα και όλη την Αττική καλέστε στο 2130905855. Για εργασίες στο Βόλο καλέστε 24h στο 2421200365. Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση; Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Καλέστε στο Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855 χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο. Πριν δείτε τις επόμενες ερωταπαντήσεις να έχετε στο νου σας ότι είμαστε εδώ να δώσουμε λύσεις. Πάντοτε μετά από λίγες διευκρινιστικές ερωτήσεις στο τηλεφωνικό μας κέντρο, εντοπίζεται ο βέλτιστος τρόπος. Αρκετές φορές δίνεται λύση χωρίς να γίνει επέμβαση από μας, αν και εφόσον είναι κάτι πολύ απλό. Ένα τηλεφώνημα δεν στοιχίζει τίποτα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Δείτε και τα επόμενα ερωτήματα, που έχουν προκύψει στη συσσωρευμένη και πολυετή πορεία μας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών!

Θα επιλέξετε Ηλεκτρολόγο Αθήνας για μία σειρά λόγους όπως είναι: Τιμές Ηλεκτρολόγου από 25 Ευρώ 24h. Αξιοπιστία, Εμπειρία, Υψηλό αίσθημα ευθύνης, Υπηρεσίες με ISO και επιπλέον πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ακόμη, αν πράγματι σας ενδιαφέρει να δείτε τη στατιστική διασπορά των κλήσεων ανά υπηρεσία Ηλεκτρολόγου κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο: Γράφημα 2.

Ναι ο όμιλός μας λειτουργεί απρόσκοπτα και στην Αθήνα όλες τις μέρες του χρόνου και τις αργίες. Κατά συνέπεια θα αναλάβουμε και το δικό σας περιστατικό από 25 Ευρώ με περίσσεια φροντίδα. Επίσης κρατάμε στατιστικά κλήσεων στο οργανωμένο μας τηλεφωνικό κέντρο. Συνεπώς λαμβάνοντας υπόψη τις ώρες αιχμής και τις περιοχές μεγάλης ζήτησης φροντίζουμε ανάλογα την οργάνωση των συνεργείων μας. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 1.

Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες οικιακών συσκευών που κκλογορούν στην Ελλάδα. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 2. Εκτός από την Αθήνα αναλαμβάνουμε περιστατικά κατ' οίκον σε όλον το νομό Αττικής, κέντρο athinas Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα αλλά και μία σειρά άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Καταρχήν δηλώνουμε ότι αναλαμβάνουμε και επισκευάζουμε όλες τις μάρκες που κυκλογορούν στην Ελληνική και ξένη αγορά. Καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων στην Αθήνα με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Το κόστος για σέρβις πλυντηρίων είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Από την ποιοτική μας εργασία από τη μία θα μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος και από την άλλη θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Για μας οι επισκευές ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών είναι μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 και στην Αθήνα εφαρμόζουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Όλα μαζί εντάσσονται στο σχέδιο Χ.Α.Μ. Τι σημαίνει X.A.M.; Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: Πλένουμε τα Χέρια, Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα. 1. Απαιτείται χρήση μάσκας. 2. Το προσωπικό φοράει πάντα Μάσκα. 3. Τηρούνται αποστάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο μας. 4. Διενεργούνται συχνά πυκνά rapid test. 5. Απαιτείται η απολύμανση των επιφανειών από το προσωπικό μεταξύ των επισκέψεων!

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας στην Αθήνα, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Ως γνωστό οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε ηλεκτρολόγο της σειράς. Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Ναι, είστε καλυμμένος για όλα όσα αναγράφει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση όμως μίας ηλεκτρολογικής φύσεως αστοχίας, με αποτέλεσμα πυρκαγιά ή τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, τα πράγματα περιπλέκονται. Ποιο είναι το σημείο κλειδί για αποζημίωση; Κάθε ασφαλιστική εταιρεία ζητάει αναλυτική περιγραφή εμπειρογνωμόνων, πριν σας αποζημιώσει. Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής: Αν αποδειχτεί ότι εσείς ή κάποιος φίλος σας μη εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος έβαλε χέρι «στο ρεύμα» θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ: Σε αυτήν την περίπτωση η ασφαλιστική εταιρεία μάλλον θα επιρρίψει σε σας όλη την ευθύνη. Όχι μόνο θα σας καταγγείλει τη σύμβαση, ήτοι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά θα αξιώσει και αποζημίωση. Πριν βρεθείτε μπλεγμένοι καλό είναι να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν κάνετε επέκταση ηλεκτρολογικού πίνακα ή άλλες αλλαγές.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ