Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα για επέκταση Ηλεκτρολογικού Πίνακα, ilektrologoi24h

Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα για επέκταση Ηλεκτρολογικού Πίνακα
Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα για επέκταση Ηλεκτρολογικού Πίνακα, ilektrologoi24h

Δεν είναι αμελητέο, ότι στις μέρες τα περισσότερα σπίτια αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα όσον αφορά τις ηλεκτρικές συσκευές και την έλλειψη χώρου. Και δεν αναφερόμαστε στην έλλειψη χώρου στο σπίτι, αλλά την «έλλειψη χώρου» στις πρίζες και το ηλεκτρικό ρεύμα. Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε βρει την πιο εύκολη και οικονομική λύση που μας λύνει τα χέρια, και αυτή είναι το πολύμπριζο.

Πολύμπριζο Shuko

Τοποθετούμε στις πρίζες καλώδια των συσκευών γεμίζοντας, χωρίς όμως να σκεφτόμαστε ότι σε περίπτωση που ανάψουμε το κλιματιστικό, τον φούρνο και το σίδερο ρούχων, θα πέσει η ασφάλεια του σπιτιού. Και το πρόβλημα αυτό επαναλαμβάνεται… Ευτυχώς, όμως, αντίθετα με τις φήμες και τις απόψεις που κυκλοφορούν, υπάρχει σωστή λύση, ώστε να δημιουργηθεί επιπλέον χώρος στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα. Μάλιστα περισσότερος από αυτόν που μπορεί να δει το μάτι σας!

Σύμμφωνα με τα προηγούμενα αυτό γίνεται εάν χρησιμοποιήσετε τους παράλληλους διακόπτες κυκλώματος. Σε περίπτωση που ο ηλεκτρολογικός σας πίνακας έχει πολύ μικρό μέγεθος, τότε δεν θα λύσετε το πρόβλημα με τους παράλληλους διακόπτες κυκλώματος. Αντ' υτού θα χρειαστεί να καλέσετε έναν ηλεκτρολόγο για να σας εγκαταστήσει έναν νέο ηλεκτρικό πίνακα.

Διακόπτες ρεύματος Ασφάλειες Πίνακα

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στο άρθρο χρησιμοποιούμε τον όρο πολλαπλοί διακόπτες, ο οποίος αποτελεί τεχνικό όρο, αντί για τη χρήση του ευρύτερα γνωστού όρου ασφάλειες.

Τι είναι οι παράλληλοι διακόπτες κυκλώματος;

Όταν κοιτάξετε μέσα στον ηλεκτρικό σας πίνακα, θα δείτε ότι οι περισσότεροι παράλληλοι διακόπτες έχουν το ίδιο πάχος. Ένας αρκετά μεγάλος διακόπτης βρίσκεται συνήθως στην κορυφή του πίνακα. Αυτός είναι ο κύριος παράλληλος διακόπτης (ρίχνει το ρεύμα). Επιπροσθέτως, θα δείτε ακόμη μερικούς μεγάλους διακόπτες η διπλούς διακόπτες που τροφοδοτούν ρεύμα σε κοστοβόρες ηλεκτρικές συσκευές, όπως είναι:

 • ο Θερμοσίφωνας,
 • ο Φούρνος και γενικότερα συσκευές μεγάλης κατανάλωσης ρεύματος.
Επέκταση Πίνακα
Επέκταση Πίνακα

Οι υπόλοιποι διακόπτες μέτριου μεγέθους, συνήθως δίνουν ρεύμα σε φώτα, και μικρές ηλεκτρικές συσκευές και συνήθως είναι διακόπτες 15- ή 20- αμπέρ. Οι οικογένειες λοιπόν, χρειάζονται περισσότερους από αυτούς τους διακόπτες, χωρίς όμως να υπάρχει ο χώρος για να τοποθετηθούν. Εάν χρειάζεστε διακόπτες 15- ή 20- αμπέρ, μια απλή λύση είναι να εγκαταστήσετε έναν παράλληλο διακόπτη. Το συνολικό μέγεθος ενός παράλληλου διακόπτη είναι ίδιο με εκείνο ενός απλού διακόπτη, αλλά αντί για έναν διακόπτη έχει δύο παράλληλους. Μπορείτε να αγοράσετε παράλληλους διακόπτες ρεύματος, στους οποίους και οι δύο μεριές είναι διακόπτες 20- αμπέρ, είναι και οι δύο μεριές 15- αμπέρ, ή η μια μεριά είναι 15 αμπέρ και η άλλη 20 αμπέρ.

Παρόλο που «ο μισός διακόπτης» είναι πιο λεπτός από τον τυπικό διακόπτη ρεύματος, προσφέρει την ίδια ασφάλεια στο κύκλωμα. Αν αφαιρέσουμε έναν τυπικό διακόπτη 20- αμπέρ και τον αντικαταστήσουμε με μια μονάδα παράλληλων διακοπτών που έχει διακόπτες 20- αμπέρ, αμέσως θα λάβετε έξτρα κύκλωμα στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα. Τα καλώδια από τον αρχικό διακόπτη είναι ενωμένα σε έναν από τους νέους παράλληλους διακόπτες, και τα καλώδια που τροφοδοτούν το νέο κύκλωμα είναι συνδεδεμένα με τον δεύτερο διακόπτη. Η τοποθέτηση ενός παράλληλου διακόπτη είναι μια απλή δουλειά, που μπορεί να πάρει περίπου 10 λεπτά. Η τοποθέτηση ενός νέου κυκλώματος, σαφώς και θα πάρει περισσότερη ώρα.

Επέκταση ηλεκτρολογικού πίνακα με την εγκατάσταση ενός επιπλέον πίνακα

Είναι αρκετά δύσκολο να μετρήσετε έναν επιπλέον πίνακα όσον αφορά το επιτρεπόμενο φόρτωμα του ρεύματος. Θα πρέπει να σκεφτείτε το σύνολο του διαθέσιμου φόρτου ρεύματος που θα χρειαστείτε και τι μπορεί να προσφέρει ο κεντρικός πίνακας.

ηλεκτρολογικός πίνακας

Παράδειγμα: Εάν έχετε έναν πίνακα 200 αμπέρ, δεν θα έχετε πρόβλημα να προσθέσετε έναν παράλληλο πίνακα 100 αμπέρ για γκαράζ, την αποθήκη κ.λ.π. ή 60 αμπέρ για παροχή ρεύματος και γενική χρήση σε άλλο σημείο του σπιτιού. Αλλά εάν έχετε πίνακα 60 αμπέρ και θέλετε να προσθέσετε παράλληλο πίνακα 60 αμπέρ αυτό δεν γίνεται έτσι. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον κεντρικό σας πίνακα για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε αυτό το βήμα. Όταν προσθέτετε παράλληλο πίνακα, το καλύτερο είναι να προσθέτετε τουλάχιστον έναν πίνακα με 12 παράλληλους διακόπτες. Αυτό, αυτομάτως θα αυξήσει το χώρο για ρεύμα σε φώτα και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές.

Πως να εγκαταστήσετε μόνοι σας ένα παράλληλο κύκλωμα;

Αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, θα καταφέρετε να προσθέσετε ένα νέο κύκλωμα και να το συνδέσετε με τους νέους διακόπτες. Σε περίπτωση που δεν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία, ή θεωρείτε ότι δεν είστε ικανός/η να τα καταφέρετε, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν ηλεκτρολόγο.

11 tips

11 Βήματα για την εγκατάσταση ενός παράλληλου κυκλώματος:

 1. Σε πρώτο στάδιο, βρείτε πόσους υποδοχείς, φώτα και πρίζες θα χρειαστείτε. Έπειτα, σκεφτείτε που θα τα εγκαταστήσετε. Εάν προσθέτετε ένα κύκλωμα στο εσωτερικό του σπιτιού σας, σε ένα έτοιμο δωμάτιο, θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα σημείο που θα σας εξυπηρετεί. Εάν απλά προσθέτετε ένα κύκλωμα για το φως σε ένα ημιτελές δωμάτιο, όπως το υπόγειο, επιλέξτε ένα εύκολο σημείο.
 2. Φτιάξτε μια λίστα αγορών με αυτά που θα χρειαστείτε. Πηγαίνετε σε κατάστημα με ηλεκτρικά είδη. Σε περίπτωση που έχετε απορία, ρωτήστε κάποιον πωλητή.
 3. Τοποθετήστε τα ηλεκτρολογικά κουτιά στα επιθυμητά σημεία και εγκαταστήστε το κατάλληλο καλώδιο του μετρητή ανάμεσα στα δύο κουτιά. Να έχετε υπόψη σας ότι εάν το νέο κύκλωμα θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και το σπίτι είναι χτισμένο στο υπόγειο, θα χρειαστεί να περάσετε τα καλώδια στο πάτωμα αντί να τα περνάτε σε έτοιμους τοίχους, πατώματα, και οροφές.
 4. Εγκαταστήστε τους νέους υποδοχείς, τους διακόπτες, κ.λ.π.
 5. Κλείστε τον κύριο διακόπτη στην κορυφή του πίνακα ρεύματος, και μετά αφαιρέστε το καπάκι του πίνακα ξεβιδώνοντας μερικές μεγάλες βίδες. Συνίσταται η χρήση ενός μετρητή βολτ για να είστε σίγουροι ότι το ρεύμα στον πίνακα έχει απενεργοποιηθεί. Μετά, εφόσον όλη σας η εργασία συμβαίνει κάτω από τον κεντρικό διακόπτη, δεν θα εκτεθείτε σε κανένα ρεύμα στον κεντρικό πίνακα. Απενεργοποιώντας τον κεντρικό πίνακα, δεν είναι εφικτό να πάθετε ηλεκτρικό σοκ.
 6. Διαλέξτε έναν στάνταρ διακόπτη για αλλαγή, προτιμότερα έναν από το κάτω μέρος του πίνακα, όπου η αφαίρεση και εγκατάσταση νέου διακόπτη θα είναι εύκολη.
 7. Αφαιρέστε το μαύρο καλώδιο από τον υπάρχοντα διακόπτη και βγάλτε έξω τον διακόπτη από το κουτί κρατώντας τον από τη μεριά όπου το καλώδιο ήταν πιασμένο.
 8. Συνδέστε το μαύρο καλώδιο από τον παλιό διακόπτη στον πρώτο διακόπτη στο νέο κύκλωμα. Έπειτα, κάντε το ίδιο με το μαύρο καλώδιο από το νέο κύκλωμα.
 9. Αγκιστρώστε τον τερματισμό απέναντι από τα μαύρα καλώδια στη μπάρα διακοπτών και πιέστε τον διακόπτη στο άνοιγμα μέχρι να φτάσει στο ίδιο σημείο με τους υπόλοιπους διακόπτες.
 10. Τοποθετήστε τα άσπρα και τα καλώδια γείωσης από το νέο κύκλωμα στην ίδια λωρίδα στο πίσω μέρος του κουτιού που κρατάει τα άσπρα και τα καλώδια γείωσης από τον παλιό διακόπτη.
 11. Συναρμολογήστε ξανά το κάλυμμα του πίνακα ηλεκτρικού ρεύματος και την πόρτα, και σηκώστε τον κύριο διακόπτη. Κάντε έλεγχο, ότι τα νέα εξαρτήματα στο κύκλωμα λειτουργούν κανονικά.

Ελπίζουμε ότι με τα παραπάνω βήματα, θα μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημά σας και δεν θα χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο. Όμως, σε περίπτωση που δεν έχετε ηλεκτρολογικές γνώσεις, καλύτερα να αφεθείτε στα χέρια ενός ειδικού.

Επίσης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και τις αργίες. Διαθέτουμε προσωπικό και ηλεκτρολόγους με πολυετή εμπειρία, και άριστη εξυπηρέτηση. Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό COVID-19!

Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε στην Αθήνα (κέντρο);

 • Πλάκα
 • Αναφιώτικα
 • Ερμού
 • Αιόλου
 • Ομόνοια
 • Μοναστηράκι

Ας δούμε τί συμβαίνει στην Πλάκα και την κάνει στόχο

Η Πλάκα αποτελεί μια συνοικία στο κέντρο της Αθήνας, και βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη. Είναι χαρακτηρισμένος ως παραδοσιακός οικισμός και γνωστή με την ονομασία «Συνοικία των Θεών». Η εν λόγω περιοχή αποτελείται σήμερα από μουσεία, ταβέρνες, καφετέριες, εστιατόρια, και κυρίως από μαγαζιά με τουριστικά είδη.

Ηλεκτρολόγος Πλάκα

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχουμε εξυπηρετήσει την περιοχή πολλές φορές, με πολλές επισκευές σε πολλές συσκευές, καθώς αποτελεί τουριστική περιοχή. Έτσι τα καταστήματα που υπάρχουν εκεί, χρειάζονται τεχνικούς για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Ένας ηλεκτρολόγος για την Αθήνα από εμάς μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή που θα προκύψει ανάγκη. Αντιλαμβανόμαστε ότι ένα τουριστικό μέρος χρήζει άμεσης ανταπόκρισης σε περίπτωση προβλήματος. Καλύπτουμε πλήρως όλων των ειδών τα καταστήματα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Στη συνέχεια ας ρίξουμε μια ματιά στα Αναφιώτικα

Ηλεκτρολόγος Αναφιώτικα

Τα Αναφιώτικα αποτελούν μια συνοικία της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη, κοντά στην Πλάκα. Ονομάζεται έτσι, διότι τον 18ο αιώνα είχαν εγκατασταθεί εκεί εργάτες από την Ανάφη και είχαν έρθει στην Αθήνα για να εργαστούν.

Ομοίως όπως παραπάνω και αυτή η περιοχή αποτελεί ένα τουριστικό μέρος, με χιλιάδες επισκέψεις κάθε μέρα. Είναι αυτονόητο ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καφετέριες. Έτσι έχουμε επισκεφθεί αυτήν την περιοχή πολλές φορές για επισκευές, σε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και σε ηλεκτρολογικά θέματα.

Τι γίνεται στην πολυσύχναστη οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας;

Ηλεκτρολόγος Ερμού

Η Ερμού είναι από τους πιο διάσημους εμπορικούς δρόμους της παλαιάς Αθήνας, αλλά και της σύγχρονης. Είναι πεζοδρομημένος και βρίσκεται απέναντι από το Σύνταγμα, στη Βουλή. Η πρόσβαση είναι απλή, καθώς ο συρμός στο σταθμό «Σύνταγμα» σε αφήνει σχεδόν στην αρχή του δρόμου αυτού. Στο δρόμο αυτόν υπάρχουν όχι μόνο εμπορικά κέντρα και καταστήματα αλλά και καφετέριες, και πολλά εστιατόρια. Επομένως, η εταιρεία μας έχει εξυπηρετήσει αρκετές φορές, καταστήματα και εστιατόρια, αλλά και κτήρια τα οποία είναι παλιά και έχρηζαν ανακαίνισης.

Ας δούμε και την πολύ εμπορική οδό Αιόλου

Ηλεκτρολόγος Αιόλου

Αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας. Ξεκινάει από την οδό «Πελοπίδα» και φτάνει μέχρι την οδό «Πανεπιστημίου». Παλαιότερα υπήρχαν πολλά εμπορικά καταστήματα, από τα οποία όμως αρκετά μεταφέρθηκαν προς το Μοναστηράκι. Έτσι, η εταιρεία μας έχει αναλάβει πολλές επισκευές κυρίως λόγω ανακαίνισης παλαιών κτιρίων, αλλά επίσης και για επισκευή σε ηλεκτρικές συσκευές, για όσα καταστήματα έχουν παραμείνει εκεί.

Ερχόμαστε τώρα στην πολυδιαφημισμένη Ομόνοια

Ηλεκτρολόγος Ομόνοια

Η Ομόνοια αποτελεί συνοικία στο κέντρο της Αθήνας, η οποία βρίσκεται κοντά στο Πολυτεχνείο, τα Εξάρχεια, τη Ζωοδόχο Πηγή. Έλαβε αυτήν την ονομασία, λόγω της Πλατείας Ομονοίας που χτίστηκε εκεί. Στην περιοχή αυτή αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια πολλά μαγαζιά και εταιρείες. Έχουμε αναλάβει επισκευές σε ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και σε μικρά κτήρια, τα οποία ήθελαν αναβάθμιση στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Είναι άξιο προσοχής το γεγονός ότι τα νέα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι υποχρεωμένα να πληρούν αρκετές προϋποθέσεις για την ασφάλεια των πελατών. Συνήθως ο παλιός πίνακας δεν επαρκεί. Πολύ βασικό στοιχείο για μία εταιρεία που έχει κάνει έναρξη είναι το Πιστοποιητικό ΔΕΗ. Για να εκδοθεί αυτό χρειάζεται να μπορεί ο Ηλεκτρολογικός Πίνακας να υποστηρίζει τα φορτία που θα οδηγήσει. Για αυτό γίνεται μία συζήτηση με τον νέο ιδιοκτήτη να βρούμε την καλύτερη λύση.

Τέλος τι γίνεται στο πολυσύχναστο Μοναστηράκι;

Ηλεκτρολόγος Μοναστηράκι

Το Μοναστηράκι αποτελεί κεντρική συνοικία της Αθήνας και βρίσκεται γύρω από τη πλατεία Μοναστηρακίου. Είναι από τις πιο διάσημες επιλογές για έξοδο και για τουρισμό με εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Αποτελείται από αμέτρητα καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και ταβέρνες. Έχουμε εξυπηρετήσει στο Μοναστηράκι αμέτρητες φορές καταστήματα που χρειάζονταν αναβαθμίσεις – επεκτάσεις ηλεκτρολογικού πίνακα.

Ακόμη περισσότερο χρειάζονταν ηλεκτρολογικές εργασίες όταν στις επιχειρήσεις απαιτούνταν νέες δυνατότητες, επειδή ήθελαν τοποθέτηση νέων σύγχρονων ηλεκτρικών συσκευών. Τέτοιες συσκευές είναι υπερσύγχρονα κλιματιστικά υψηλής ισχύος που καλύπτουν πολύ μεγάλους εσωτερικούς χώρους αλλά και επαγγελματικά ψυγεία. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι, έχουμε αναλάβει επισκευή σε βλάβες όλων των ηλεκτρικών συσκευών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αξίζει να επισημανθεί ότι η εταιρεία μας φέρει εις πέρας επισκευές και σέρβις σε όλες σας τις ηλεκτρικές συσκευές όπως:

 • Πλυντήρια πιάτων ή ρούχων.
 • Ψυγεία οικιακής χρήσης και επαγγελματικά και μάλιστα στη Βαρβάκειο αγορά πάρα πολλές φορές.
 • Κλιματιστικά όλων των τύπων παλαιών με το παλιό ψυκτικό υγρό και νέων με τον τύπο φρέον που είναι οικολογικό.
 • Τηλεοράσεις παλαιές και ψηφιακές LCD PLASMA και γενικά όλων των τύπων.
 • Κουζίνες, φουρνάκια, φούρνους μικροκυμάτων κλπ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουμε!

Ηλεκτρολόγοι σε Αθήνα και Πειραιά για κάθε σας ανάγκη 24 ώρες και σε αργίες!

Οι ηλεκτρολόγοι μας στην Αθήνα έχουν ως τώρα ολοκληρώσει πάνω από 80000 αιτήματα. Με εμπειρία και υψηλό επαγγελματισμό θα σας εξυπηρετήσουν κάνοντας μία μικρή συζήτηση. Είναι αναγκαίο να γνωρίζουν τις απαιτήσεις ενός καταστήματος είτε στην Αθήνα είτε στον Πειραιά. Πάντα σας γίνεται ερώτηση για τις μελλοντικές βλέψεις σας. Έτσι θα γίνεται η απαραίτητη αναβάθμιση, ώστε ο αναβαθμισμένος Πίνακας "να σηκώσει" τις νέες συσκευές στο μέλλον. Πρέπει οι διακόπτες-ασφάλειες να επαρκούν για τα νέα φορτία, ώστε να λειτουργεί η επιχείρηση απρόσκοπτα και στο μέλλον. Έτσι όταν γίνει αναβάθμιση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού μελλοντικά να απαιτηθεί ένας τυπικός έλεγχος.

Τέλος, καλό είναι να αναφερθεί και το εξής: Εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των εξόδων με χρηστή διαχείριση, σχεδιασμό και προγραμματισμό προς όφελος καταναλωτή και περιβάλλοντος.

Ηλεκτρολόγος 24

Πώς αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες για να είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο;

Έχουμε συνεργεία με διασπορά στο κέντρο αλλά και όλο σχεδόν το λεκανοπέδιο. Έτσι μπορούμε να εξυπηρετούμε το καταναλωτικό κοινό σε ελάχιστο χρόνο. Αρκετές φορές έχουμε και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται.

Να δούμε ένα παράδειγμα της αρχιτεκτονικής μας στις υπηρεσίες Ηλεκτρολόγου σε Αθήνα αλλά και περιφερειακά;

Υπάρχει διαθέσιμος ηλεκτρολόγος στο Περιστέρι για υπηρεσίες όπως:

 1. Επισκευές τηλεοράσεων Περιστέρι.
 2. Αλλαγή πίνακα, πιστοποιητικά ΔΕΗ.
 3. Επισκευή πλυντηρίου αλλά και επισκευές υπολογιστών.

Παρόμοια με τα παραπάνω υπάρχει τεχνικός ηλεκτρολόγος με Ηλεκτρονικό για το κέντρο της Αθήνας. Έτσι στην αναζήτηση Επισκευή πλυντηρίου Τιμές θα μας βρείτε πολύ ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά!

Επίσης οι τιμές μας για Ηλεκτρολόγο που ζητάτε είναι τίμιες!

Πράγματι, δεν γράφουμε 25 ευρώ το κόστος ανταλλακτικού αλλά της εργασίας μας. Υπάρχουν και ανταλλακτικά που στοιχίζουν μόνο μισό (0,50) Ευρώ. Εξυπακούεται ότι δεν θα γράφαμε ποτέ την έκφραση από μισό Ευρώ. Αντίστοιχα όταν γράφουν άλλοι από 10€ θεωρούμε ότι απλά παραπλανούν το κοινό.

Τι συμβουλεύουμε τους καταναλωτές;
 1. Να ζητάτε αποδείξεις.
 2. Να επιμένετε να πάρετε εγγύηση επισκευής.
 3. Στην απόδειξη να αναγράφεται ρητά το ΑΦΜ του επαγγελματία. Υπάρχουν και διάφοροι χωρίς άδεια λειτουργίας. Θα εμπιστευτείτε τη ζωή σας στα χέρια ανειδίκευτων;

Σχετικές Υπηρεσίες


Γιατί μύριζε άσχημα ένα πλυντήριο Whirlpool στο Παγκράτι που ήθελε σέρβις;

Γιατί μύριζε άσχημα ένα πλυντήριο Whirlpool στο Παγκράτι που ήθελε σέρβις;

Σας παρουσιάζουμε 10 βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διώξετε μόνοι σας την άσχημη μυρωδιά στο πλυντήριο Whirlpool στο Παγκράτι.

Γιατί ένα Ψυγείο Liebherr στη Γλυφάδα δεν σταματούσε να δουλεύει;

Γιατί ένα Ψυγείο Liebherr στη Γλυφάδα δεν σταματούσε να δουλεύει;

Γιατί ένα Ψυγείο Liebherr στη Γλυφάδα δεν σταματούσε να δουλεύει; Το περιστατικό αφορά επισκευές ψυγείων Γλυφάδα αλλά καλύπτουμε Αθήνα Θεσσαλονίκη Βόλο Ηράκλειο Κρήτης!

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Δείτε πιο κάτω μία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST

Δείτε και την επόμενη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST και κάντε πάλι κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV

Δείτε και την αξιόλογη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ
SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

Δείτε και την τελαυταία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΟΜΠΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΑΘΗΝΑ

Τελευταία ενημέρωση:

07 Απριλίου 2024

από:

Λαμπροπούλου Ευτυχία

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Για Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα και όλη την Αττική καλέστε στο 2130905855. Για εργασίες στο Βόλο καλέστε 24h στο 2421200365. Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση; Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Καλέστε στο Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855 χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο. Πριν δείτε τις επόμενες ερωταπαντήσεις να έχετε στο νου σας ότι είμαστε εδώ να δώσουμε λύσεις. Πάντοτε μετά από λίγες διευκρινιστικές ερωτήσεις στο τηλεφωνικό μας κέντρο, εντοπίζεται ο βέλτιστος τρόπος. Αρκετές φορές δίνεται λύση χωρίς να γίνει επέμβαση από μας, αν και εφόσον είναι κάτι πολύ απλό. Ένα τηλεφώνημα δεν στοιχίζει τίποτα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Δείτε και τα επόμενα ερωτήματα, που έχουν προκύψει στη συσσωρευμένη και πολυετή πορεία μας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών!

Θα επιλέξετε Ηλεκτρολόγο Αθήνας για μία σειρά λόγους όπως είναι: Τιμές Ηλεκτρολόγου από 25 Ευρώ 24h. Αξιοπιστία, Εμπειρία, Υψηλό αίσθημα ευθύνης, Υπηρεσίες με ISO και επιπλέον πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ακόμη, αν πράγματι σας ενδιαφέρει να δείτε τη στατιστική διασπορά των κλήσεων ανά υπηρεσία Ηλεκτρολόγου κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο: Γράφημα 2.

Ναι ο όμιλός μας λειτουργεί απρόσκοπτα και στην Αθήνα όλες τις μέρες του χρόνου και τις αργίες. Κατά συνέπεια θα αναλάβουμε και το δικό σας περιστατικό από 25 Ευρώ με περίσσεια φροντίδα. Επίσης κρατάμε στατιστικά κλήσεων στο οργανωμένο μας τηλεφωνικό κέντρο. Συνεπώς λαμβάνοντας υπόψη τις ώρες αιχμής και τις περιοχές μεγάλης ζήτησης φροντίζουμε ανάλογα την οργάνωση των συνεργείων μας. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 1.

Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες οικιακών συσκευών που κκλογορούν στην Ελλάδα. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 2. Εκτός από την Αθήνα αναλαμβάνουμε περιστατικά κατ' οίκον σε όλον το νομό Αττικής, κέντρο athinas Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα αλλά και μία σειρά άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Καταρχήν δηλώνουμε ότι αναλαμβάνουμε και επισκευάζουμε όλες τις μάρκες που κυκλογορούν στην Ελληνική και ξένη αγορά. Καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων στην Αθήνα με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Το κόστος για σέρβις πλυντηρίων είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Από την ποιοτική μας εργασία από τη μία θα μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος και από την άλλη θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Για μας οι επισκευές ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών είναι μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 και στην Αθήνα εφαρμόζουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Όλα μαζί εντάσσονται στο σχέδιο Χ.Α.Μ. Τι σημαίνει X.A.M.; Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: Πλένουμε τα Χέρια, Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα. 1. Απαιτείται χρήση μάσκας. 2. Το προσωπικό φοράει πάντα Μάσκα. 3. Τηρούνται αποστάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο μας. 4. Διενεργούνται συχνά πυκνά rapid test. 5. Απαιτείται η απολύμανση των επιφανειών από το προσωπικό μεταξύ των επισκέψεων!

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας στην Αθήνα, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Ως γνωστό οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε ηλεκτρολόγο της σειράς. Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Ναι, είστε καλυμμένος για όλα όσα αναγράφει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση όμως μίας ηλεκτρολογικής φύσεως αστοχίας, με αποτέλεσμα πυρκαγιά ή τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, τα πράγματα περιπλέκονται. Ποιο είναι το σημείο κλειδί για αποζημίωση; Κάθε ασφαλιστική εταιρεία ζητάει αναλυτική περιγραφή εμπειρογνωμόνων, πριν σας αποζημιώσει. Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής: Αν αποδειχτεί ότι εσείς ή κάποιος φίλος σας μη εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος έβαλε χέρι «στο ρεύμα» θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ: Σε αυτήν την περίπτωση η ασφαλιστική εταιρεία μάλλον θα επιρρίψει σε σας όλη την ευθύνη. Όχι μόνο θα σας καταγγείλει τη σύμβαση, ήτοι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά θα αξιώσει και αποζημίωση. Πριν βρεθείτε μπλεγμένοι καλό είναι να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν κάνετε επέκταση ηλεκτρολογικού πίνακα ή άλλες αλλαγές.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ