Γιατί μύριζε άσχημα ένα πλυντήριο Whirlpool στο Παγκράτι που ήθελε σέρβις;

Γιατί μύριζε άσχημα ένα πλυντήριο Whirlpool στο Παγκράτι που ήθελε σέρβις;
Γιατί μύριζε άσχημα ένα πλυντήριο Whirlpool στο Παγκράτι που ήθελε σέρβις;

Κάθεστε με ηρεμία και περιμένετε να τελειώσει το πλυντήριο το πρόγραμμά του. Απλώνετε τα ρούχα, και συνειδητοποιείτε ότι δεν μυρίζουν όπως θα θέλατε. Απογοητεύεστε ακόμη περισσότερο όταν ανακαλύπτετε ότι ο κάδος του πλυντηρίου, βγάζει μια άσχημη μυρωδιά. Είστε όμως σίγουροι ότι η ποσότητα απορρυπαντικού που προσθέσατε είναι ικανοποιητική και όσο ορίζει ο κατασκευαστής. Και σκέφτεστε τι δεν πάει καλά με την συσκευή σας, και κυρίως ανησυχείτε μήπως χρειαστεί να αγοράσετε νέα. Μείνετε ήσυχοι!

Σας παρουσιάζουμε 10 βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διώξετε μόνοι σας την άσχημη μυρωδιά στο πλυντήριο Whirlpool στο Παγκράτι.

10 βήματα για αποφυγή άσχημης μυρωδιάς σε πλυντήριο Whirlpool στο Παγκράτι:

 1. Ελέγξτε το φίλτρο και το λάστιχο αποστράγγισης μην τυχόν έχουν βουλώσει. Βάλτε πετσέτες στο πάτωμα για να μην τρέξουν νερά και αφαιρέστε το φίλτρο (που συνήθως βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής). Απομακρύνετε κάθε υλικό ή σκόνη.
 2. Πριν ελέγξετε το λάστιχο αποστράγγισης, να έχετε μαζί σας έναν κουβά, επειδή μπορεί να τρέξει αρκετό νερό όταν αφαιρέσετε τον σωλήνα από τον νεροχύτη. Ελέγξτε και τον σωλήνα αλλά και το σημείο U του σωλήνα αποστράγγισης για τυχόν βρωμιές.
 3. Πλύντε το πλυντήριό σας με το πρόγραμμα service wash. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα πλυσίματος χωρίς ρούχα σε υψηλή θερμοκρασία. Καλό είναι να το κάνετε μια φορά το μήνα, ειδικά εάν πλένετε ρούχα σε θερμοκρασίες 40 βαθμών Κελσίου και χαμηλότερα.
 4. Καθαρίστε το λάστιχο στο κλείσιμο της πόρτας, το οποίο μπορεί να κουβαλάει αρκετή σκόνη ή και ανακατεμένα απορρυπαντικά.
 5. Αφήνετε την πόρτα του πλυντηρίου ανοικτή. Έτσι δίνεται η δυνατότητα να αερίζεται ο κάδος και να μην υπάρχει χρόνος για να δημιουργηθούν βακτήρια.
 6. Ρίξτε 1/4 μαγειρική σόδα αναμειγμένη σε νερό στο δοχείο μαλακτικού υγρού.
 7. Προσθέστε ξύδι στον κάδο πλυντηρίου χωρίς ρούχα, και βάλτε ένα απλό πρόγραμμα πλυσίματος.
 8. Εάν βλέπετε ότι ο κάδος έχει κομμάτια και υπολείμματα βρωμιάς, μπορείτε με το σφουγγαράκι πλυσίματος πιάτων να τα καθαρίσετε.
 9. Μην επιμένετε σε ένα συγκεκριμένο προϊόν μαλακτικού υγρού, αλλά να αλλάζετε τακτικά.
 10. Να διατηρείτε τον κάδο στεγνό, και να τον σκουπίζετε με μια πετσέτα.

Εάν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, θα λύσετε το πρόβλημά σας, και το πλυντήριο δεν θα μυρίζει άλλο πια. Να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή πλυντηρίων Whirlpool. Σε περίπτωση που υπάρχει βλάβη την οποία δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε μόνοι σας, τότε χρειάζεται να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας σε μας τηλεφωνικώς! Η εταιρεία μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και τις αργίες, και καλύπτει όλες τις περιοχές της Αττικής, και τους περισσότερους νομούς της υπόλοιπης Ελλάδας.

Επιπλέον, μπορεί να γίνει επισκευή σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές όπως:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αξίζει να επισημανθεί ότι η εταιρεία μας φέρει εις πέρας επισκευές και σέρβις σε όλες σας τις ηλεκτρικές συσκευές όπως:

 • Πλυντήρια πιάτων ή ρούχων.
 • Ψυγεία οικιακής χρήσης και επαγγελματικά και μάλιστα στη Βαρβάκειο αγορά στο κέντρο της Αθήνας πάρα πολλές φορές.
 • Κλιματιστικά όλων των τύπων παλαιών με το παλιό ψυκτικό υγρό και νέων με τον τύπο φρέον που είναι οικολογικό.
 • Τηλεοράσεις παλαιές και ψηφιακές LCD PLASMA και γενικά όλων των τύπων.
 • Κουζίνες, φουρνάκια, φούρνους μικροκυμάτων κλπ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουμε!

Ηλεκτρολόγοι σε Αθήνα και Πειραιά για κάθε σας ανάγκη 24 ώρες και σε αργίες!

Οι ηλεκτρολόγοι μας στην Αθήνα έχουν ως τώρα ολοκληρώσει πάνω από 80000 αιτήματα. Με εμπειρία και υψηλό επαγγελματισμό θα σας εξυπηρετήσουν κάνοντας μία μικρή συζήτηση. Είναι αναγκαίο να γνωρίζουν τις απαιτήσεις ενός καταστήματος είτε στην Αθήνα είτε στον Πειραιά. Πάντα σας γίνεται ερώτηση για τις μελλοντικές βλέψεις σας.

Έτσι θα γίνεται η απαραίτητη αναβάθμιση, ώστε ο αναβαθμισμένος Πίνακας "να σηκώσει" τις νέες συσκευές στο μέλλον. Πρέπει οι διακόπτες-ασφάλειες να επαρκούν για τα νέα φορτία, ώστε να λειτουργεί η επιχείρηση απρόσκοπτα και στο μέλλον. Έτσι όταν γίνει αναβάθμιση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού μελλοντικά να απαιτηθεί ένας τυπικός έλεγχος.

Τώρα πια με τις νέες μας υπηρεσίες για Ηλεκτρολόγο Ηρακλείου Κρήτης αλλά και στο Βόλο καλύπτουμε όλες τις οικιακές συσκευές για επισκευές όσο δύσκολες και αν φαίνονται αρχικά!

Τέλος, καλό είναι να αναφερθεί και το εξής: Εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των εξόδων με χρηστή διαχείριση, σχεδιασμό και προγραμματισμό προς όφελος καταναλωτή και περιβάλλοντος.

Σχετικές Υπηρεσίες


Τηλεόραση Samsung δεν έχει εικόνα και ήχο στους Αμπελόκηπους

Τηλεόραση Samsung δεν έχει εικόνα και ήχο στους Αμπελόκηπους

Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε 10 βήματα για την τηλεόραση Samsung που δεν έχει εικόνα και ήχο στους Αμπελόκηπους. Για αυτό κλείστε άμεσα ραντεβού τηλεφωνικώς.

Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα για επέκταση Ηλεκτρολογικού Πίνακα

Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα για επέκταση Ηλεκτρολογικού Πίνακα

Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα για επέκταση Ηλεκτρολογικού Πίνακα σε πάνω από 80000 περιστατικά τόσο σε Πλάκα Μοναστηράκι Αναφιώτικα Ερμού όσο και στον Πειραιά.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Δείτε πιο κάτω μία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST

Δείτε και την επόμενη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST και κάντε πάλι κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV

Δείτε και την αξιόλογη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ
SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

Δείτε και την τελαυταία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΟΜΠΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΑΘΗΝΑ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ