Γιατί ένα Ψυγείο Liebherr στη Γλυφάδα δεν σταματούσε να δουλεύει;

,
Γιατί ένα Ψυγείο Liebherr στη Γλυφάδα δεν σταματούσε να δουλεύει;
Γιατί ένα Ψυγείο Liebherr στη Γλυφάδα δεν σταματούσε να δουλεύει;

Γιατί ένα Ψυγείο Liebherr στη Γλυφάδα δεν σταματούσε να δουλεύει; Το περιστατικό αφορά επισκευές ψυγείων Γλυφάδα αλλά καλύπτουμε Αθήνα Θεσσαλονίκη Βόλο Ηράκλειο Κρήτης!

Το τηλεφωνικό μας κέντρο δέχθηκε κλήση από την κα. Βάσω από την Γλυφάδα Αττικής, η οποία είχε τρομερή αγωνία και άγχος. Αναφέρθηκε στο ψυγείο της μάρκας Liebherr, το οποίο κατά την ίδια υπέστη βλάβη. Εξήγησε ότι από την ώρα που ήρθε στο σπίτι της, δεν έχει βρει ησυχία, καθώς το ψυγείο δεν σταματούσε να δουλεύει και συνάμα να κάνει θόρυβο. Ήθελε να έχει στο σπίτι της δείπνο με τον σύντροφό της και να μαγειρέψει, αλλά της είναι αδύνατον αν το ψυγείο κάνει τέτοιο θόρυβο.

Γιατί να έρθετε σε εμάς;

Μην απελπίζεστε! Η υπηρεσία μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Είναι πολύ ενοχλητικό να δημιουργούνται ζημιές εκεί που δεν το περιμένουμε! Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα. Η εταιρεία μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει και να λύσετε τα χέρια σας σε κάθε σας πρόβλημα. Η τεχνική μας υπηρεσία λειτουργεί με μεγάλη ταχύτητα και την καλύτερη δουλειά. Χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης και οι τεχνικοί μας με μεγάλη προσοχή εντοπίζουν τη ζημιά στη συσκευή σας!

3 συνήθεις βλάβες που μπορεί να υπάρχουν και το ψυγείο να δουλεύει ασταμάτητα:

 1. Υπάρχει πρόβλημα με τον θερμοστάτη, ο οποίος αδυνατεί να ρυθμίσει την κατάλληλη θερμοκρασία έτσι ώστε να σταματήσει η λειτουργία.
 2. Εμφανίζεται διαρροή ψυκτικού υγρού και αυτό έχει ως συνέπεια να μην υπάρχει επαρκής ψύξη στο εσωτερικό μέρος της συσκευής.
 3. Μπορεί τα λάστιχα να είναι ελαττωματικά στην πόρτα του ψυγείου και έτσι χάνεται όλη ψύξη από τη συσκευή. Αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τι πρέπει να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση;

Όταν το ψυγείο σας δουλεύει ασταμάτητα, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, καθώς οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας παρέχουν βοήθεια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι θα λύσετε το πρόβλημα σας μια για πάντα!

Είστε πάντοτε διαθέσιμοι;

Η εταιρία μας λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο και παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Αττική. Η τηλεφωνική μας γραμμή είναι διαθέσιμη 24/7/365 άμεση εξυπηρέτηση και άριστο επαγγελματικό service ψυγείων. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι! Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Τι σέρβις κάνει η εταιρεία;

Επιπλέον, η εταιρεία μας καλύπτει κάθε είδους σέρβις όπως κλιματιστικά, κουζίνες φούρνου, πλυντήρια ρούχων, ηλιακούς θερμοσίφωνες, σε όλες τις μάρκες και μοντέλα συσκευών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Λειτουργεί η εταιρεία εν μέσω πανδημίας COVID-19;

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού – COVID-19 λειτουργεί κανονικά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως αυτά έχουν υποδειχθεί από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τον Π.Ο.Υ.:

 1. Πλένουμε συχνά και τακτικά τα χέρια μας με σαπούνι.
 2. Όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα πλυσίματος χεριών, συνιστάται η χρήση αντισηπτικών με αντιμικροβιακή - αντιβακτηριδιακή δράση.
 3. Όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε, καλύπτουμε το στόμα μας και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή με ένα χαρτομάντηλο.
 4. Σε κλειστούς ή δημόσιους χώρους φοράμε υποχρεωτικά μάσκα προσώπου προστασίας.
 5. Δεν ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που μπορεί να εμφανίζουν συμπτώματα πυρετού ή βήχα.
 6. Σε περίπτωση που έχουμε τα παραπάνω συμπτώματα στο διάστημα 14 ημερών, καλούμε τον ΕΟΔΥ.
 7. Κρατάμε αποστάσεις και αποφεύγουμε τον συνωστισμό.

Όπως αναγράφονται παραπάνω, η εταιρεία μας τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας με μεγάλη προσοχή για την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αξίζει να επισημανθεί ότι η εταιρεία μας φέρει εις πέρας επισκευές και σέρβις σε όλες σας τις ηλεκτρικές συσκευές όπως:

 • Πλυντήρια πιάτων ή ρούχων.
 • Ψυγεία οικιακής χρήσης και επαγγελματικά και μάλιστα στη Βαρβάκειο αγορά στο κέντρο της Αθήνας πάρα πολλές φορές.
 • Κλιματιστικά όλων των τύπων παλαιών με το παλιό ψυκτικό υγρό και νέων με τον τύπο φρέον που είναι οικολογικό.
 • Τηλεοράσεις παλαιές και ψηφιακές LCD PLASMA και γενικά όλων των τύπων.
 • Κουζίνες, φουρνάκια, φούρνους μικροκυμάτων κλπ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουμε!

Ηλεκτρολόγοι σε Αθήνα και Πειραιά για κάθε σας ανάγκη 24 ώρες και σε αργίες!

Οι ηλεκτρολόγοι μας στην Αθήνα έχουν ως τώρα ολοκληρώσει πάνω από 80000 αιτήματα. Με εμπειρία και υψηλό επαγγελματισμό θα σας εξυπηρετήσουν κάνοντας μία μικρή συζήτηση. Είναι αναγκαίο να γνωρίζουν τις απαιτήσεις ενός καταστήματος είτε στην Αθήνα είτε στον Πειραιά. Πάντα σας γίνεται ερώτηση για τις μελλοντικές βλέψεις σας.

Έτσι θα γίνεται η απαραίτητη αναβάθμιση, ώστε ο αναβαθμισμένος Πίνακας "να σηκώσει" τις νέες συσκευές στο μέλλον. Πρέπει οι διακόπτες-ασφάλειες να επαρκούν για τα νέα φορτία, ώστε να λειτουργεί η επιχείρηση απρόσκοπτα και στο μέλλον. Έτσι όταν γίνει αναβάθμιση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού μελλοντικά να απαιτηθεί ένας τυπικός έλεγχος.

Τώρα πια με τις νέες μας υπηρεσίες για Ηλεκτρολόγο Ηρακλείου Κρήτης αλλά και στο Βόλο καλύπτουμε όλες τις οικιακές συσκευές για επισκευές όσο δύσκολες και αν φαίνονται αρχικά!

Τέλος, καλό είναι να αναφερθεί και το εξής: Εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των εξόδων με χρηστή διαχείριση, σχεδιασμό και προγραμματισμό προς όφελος καταναλωτή και περιβάλλοντος.

Σχετικές Υπηρεσίες


Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα για επέκταση Ηλεκτρολογικού Πίνακα

Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα για επέκταση Ηλεκτρολογικού Πίνακα

Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα για επέκταση Ηλεκτρολογικού Πίνακα σε πάνω από 80000 περιστατικά τόσο σε Πλάκα Μοναστηράκι Αναφιώτικα Ερμού όσο και στον Πειραιά.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ Κυριακές και αργίες 24h

Πιστοποιητικά ΔΕΗ Κυριακές και αργίες 24h

Ήταν Κυριακή αλλά ο κ. Αργυρός Ευτύχης έψαχνε για Πιστοποιητικά ΔΕΗ στο Ίντερνετ. Κάλεσε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και κλείστηκε το ραντεβού.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Δείτε πιο κάτω μία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST

Δείτε και την επόμενη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST και κάντε πάλι κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV

Δείτε και την αξιόλογη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ
SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

Δείτε και την τελαυταία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΟΜΠΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΑΘΗΝΑ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ