7 τρόποι να μην χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο, ilektrologoi24h

7 τρόποι να μην χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο
7 τρόποι να μην χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο, ilektrologoi24h

Μια βασική πηγή προβλημάτων σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση τείνουν να είναι τα ηλεκτρολογικά. Πάντοτε κάτι θα χαλάει ή κάτι θα χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση. Είτε ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που “πιάνουν τα χέρια τους” ή στην αντίθετη κατηγορία των αδαών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστείτε τις υπηρεσίες ενός ηλεκτρολόγου.

Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε συχνά ηλεκτρολογικά προβλήματα στην Αθήνα. Γνωρίζουμε πως το να καλείτε τόσο συχνά ηλεκτρολόγο μπορεί να είναι προβληματικό για πολλούς λόγους. Αρχικά:

 • Η κάθε επίσκεψη ηλεκτρολόγου κοστίζει, κάτι που μπορεί να ανεβάζει αρκετά τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας.
 • Άπειροι και μη εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότερα σφάλματα στην εγκατάστασή σας. Αυτό απαιτεί επιπλέον επισκέψεις και έξτρα έξοδα.
 • Η ταλαιπωρία που περνάτε και ο χρόνος που χάνετε είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες.

Επομένως, υπάρχει τρόπος να μην χρειαστεί να περιμένετε τον πεθερό, τον μπαμπά, τον φίλο που ξέρει από ηλεκτρολογικά και να ξημεροβραδιάζεστε στο YouTube βλέποντας βιντεάκια για το πώς να φτιάξετε τον πίνακα σας.

Ακολουθούν 7 τρόποι να μη χρειαστεί να καλέσετε ηλεκτρολόγο. Ακολουθώντας τους θα χρειαστεί να καλέσετε ξανά ηλεκτρολόγο πάρα πολύ σπάνια ή και ποτέ. Θα γλυτώσετε έτσι και χρόνο και χρήμα αλλά θα αποκτήσετε και την αυτοπεποίθηση πως τα κάνατε όλα μόνος σας.

Δεν ανάβουν τα φώτα στο σαλόνι. Τι κάνω;

Κοινό πρόβλημα που πολλοί ίσως έχετε αντιμετωπίσει. Προτού να κάνετε το εύκολο και να καλέσετε ηλεκτρολόγο να έρθει να το δει, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Πριν να ανοίξετε το κινητό σας και ψάξετε το πρόβλημά σας, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια πράγματα από πριν.

 • Ελέγξτε αν όλες οι ασφάλειες στον πίνακά σας είναι σηκωμένες. Η μόνη που θα πρέπει να είναι κλειστή είναι αυτή του θερμοσίφωνα.
 • Κοιτάξτε αν ο γενικός διακόπτης είναι ανοιχτός ή όχι. Σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος μπορεί να έχει πέσει ο γενικός ή να έχει καεί η ασφάλειά σας. Στην πρώτη περίπτωση απλά ανοίγεται την ασφάλεια. Στη δεύτερη θα χρειαστεί να την αντικατάστησε με μία ίδιας τάσης. Προσοχή όμως κατά την εξαγωγή της παλιάς. Μπορεί να είναι ζεστή και να χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή.
 • Τρίτο και τελευταίο, ελέγξτε αν έχετε πληρώσει το λογαριασμό του παρόχου σας. Μεταβείτε στη χελώνα που αντιστοιχεί στο διαμέρισμά σας και δείτε: α)αν ο διακόπτης του ρεύματος είναι ανοιχτός και β)αν ο πάροχος ηλεκτρισμού έχει προβεί σε μολυβοσφράγιση του κουτιού σας.
Ηλεκτρολόγος φώτα στο σαλόνι
Φώτα σαλονιού - Ηλεκτρολόγος

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να γνωρίζετε εκ των προτέρων ποια ασφάλεια αντιστοιχεί σε ποιό δωμάτιο ή σε ποιά συσκευή στο σπίτι σας. Ποια είναι για τα φώτα του σαλονιού, ποια για το μπάνιο και ούτω καθεξής. Μπορείτε να σημειώσετε πάνω στον πίνακα τα αρχικά της κάθε παροχής ώστε να έχετε ακριβή γνώση. Έτσι, κάθε φορά που αντιμετωπίζετε πρόβλημα δεν θα χρειαστεί να καλείτε ηλεκτρολόγο με το παραμικρό.

Δεν δουλεύουν οι πρίζες μου. Τι κάνω;

Άλλη μία βασική πηγή προβλήματος σε ένα σπίτι. Σε διάσπαρτα σημεία στα σπίτια μας έχουμε πλέον πρίζες για σύνδεση των διάφορων και ποικίλλων ηλεκτρικών μας συσκευών. Πρίζες που ποτέ δεν είναι αρκετές και πάντα θέλουμε μια παραπάνω. Πρίζες που όμως τείνουν να παθαίνουν προβλήματα και να απαιτούν επιδιόρθωση. Πριν να καλέσετε ηλεκτρολόγο και αναγκαστείτε να πληρώσετε υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας από πριν.

Κύρια προβλήματα που παθαίνουν οι πρίζες σε ένα σπίτι

1) Πόσες φορές δεν έχετε περάσει γρήγορα πάνω από ένα καλώδιο παρασέρνοντάς το στο πέρασμά σας και τραβώντας το από την πρίζα; Σε τέτοιες περιπτώσεις η πρίζα μπορεί να ξεκολλήσει από την θέση της ή να έχει ένα ενοχλητικό κενό με τον τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 • Κατεβάζετε το γενικό του ρεύματος για να αποφύγετε την ηλεκτροπληξία.
 • Με ένα κατσαβίδι ξεβιδώνετε τις βίδες που κρατάνε την πρίζα κολλημένη στον τοίχο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να τραβήξετε την πρίζα προς τα έξω και να δείτε τι ζημιά έχει γίνει ακριβώς.
 • Αν η πρίζα δεν έχει υποστεί ζημιά, θα χρειαστεί μόνο να την σφίξετε καλά ώστε να στερεωθεί στον τοίχο.
Ηλεκτρικές Πρίζες
Ηλεκτρικές Πρίζες

2) Άλλες φορές όμως μια πρίζα μπορεί να καταστραφεί και να χρειαστεί αλλαγή. Σε αυτήν την περίπτωση δεν σας συμβουλεύουμε να το κάνετε μόνοι σας αν είναι η πρώτη σας φορά. Εδώ με υπευθυνότητα σας προτρέπουμε να καλέσετε Ηλεκτρολόγο.

Δεν δουλεύει η κεραία τηλεόρασης. Χρειάζομαι ηλεκτρολόγο;

Επισκευή κεραίας
Επισκευή κεραίας

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση μπορεί να είναι θετική. Εξαρτάται από το είδος του προβλήματος που έχετε και από το είδος εργασιών που πρέπει να γίνει. Συνήθως στις σύγχρονες κατασκευές υπάρχει εσωτερική συνδεσμολογία που μεταφέρει το σήμα από την ταράτσα στο διαμέρισμά σας. Υπάρχουν όμως φορές που δεν έχετε καλό σήμα ή που η τηλεόρασή σας παρουσιάζει παράσιτα. Πριν να καλέσετε ηλεκτρολόγο μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα μόνοι σας.

 • Αρχικά ελέγξτε αν όλα τα καλώδια στο πίσω μέρος της τηλεόρασης είναι συνδεδεμένα καλά και σφιχτά. Μπορεί να έχουν λασκάρει είτε από πίσω είτε από την πρίζα και να μην λαμβάνει καλό σήμα η τηλεόρασή σας. Σφίξτε τα και δοκιμάστε ξανά.
 • Ελέγξτε το καλώδιο της τηλεόρασης, την πρίζα της τηλεόρασης και την υποδοχή στο πίσω μέρος. Μπορεί να έχουν υποστεί κάποιες ζημιές και να χρειάζονται αντικατάσταση. Δοκιμάστε με άλλο καλώδιο ή με άλλη πρίζα για να δείτε αν το πρόβλημα φτιάχνει.

Σε γενικές γραμμές αν έχετε προβλήματα με λάμπες, πρίζες, θερμοσίφωνα, air-condition και κεραίες τηλεόρασης στο χώρο σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Με κάποια πολύ απλά βήματα που όλοι μπορούν να κάνουν, μπορείτε να φτιάξετε προβλήματα στο χώρο σας εύκολα και γρήγορα.

Λειτουργεί η εταιρεία εν μέσω πανδημίας COVID-19;

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού – COVID-19 λειτουργεί κανονικά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως αυτά έχουν υποδειχθεί από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τον Π.Ο.Υ.:

 1. Πλένουμε συχνά και τακτικά τα χέρια μας με σαπούνι.
 2. Όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα πλυσίματος χεριών, συνιστάται η χρήση αντισηπτικών με αντιμικροβιακή - αντιβακτηριδιακή δράση.
 3. Όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε, καλύπτουμε το στόμα μας και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή με ένα χαρτομάντηλο.
 4. Σε κλειστούς ή δημόσιους χώρους φοράμε υποχρεωτικά μάσκα προσώπου προστασίας.
 5. Δεν ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που μπορεί να εμφανίζουν συμπτώματα πυρετού ή βήχα.
 6. Σε περίπτωση που έχουμε τα παραπάνω συμπτώματα στο διάστημα 14 ημερών, καλούμε τον ΕΟΔΥ.
 7. Κρατάμε αποστάσεις και αποφεύγουμε τον συνωστισμό.

Όπως αναγράφονται παραπάνω, η εταιρεία μας τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας με μεγάλη προσοχή για την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αξίζει να επισημανθεί ότι η εταιρεία μας φέρει εις πέρας επισκευές και σέρβις σε όλες σας τις ηλεκτρικές συσκευές όπως:

 • Πλυντήρια πιάτων ή ρούχων.
 • Ψυγεία οικιακής χρήσης και επαγγελματικά και μάλιστα στη Βαρβάκειο αγορά στο κέντρο της Αθήνας πάρα πολλές φορές.
 • Κλιματιστικά όλων των τύπων παλαιών με το παλιό ψυκτικό υγρό και νέων με τον τύπο φρέον που είναι οικολογικό.
 • Τηλεοράσεις παλαιές και ψηφιακές LCD PLASMA και γενικά όλων των τύπων.
 • Κουζίνες, φουρνάκια, φούρνους μικροκυμάτων κλπ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουμε!

Ηλεκτρολόγοι σε Αθήνα και Πειραιά για κάθε σας ανάγκη 24 ώρες και σε αργίες!

Οι ηλεκτρολόγοι μας στην Αθήνα έχουν ως τώρα ολοκληρώσει πάνω από 80000 αιτήματα. Με εμπειρία και υψηλό επαγγελματισμό θα σας εξυπηρετήσουν κάνοντας μία μικρή συζήτηση. Είναι αναγκαίο να γνωρίζουν τις απαιτήσεις ενός καταστήματος είτε στην Αθήνα είτε στον Πειραιά. Πάντα σας γίνεται ερώτηση για τις μελλοντικές βλέψεις σας.

Έτσι θα γίνεται η απαραίτητη αναβάθμιση, ώστε ο αναβαθμισμένος Πίνακας "να σηκώσει" τις νέες συσκευές στο μέλλον. Πρέπει οι διακόπτες-ασφάλειες να επαρκούν για τα νέα φορτία, ώστε να λειτουργεί η επιχείρηση απρόσκοπτα και στο μέλλον. Έτσι όταν γίνει αναβάθμιση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού μελλοντικά να απαιτηθεί ένας τυπικός έλεγχος.

Τώρα πια με τις νέες μας υπηρεσίες για Ηλεκτρολόγο Ηρακλείου Κρήτης αλλά και στο Βόλο καλύπτουμε όλες τις οικιακές συσκευές για επισκευές όσο δύσκολες και αν φαίνονται αρχικά!

Τέλος, καλό είναι να αναφερθεί και το εξής: Εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των εξόδων με χρηστή διαχείριση, σχεδιασμό και προγραμματισμό προς όφελος καταναλωτή και περιβάλλοντος.

Πώς αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες για να είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο;

Έχουμε συνεργεία με διασπορά στο κέντρο αλλά και όλο σχεδόν το λεκανοπέδιο. Έτσι μπορούμε να εξυπηρετούμε το καταναλωτικό κοινό σε ελάχιστο χρόνο. Αρκετές φορές έχουμε και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται.

Να δούμε ένα παράδειγμα της αρχιτεκτονικής μας στις υπηρεσίες Ηλεκτρολόγου σε Αθήνα αλλά και περιφερειακά;

Υπάρχει διαθέσιμος ηλεκτρολόγος στο Περιστέρι για υπηρεσίες όπως:

 1. Επισκευές τηλεοράσεων Περιστέρι.
 2. Αλλαγή πίνακα, πιστοποιητικά ΔΕΗ.
 3. Επισκευή ψυγείου αλλά και επισκευές υπολογιστών.

Παρόμοια με τα παραπάνω υπάρχει τεχνικός ηλεκτρολόγος με Ηλεκτρονικό για το κέντρο της Αθήνας. Έτσι στην αναζήτηση Επισκευή τηλεόρασης Τιμές θα μας βρείτε πολύ ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά!

Επίσης οι τιμές μας για Ηλεκτρολόγο που ζητάτε είναι τίμιες!

Πράγματι, δεν γράφουμε 25 ευρώ το κόστος ανταλλακτικού αλλά της εργασίας μας. Υπάρχουν και ανταλλακτικά που στοιχίζουν μόνο μισό (0,50) Ευρώ. Εξυπακούεται ότι δεν θα γράφαμε ποτέ την έκφραση από μισό Ευρώ. Αντίστοιχα όταν γράφουν άλλοι από 10€ θεωρούμε ότι απλά παραπλανούν το κοινό.

Τι συμβουλεύουμε τους καταναλωτές;
 1. Να ζητάτε αποδείξεις.
 2. Να επιμένετε να πάρετε εγγύηση επισκευής.
 3. Στην απόδειξη να αναγράφεται ρητά το ΑΦΜ του επαγγελματία. Υπάρχουν και διάφοροι χωρίς άδεια λειτουργίας. Θα εμπιστευτείτε τη ζωή σας στα χέρια ανειδίκευτων;

Σχετικές Υπηρεσίες


6 τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας από επαγγελματία ηλεκτρολόγο

6 τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας από επαγγελματία ηλεκτρολόγο

Ο κ. Παπαλεξίου, Ηλεκτρολόγος με μεταπτυχιακό στο περιβάλλον, αναφέρει τα εξής: Ζούμε σε μια εποχή όπου τα αποθέματα ενέργειας έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να εξαντλούνται.

Σπουδές Ηλεκτρολόγου, Επάγγελμα Ηλεκτρολόγου

Σπουδές Ηλεκτρολόγου, Επάγγελμα Ηλεκτρολόγου

Εδώ θα σας παρουσιάσουμε κάποιους τρόπους που μπορείτε να κάνετε σπουδές Ηλεκτρολόγου και να ξεκινήσετε την καριέρα σας σε αυτό το επάγγελμα.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Δείτε πιο κάτω μία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST

Δείτε και την επόμενη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ, ΔΙΦΥΛΛΩΝ, NO FROST και κάντε πάλι κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ
SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ, SERVICE ΨΥΓΕΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV

Δείτε και την αξιόλογη Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, TV και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑ
SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

Για πλήρη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, SERVICE ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ

Δείτε και την τελαυταία Gallery για ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΟΜΠΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑ και κάντε κλικ για να μεγεθύνετε τις εικόνες μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΟΜΠΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΑΘΗΝΑ

Τελευταία ενημέρωση:

07 Απριλίου 2024

από:

Λαμπροπούλου Ευτυχία

F.A.Q. - Ερωτήσεις με απαντήσεις

Για Ηλεκτρολόγο στην Αθήνα και όλη την Αττική καλέστε στο 2130905855. Για εργασίες στο Βόλο καλέστε 24h στο 2421200365. Τι είναι καλό για την άμεση εξυπηρέτηση; Να μην έχετε πανικό, διότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει η κατάλληλη λύση. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Καλέστε στο Τηλεφωνικό μας κέντρο: 213 0905855 χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από ηλεκτρολογικά ζητήματα. Για αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Κάθε υπάλληλος έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την προσέγγιση κάθε περιστατικού με το βέλτιστο τρόπο. Πριν δείτε τις επόμενες ερωταπαντήσεις να έχετε στο νου σας ότι είμαστε εδώ να δώσουμε λύσεις. Πάντοτε μετά από λίγες διευκρινιστικές ερωτήσεις στο τηλεφωνικό μας κέντρο, εντοπίζεται ο βέλτιστος τρόπος. Αρκετές φορές δίνεται λύση χωρίς να γίνει επέμβαση από μας, αν και εφόσον είναι κάτι πολύ απλό. Ένα τηλεφώνημα δεν στοιχίζει τίποτα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Δείτε και τα επόμενα ερωτήματα, που έχουν προκύψει στη συσσωρευμένη και πολυετή πορεία μας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών!

Θα επιλέξετε Ηλεκτρολόγο Αθήνας για μία σειρά λόγους όπως είναι: Τιμές Ηλεκτρολόγου από 25 Ευρώ 24h. Αξιοπιστία, Εμπειρία, Υψηλό αίσθημα ευθύνης, Υπηρεσίες με ISO και επιπλέον πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ακόμη, αν πράγματι σας ενδιαφέρει να δείτε τη στατιστική διασπορά των κλήσεων ανά υπηρεσία Ηλεκτρολόγου κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο: Γράφημα 2.

Ναι ο όμιλός μας λειτουργεί απρόσκοπτα και στην Αθήνα όλες τις μέρες του χρόνου και τις αργίες. Κατά συνέπεια θα αναλάβουμε και το δικό σας περιστατικό από 25 Ευρώ με περίσσεια φροντίδα. Επίσης κρατάμε στατιστικά κλήσεων στο οργανωμένο μας τηλεφωνικό κέντρο. Συνεπώς λαμβάνοντας υπόψη τις ώρες αιχμής και τις περιοχές μεγάλης ζήτησης φροντίζουμε ανάλογα την οργάνωση των συνεργείων μας. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 1.

Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες οικιακών συσκευών που κκλογορούν στην Ελλάδα. Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ώστε να πλοηγηθείτε πιο πάνω στον ΠΙΝΑΚΑ 2. Εκτός από την Αθήνα αναλαμβάνουμε περιστατικά κατ' οίκον σε όλον το νομό Αττικής, κέντρο athinas Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ναι στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2130905855 θα εξυπηρετηθείτε για Σέρβις Ψυγείων στην Αθήνα αλλά και μία σειρά άλλες υπηρεσίες επισκευών.

Καταρχήν δηλώνουμε ότι αναλαμβάνουμε και επισκευάζουμε όλες τις μάρκες που κυκλογορούν στην Ελληνική και ξένη αγορά. Καλέστε μας για να εξυπηρετηθείτε για Επισκευές Πλυντηρίων στην Αθήνα με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Το κόστος για σέρβις πλυντηρίων είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Από την ποιοτική μας εργασία από τη μία θα μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος και από την άλλη θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Για μας οι επισκευές ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών είναι μία από τις υπηρεσίες αιχμής.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 και στην Αθήνα εφαρμόζουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Όλα μαζί εντάσσονται στο σχέδιο Χ.Α.Μ. Τι σημαίνει X.A.M.; Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: Πλένουμε τα Χέρια, Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα. 1. Απαιτείται χρήση μάσκας. 2. Το προσωπικό φοράει πάντα Μάσκα. 3. Τηρούνται αποστάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο μας. 4. Διενεργούνται συχνά πυκνά rapid test. 5. Απαιτείται η απολύμανση των επιφανειών από το προσωπικό μεταξύ των επισκέψεων!

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ασφαλιστής δεν κάνει έλεγχο σε μία επιχείρηση πριν εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ενδιαφέρεται για το κλείσιμο της συμφωνίας και την πληρωμή του. Συνεπώς, αν συμβεί κάτι στην επιχείρησή σας στην Αθήνα, τότε θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αν έχετε κάνει ερασιτεχνικές ηλεκτρολογικές εργασίες. Ως γνωστό οι ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν. Συνήθως ζητάνε όλα τα έγγραφα, που πρέπει να έχετε καλά φυλαγμένα μετά από μία ζημιά. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε.

Προφανώς, για να αποφύγει η ασφαλιστική εταιρεία την οικονομική ζημία, θα αναθέσει την υπόθεση σε εμπειρογνώμονες. Αλίμονο αν αποδειχθεί ότι είχε γίνει παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή χωρίς παραστατικό στο «σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης»; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αποζημιωθεί η κατά τα άλλα «ασφαλισμένη επιχείρηση»; Απεναντίας θα διωχθεί ο πελάτης - συμβαλλόμενος για ενδεχόμενο δόλο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ενδεχομένως να πιστεύετε πως τα καταφέρνετε καλύτερα από κάθε ηλεκτρολόγο της σειράς. Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε γλυτώσει πάρα πολλά έξοδα, διότι ανακατεύεστε ο ίδιος σε όλα τα ηλεκτρολογικής φύσεως ζητήματα. Αν όμως κατά λάθος γίνει το μοιραίο, ποιός θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη; Αν τραυματιστεί ένα από τα παιδιά σας ή και ένας επισκέπτης σας, ή ένας πελάτης σας, τότε ποιός θα κατηγορηθεί για αυτό; Ένας εξουσιοδοτημένος και έμπειρος ηλεκτρολόγος στην Αθήνα θα σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις με ασφάλεια που διαρκούν στο χρόνο.

Ναι, είστε καλυμμένος για όλα όσα αναγράφει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση όμως μίας ηλεκτρολογικής φύσεως αστοχίας, με αποτέλεσμα πυρκαγιά ή τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, τα πράγματα περιπλέκονται. Ποιο είναι το σημείο κλειδί για αποζημίωση; Κάθε ασφαλιστική εταιρεία ζητάει αναλυτική περιγραφή εμπειρογνωμόνων, πριν σας αποζημιώσει. Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό το εξής: Αν αποδειχτεί ότι εσείς ή κάποιος φίλος σας μη εξουσιοδοτημένος ηλεκτρολόγος έβαλε χέρι «στο ρεύμα» θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ: Σε αυτήν την περίπτωση η ασφαλιστική εταιρεία μάλλον θα επιρρίψει σε σας όλη την ευθύνη. Όχι μόνο θα σας καταγγείλει τη σύμβαση, ήτοι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά θα αξιώσει και αποζημίωση. Πριν βρεθείτε μπλεγμένοι καλό είναι να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν κάνετε επέκταση ηλεκτρολογικού πίνακα ή άλλες αλλαγές.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για εμάς οι πελάτες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ